Krisz
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2010. November 17. - 18:10:59 » |
|
Na szóval, ma spóroltam 60 ezer forintot magamnak. Befizettem a kötelezőt e a jövő évre kedvezménnyel, plusz újra kötöttem a cascot, és nyúl ide, nyúl oda, mert még bonust is buktam a dög miatt, a kettő trükkel jött ki a spórolásom eredménye, büszke vagyok magamra. Remélem ti is! (Union Biztosító) Beszélgettem a biztosítókról. Nem ajánlott a KÖBE, az Astra (román érdekeltség!?!), a Wabarg, csak a régi multis biztosítók. Azokon belül kinek milyen a legjobb, azt válassza. Nekem jó az astra.Ugy se megyek neki senkinek,mert már nem nézek le mint a multkor a cigiért.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2010. November 17. - 19:57:13 » |
|
Na szóval, ma spóroltam 60 ezer forintot magamnak. Befizettem a kötelezőt e a jövő évre kedvezménnyel, plusz újra kötöttem a cascot, és nyúl ide, nyúl oda, mert még bonust is buktam a dög miatt, a kettő trükkel jött ki a spórolásom eredménye, büszke vagyok magamra. Remélem ti is! (Union Biztosító) Beszélgettem a biztosítókról. Nem ajánlott a KÖBE, az Astra (román érdekeltség!?!), a Wabarg, csak a régi multis biztosítók. Azokon belül kinek milyen a legjobb, azt válassza. Nekem jó az astra.Ugy se megyek neki senkinek,mert már nem nézek le mint a multkor a cigiért. Szokj le végleg a cigiről, a gyerek úgyis utálni fogja a füstöt, meg a bűzt. Ja, és azért ettől függetlenül csak óvatosan!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2010. November 17. - 20:34:20 » |
|
Na szóval, ma spóroltam 60 ezer forintot magamnak. Befizettem a kötelezőt e a jövő évre kedvezménnyel, plusz újra kötöttem a cascot, és nyúl ide, nyúl oda, mert még bonust is buktam a dög miatt, a kettő trükkel jött ki a spórolásom eredménye, büszke vagyok magamra. Remélem ti is! (Union Biztosító) Beszélgettem a biztosítókról. Nem ajánlott a KÖBE, az Astra (román érdekeltség!?!), a Wabarg, csak a régi multis biztosítók. Azokon belül kinek milyen a legjobb, azt válassza. Nekem jó az astra.Ugy se megyek neki senkinek,mert már nem nézek le mint a multkor a cigiért. Abban az esetben lehet gáz, ha "Astrás" megy beléd és a biztosítónak nincs kártartaléka, tehát nem tudja kifizetni a kárértéket,vagy kármegosztást alkalmaz. Ezzel a szemlélettel választana minden autós Biztosítót,telelennének a Bíróságok magánvádas közlekedési ügyekkel, ill. a rendőrségi fogdák önbíráskodás vétségével vádolt gk.tulajokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2010. November 17. - 20:45:04 » |
|
Na szóval, ma spóroltam 60 ezer forintot magamnak. Befizettem a kötelezőt e a jövő évre kedvezménnyel, plusz újra kötöttem a cascot, és nyúl ide, nyúl oda, mert még bonust is buktam a dög miatt, a kettő trükkel jött ki a spórolásom eredménye, büszke vagyok magamra. Remélem ti is! (Union Biztosító) Beszélgettem a biztosítókról. Nem ajánlott a KÖBE, az Astra (román érdekeltség!?!), a Wabarg, csak a régi multis biztosítók. Azokon belül kinek milyen a legjobb, azt válassza. Nekem jó az astra.Ugy se megyek neki senkinek,mert már nem nézek le mint a multkor a cigiért. Abban az esetben lehet gáz, ha "Astrás" megy beléd és a biztosítónak nincs kártartaléka, tehát nem tudja kifizetni a kárértéket,vagy kármegosztást alkalmaz. Ezzel a szemlélettel választana minden autós Biztosítót,telelennének a Bíróságok magánvádas közlekedési ügyekkel, ill. a rendőrségi fogdák önbíráskodás vétségével vádolt gk.tulajokkal. Ilyen mostmár elvileg nem fordulhat elő, mert erre van a mabisznak egy közös alapja ahova minden biztosítónak be kell fizetnie egy összeget és abból fedezik az olyan eseteket, ha a biztósítód nem tud helytállni.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2010. November 19. - 02:33:47 » |
|
Én meg mivel nem otthon vagyok, hát semmin nem tudok változtatni. Pedig már rutinból újrakötöttem volna az eddigi biztosítónál. Amúgy nekem még nem jött értesítés a jövő évi díjról. Majd biztos decemberben...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2010. November 19. - 14:07:47 » |
|
Én meg mivel nem otthon vagyok, hát semmin nem tudok változtatni. Pedig már rutinból újrakötöttem volna az eddigi biztosítónál. Amúgy nekem még nem jött értesítés a jövő évi díjról. Majd biztos decemberben... Csaknem Allianz? Nekem tavaly ők nem küldtek értesítést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2010. November 19. - 15:08:35 » |
|
Én meg mivel nem otthon vagyok, hát semmin nem tudok változtatni. Pedig már rutinból újrakötöttem volna az eddigi biztosítónál. Amúgy nekem még nem jött értesítés a jövő évi díjról. Majd biztos decemberben... Tudnál, ha akarnál! Netrisken keresztül köthetsz jobb biztosítást, mint volt, vagy lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2010. November 19. - 15:28:23 » |
|
Na szóval, ma spóroltam 60 ezer forintot magamnak. Befizettem a kötelezőt e a jövő évre kedvezménnyel, plusz újra kötöttem a cascot, és nyúl ide, nyúl oda, mert még bonust is buktam a dög miatt, a kettő trükkel jött ki a spórolásom eredménye, büszke vagyok magamra. Remélem ti is! (Union Biztosító) Beszélgettem a biztosítókról. Nem ajánlott a KÖBE, az Astra (román érdekeltség!?!), a Wabarg, csak a régi multis biztosítók. Azokon belül kinek milyen a legjobb, azt válassza. Nekem jó az astra.Ugy se megyek neki senkinek,mert már nem nézek le mint a multkor a cigiért. Abban az esetben lehet gáz, ha "Astrás" megy beléd és a biztosítónak nincs kártartaléka, tehát nem tudja kifizetni a kárértéket,vagy kármegosztást alkalmaz. Ezzel a szemlélettel választana minden autós Biztosítót,telelennének a Bíróságok magánvádas közlekedési ügyekkel, ill. a rendőrségi fogdák önbíráskodás vétségével vádolt gk.tulajokkal. Majd ha lesz olyan idegen hibás balesete, ahol az ellenfél mondjuk KöBe-s akkor rájön. Lesz ideje gondolkozni az alatt a fél év alatt, amíg a pénzére vár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2010. November 20. - 07:33:25 » |
|
Én meg mivel nem otthon vagyok, hát semmin nem tudok változtatni. Pedig már rutinból újrakötöttem volna az eddigi biztosítónál. Amúgy nekem még nem jött értesítés a jövő évi díjról. Majd biztos decemberben... Csaknem Allianz? Nekem tavaly ők nem küldtek értesítést. Leadtam az email címet tavaly. Azóta minden késedelem nélkül jönnek az értesítők. Jobban megy nekik mint a postai...és én se rágom a körmöm!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2010. November 20. - 11:05:11 » |
|
Azért nem hiszek a netrisk- ben, vagy akár melyik netes alkuszban, mert nekem már kétszer nem sikerült rajtuk keresztül váltanom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #550 Dátum: 2010. November 20. - 20:01:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2010. November 20. - 20:07:47 » |
|
Nem lehet írni egy meghatalmazást, hogy a feleséged eljárhat az ügyben? (Amúgy nem tudom, hogy ez hogy működik)
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2010. November 20. - 21:10:55 » |
|
Nem lehet írni egy meghatalmazást, hogy a feleséged eljárhat az ügyben? (Amúgy nem tudom, hogy ez hogy működik) Aztán a Netrisknél, honnan tudnák, hogy a feleséged kötötte az szerződést és nem te? Ha már kötöttél rajtuk keresztül, semmilyen aláírás nem kell. Akár én is köthetnék a nevedben, ha tudnám a jelszavad.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2010. November 20. - 21:39:48 » |
|
Nem lehet írni egy meghatalmazást, hogy a feleséged eljárhat az ügyben? (Amúgy nem tudom, hogy ez hogy működik) Aztán a Netrisknél, honnan tudnák, hogy a feleséged kötötte az szerződést és nem te? Ha már kötöttél rajtuk keresztül, semmilyen aláírás nem kell. Akár én is köthetnék a nevedben, ha tudnám a jelszavad. Jah, én nem Netriskben gondolkodtam
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2010. November 20. - 23:43:08 » |
|
Levél? Fax? Másik biztosítónál ráugrasztani egy ügynököt, hogy hozza el a szerződésed tőlük? A netesen pedig tényleg nem kell aláírás...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|