Lacetti klub fórum
2024. December 13. - 12:54:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 139259 alkalommal)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #90 Dátum: 2007. December 18. - 17:00:07 »

Megkötöttem. /újrakötöttem.../
7186 Ft/ negyedév. Union.
Eddig: 9100 Ft/ negyedév. Union.
Ki érti ezt, ki érti ez? ÉN NEM!!!
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #91 Dátum: 2007. December 18. - 17:05:49 »

Ebből a spórolásból már megvehető pl.: a radar! Aki felmondta a biztosítását, és még nem kötött újat, most hajrá, és valamit visszavehet a biztosítók szemérmetlen nyereségéből, ha jól választ. Jól nézzétek meg az esetleges kedvezményeket!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
sz.gabor
Teljes tag

2.0 TCDi 16V

« Hozzászólás #92 Dátum: 2007. December 19. - 20:24:06 »

Én nem tudom hogy érdemes lett volna-e váltani. Áprilisig ki van fiztve decemberrel együtt. Majd jövöre meglátom.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #93 Dátum: 2007. December 19. - 20:31:57 »

en nem tudom. nejem autojan 10 eve grupamas biztositas van. biztosan van olcsobb is, de tavaly, amikor valtani szeretett volna, annyi maceraval jart, hogy inkabb maradt.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #94 Dátum: 2007. December 19. - 21:33:42 »

en nem tudom. nejem autojan 10 eve grupamas biztositas van. biztosan van olcsobb is, de tavaly, amikor valtani szeretett volna, annyi maceraval jart, hogy inkabb maradt.

Van egy fogadásom: a Grupama szerint lett volna macerás a váltás...
(Ma már ez egy regisztráció vmelyik online alkusznál, új biztosító kiválaszt, "megkötöm" gomb megnyom, 2 db papír kinyomtat, aláír, elfaxol, és hátradölve lehet keresni a helyét a - nemegyszer igencsak komoly - megtakarításnak...)
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #95 Dátum: 2007. December 20. - 07:40:27 »

Én nem tudom hogy érdemes lett volna-e váltani. Áprilisig ki van fiztve decemberrel együtt. Majd jövöre meglátom.
Hát kiszámolod.
Ha váltasz olcsóbbra,  "ezek" visszaküldik a zsozsot és kész.  Vigyorog  /veszel rajta gázolajat/  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Mondjuk már mindegy, csak azért érdemes utánanézni.
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #96 Dátum: 2007. December 20. - 13:22:36 »

Nézzétek csak! Ráérek jövőre fizetni!

"Mivel biztosítási szerzõdését 60 napos halasztott díjfizetési megállapodással kötöttük, ezért a szerzõdés díj nélkül, önmagában is igazolja a biztosítás hatályosságát 2008. január 1-tõl - 2008. február 29-ig.
Az elsõ díjrészlet befizetésére szolgáló csekket (díjbekérõt) a Biztosító fogja megküldeni, a díjnak 2008. február 29-ig kell a Biztosítóhoz beérkeznie, eddig az idõpontig a Biztosító díj nélkül is fedezetet nyújt."

Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #97 Dátum: 2007. December 20. - 13:28:50 »

Peti!  Ezt, ha van eredeti példányod okvetlenül tartsd magadnál, de így is lehet majd vitád egy túlbuzgó, éhes rendőrrel. Ugye érted?!?
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #98 Dátum: 2007. December 20. - 20:35:12 »

Peti!  Ezt, ha van eredeti példányod okvetlenül tartsd magadnál, de így is lehet majd vitád egy túlbuzgó, éhes rendőrrel. Ugye érted?!?

Az eredetit még nem küldték ki, de emilben jött a link, ahonnan kinyomtathatom.
Ez hivatalos forma, benyalhat tövig a túlbuzgó, éhes rendőr!
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #99 Dátum: 2007. December 20. - 20:58:34 »

Van egy fogadásom: a Grupama szerint lett volna macerás a váltás...
(Ma már ez egy regisztráció vmelyik online alkusznál, új biztosító kiválaszt, "megkötöm" gomb megnyom, 2 db papír kinyomtat, aláír, elfaxol, és hátradölve lehet keresni a helyét a - nemegyszer igencsak komoly - megtakarításnak...)

kripic! uriember nem fogad olyasmire, amit biztosan megnyer  Vigyorog

helyesbitek, nem tavaly, hanem amikor eloszor lehetett valtani. eloszor is a nyavalyas szekesfovarosba kellett volna bebumlizni a papirok miatt. megtette. amikor az ugykezelesre kerult sor, akkor a bonus igazolassal kezdodtek a gondok. meg a szemelyi igazolvannyal, mert azt menet kozben csereltek. erdekes, ez nem volt gond, amikor uj bankszamlarol tortent a biztositasi dij atutalasa, nem tiltakoztak. vegul nejem megunta es a dolog azota szoba sem kerult,de remelem soha nem kell megtudnunk, hogy egy karesemeny eseten mit kapunk a tiz eves husegert cserebe.
en ugyanott kotottem a biztositast a lacsira, ahol elotte biztositva volt a mazdam 11 even keresztul. ertekeltek a husegemet, a cascom csak 5900 ft havonta, 10% onresszel. a kotelezom negyed evre 23750 forint (illetve nem tudom a kovetkezot mert nem vagyok otthon) de azt nem tudom milyen bonusban vagyok, bar balesetem meg nem volt. banki atutalassal fizetek. es nem kell kernem, automatikusan kuldik a zold kartyat, stb.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #100 Dátum: 2007. December 28. - 09:35:34 »

Sziasztok.
Remélem mindenki elintézte már az újrakötést.
No és persze fizetett is. 
Sose kelljen senkinek használnia... Kacsint
üdv
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #101 Dátum: 2007. December 28. - 11:53:04 »

Ámen! Még az is fontos, hogy más biztosítását sem! Eseménymentes nagyon boldog új évet kívánok minden kedves, és morgó cartársnak baráti szeretettel: LadiGidy a Vén sasszemű  Róka
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #102 Dátum: 2007. December 31. - 18:20:26 »

Lezárom a szavazást.

Remélem sokaknak segített ez a kis téma!

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Soha ne kelljen egyik klubtagunknak sem betétlapot kitölteni !!!!

Üdv: ladlac
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. Január 05. - 21:40:37 »

Ma kapott haverom egy levelet, miszerint a régi biztosítója nem fogadja el a felmondást, mert nem érkezett be hozzájuk novemberben, ugyan fel lett adva ajánlva. Náluk nem a feladás számít, hanem a beérkezés. 
Erröl tud valaki valamit?   He
Szerintem ez baromság, nehogy már a postán múljon a dolog...
Tévedek?   
Naplózva

R*R
Teljes tag

« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. Január 06. - 10:50:49 »

Ma kapott haverom egy levelet, miszerint a régi biztosítója nem fogadja el a felmondást, mert nem érkezett be hozzájuk novemberben, ugyan fel lett adva ajánlva. Náluk nem a feladás számít, hanem a beérkezés. 
Erröl tud valaki valamit?   He
Szerintem ez baromság, nehogy már a postán múljon a dolog...
Tévedek?   
Ma kaptam értesítést:
"Ezúton értesítjük, hogy a ... rendszámú gépjárművére portálunkon kezdeményezett kötelező biztosítási ajánlata 2007 decemberében továbbításra került a(z)  .... Zrt. hoz(hez), ahol jelenleg az ajánlatok feldolgozása folyamatban van.
Jelezzük továbbá, hogy jelenlegi biztosítójától beszerezzük az Ön kártörténeti (bonus-malus) igazolását illetve az erre vonatkozó adatokat és továbbítjuk az Ön által 2008-ra választott .... Zrt. hoz(hez), így ezzel Önnek további teendője nincs. Miután a biztosító a szerződésen érvényesíti az Önt megillető bonus fokozatot azután előreláthatóan a második időszaki csekk már az Önt megillető bonus fokozatban kerül kiküldésre."
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 54   Fel

Ugrás: