Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 14:16:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141434 alkalommal)
Komis
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #510 Dátum: 2010. November 03. - 12:01:55 »

A szavazást újra kellene indítani.....  Kacsint

Újraindult...  Mosolyog
Wazeeeeg!  Ez ám a gyors moderátor megmozdulás!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #511 Dátum: 2010. November 03. - 18:58:13 »

Én 5 oldalon néztem meg, és legtöbb esetben köszönő viszonyban sincsenek egymással a díjak:

http://kepfeltoltes.hu/view/101102/biztositasCOM_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/101102/biztositasHU_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/101102/biztositokHU_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/101102/netrisk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/101102/pbaHU_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Viszont valószínű megyek a Groupamahoz, mert a Cascom is ott van és az a legolcsóbb.
Naplózva
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #512 Dátum: 2010. November 03. - 19:38:47 »

Ilyesmire gondoltam, amikor írtam a mai 11:04:50-es szólásomat... 
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #513 Dátum: 2010. November 03. - 19:54:35 »

Igen olvastam, de utána direkt átnéztem megint a kalkulációkat és ugyanazokat a kedvezményeket jelöltem be mindenhol és mégsem egyeztek az árak. He
Viszont a szüleim 1970-es S100-as kocsijára is megnéztem a díjakat. Miótza kötelező van, az Aegonnál vannak, kár soha nem volt, tehát B10 fokozat, a biztosítás díja folyamatosan nő, jövőre már annyit fizetnének (20556Ft/év), mint én most, pedig teljesítményben és értékben is nagy a különbség, nameg bónuszfokozatban is (én B3-ban vagyok most). A K&H-nál viszont 6504Ft/év lenne a biztosítás nekik jövőre.
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #514 Dátum: 2010. November 03. - 19:55:58 »

Akkor most hol is kötöd meg? Mosolyog
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #515 Dátum: 2010. November 03. - 19:59:01 »

Az nem lehet, hogy a külömböző közvetítőknek más-más kedvezménye van egyes bíztósítóknál és ezért adnak jobb ill rosszabb kalkulációkat???
Vagy ez hülyeség? Kacsint
Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #516 Dátum: 2010. November 03. - 20:01:23 »

Mindenképp a Netrisknél. De még bemegyek a helyi Groupama kirendeltségbe és kérek helyben is ajánlatot, hátha...
Naplózva
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #517 Dátum: 2010. November 03. - 20:08:19 »

Én eddig az aegonnál voltam ott most drágább ajánlatot kaptam 2011-re mint idénre, így én biztos váltok.
Ahogy kérdezősködtem az ismerősőket többségüknek is drágább ajánlatot tett a mostani biztosítójuk.
Naplózva

Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #518 Dátum: 2010. November 03. - 20:16:41 »

Én eddig az aegonnál voltam ott most drágább ajánlatot kaptam 2011-re mint idénre, így én biztos váltok.
Ahogy kérdezősködtem az ismerősőket többségüknek is drágább ajánlatot tett a mostani biztosítójuk.
Ahogy hallottam ez szinte mindenhol így van, mert a - nyersen  és egyszerűen fogalmazva - váltani lustákon beszedik azt, amit a váltóknak kedvezményként megadnak... Az arányokban viszont van különbség biztosítónként. Ez szerintem évek óta így megy: Pl a tavalyi halasztott kötések 1/3-a ugyanahhoz a biztosítóhoz kötött vissza.
Naplózva
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #519 Dátum: 2010. November 03. - 20:19:53 »

Ahogy hallottam ez szinte mindenhol így van, mert a - nyersen  és egyszerűen fogalmazva - váltani lustákon beszedik azt, amit a váltóknak kedvezményként megadnak... Az arányokban viszont van különbség biztosítónként. Ez szerintem évek óta így megy: Pl a tavalyi halasztott kötések 1/3-a ugyanahhoz a biztosítóhoz kötött vissza.
Azt se szabad elfelejteni, hogy sajnos még mindig sok embernek nincsen netje, vagy nem érdekli, így nem tudja hatékonyan átlátni az ajánlatokat. Ez is egy fő ok szerintem.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #520 Dátum: 2010. November 03. - 21:44:39 »

Azt se szabad elfelejteni, hogy sajnos még mindig sok embernek nincsen netje, vagy nem érdekli, így nem tudja hatékonyan átlátni az ajánlatokat. Ez is egy fő ok szerintem.
Vagy más biztosítása is van annál a biztosítónál...esetleg egyszer már végigjárta azt a tortúrát, amit egy váltás jelent....tudnék mesélni....1-2 ezer Ft-ért/év-ért nem idegeskedek, futkosok végig hónapokat a léha ügyintézők között, hogy a végén jól megszívjam! Ismerősöm egy ilyen átigazolás után hónapokkal szembesült azzal,  hogy a régi már kijelentette, az új meg még nem kötötte meg...mi lett volna, ha belefut egy 20 milliós kocsiba az ő hibájából? Élete végéig fizethetné...Pedig ő megtett mindent, ide-oda futkozott a papírokkal, csak éppen elsiklott a dolog a biztosítók között.
Arról nem is teszek említést, hogy milyen macera egy bankilehívást beállítatni! Kötésnél és újrakötésnél is hónapokig küldték a csekket (is), mire meg sikerült értetni velük, hogy ha megnézik a számlát, el van utalva a pénz...persze mivel a csekk nem lett befietve, nekem kellett futnom és bizonygatnom.
Sorolhatnám estig, hogy ha van egy nagy gépezet az milyen lassan indul be....de ha egyszer beindul!  Ember legyen aki megfékezi!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
És a zárszó....évi párezernél sokkal többet ér egy jó ismerős ügyintéző vagy kárszakértő ha baj van!  Kacsint Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #521 Dátum: 2010. November 06. - 18:10:21 »

Váltottam, átmentem a Groupamahoz.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #522 Dátum: 2010. November 06. - 19:37:14 »

Azt hiszem váltok: Alianz 14350 az egész évre! De még beszélek a volt Unionos társammal, hátha...
A 92 ezres adat persze, hogy rossz volt, de így is 20 felett maradt. Alianz, utána Posta 15 ezer kb. Váltást érzek!

Viszont az Unionnál egy 10-essel kevesebb lenne a cascom negyed évente. Lesz még gondom azt hiszem...
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 06. - 20:22:28 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #523 Dátum: 2010. November 06. - 20:10:22 »

Én is váltottam, Postabiztosító a nyertes. 26e helyet 17e.
Naplózva

LPG
CDX
Teljes tag

Nubira III 1.8 CDX

« Hozzászólás #524 Dátum: 2010. November 06. - 20:52:48 »

Nézzétek meg a forgalmiba bejegyzett KW értéket hogy helyesen van e beírva, ugyanis lehet hogy a jelenlegi Biztosító rossz adatot használ a díjmeghatározáshoz, és ez lehet a 2011. díjemelkedés oka. Nem utolsósorban, a biztosító kárhányada túllépte a meghatározott mértéket, ezért kénytelen díjat emelni. Ez azoknál a "kis biztosítóknál" lehetséges melyek az előző időszakban kis díjjal dolgoztak, és a gk. állományuk
nem elégséges és jelentős kárkifizetésük volt. A díjak területenként is változnak, település, város, megye, kiemelt város és Bpest.
Területmeghatározó és területkódot használnak díjmeghatározáshoz, amiben a besorolást a kárhányad mértéke adja meg. Ez biztosítóként változik mint ahogy a díjak is. Lényeg, hogy November 30-ig a felmondó nyilatkozatot le kell adni a jelenlegi biztosítónál, megkötni az újat Decembe 31-ig kell. A kötelező díját vagy díjrészletét még ez évben fizessétek BE, ezzel NAGYON SOK kellemetlenségtől mentesültök ha helyzet van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 54   Fel

Ugrás: