athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2007. November 22. - 09:16:51 » |
|
Nekem még nem jött meg a jövő évi fizetnivaló!? Aggódjak? Vagy sem Nekem ma megérkezett! A jó q...a anyjukat! Egy évre kiszámoltak nekem 43875 Forintot. Az aegon 19800-ért ad. Simán átmegyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2007. November 22. - 14:42:22 » |
|
Nekem még nem jött meg a jövő évi fizetnivaló!? Aggódjak? Vagy sem Nekem ma megérkezett! A jó q...a anyjukat! Egy évre kiszámoltak nekem 43875 Forintot. Az aegon 19800-ért ad. Simán átmegyek. Tisztára, mint a Groupama pár éve. Ugyanezt csinálták... El is jöttem septibe...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2007. November 22. - 16:23:58 » |
|
Nekem még nem jött meg a jövő évi fizetnivaló!? Aggódjak? Vagy sem Nekem ma megérkezett! A jó q...a anyjukat! Egy évre kiszámoltak nekem 43875 Forintot. Az aegon 19800-ért ad. Simán átmegyek. Tisztára, mint a Groupama pár éve. Ugyanezt csinálták... El is jöttem septibe... Ma jött meg 14320ft ról 15264 re emeltek. Lehet váltok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2007. November 24. - 09:04:05 » |
|
Peti! Akkor viszont gondolkozz el, egy kevésbé rossz biztosítón...De ne legyen, ha engem kérdezel, egyesületi banda. Rá lehet nagyon fázni! Üdv: LadiGidy
Ez már nem így van! "Az autósok egy része szintén azért nem választja a biztosítóegyesületeket, mivel tart attól, hogy veszteség esetén pótbefizetésre kötelezhetők. Ezt utolsóként már a MÁV is törölte szabályzatából." http://www.vezess.hu/biztositas/olcso_kotelezo_nem_minden_aron/12194/
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2007. November 24. - 12:03:15 » |
|
Peti! Akkor viszont gondolkozz el, egy kevésbé rossz biztosítón...De ne legyen, ha engem kérdezel, egyesületi banda. Rá lehet nagyon fázni! Üdv: LadiGidy
Ez már nem így van! "Az autósok egy része szintén azért nem választja a biztosítóegyesületeket, mivel tart attól, hogy veszteség esetén pótbefizetésre kötelezhetők. Ezt utolsóként már a MÁV is törölte szabályzatából." http://www.vezess.hu/biztositas/olcso_kotelezo_nem_minden_aron/12194/ "A Netrisk.hu-nál eddig 650 ezer díjszámítást végeztek az autósok, közülük 60 ezren kötöttek szerződést. A Genertelt 23 százalékuk, a MÁV egyesületet 20 százalékuk, míg az Aegont 14 százalékuk választotta. A biztositas.hu-nál viszont a MÁV vezet 23 százalékkal, a Genertel 21, míg az Aegon 14 százalékon áll."Az Aegon is egyesületi biztosító?L Vagy nem? Mert ha az, hagyjam a francba? Bocs a tájékozatlanságomért, de a 14 éves jogsim ellenére ez az első autó a nevemen, gyakorlatlan vagyok a témában! Eddig csak a tankolás volt az én gondom, a többit lerendezték az ősök!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2007. November 24. - 16:52:58 » |
|
Ez már nem így van! "Az autósok egy része szintén azért nem választja a biztosítóegyesületeket, mivel tart attól, hogy veszteség esetén pótbefizetésre kötelezhetők. Ezt utolsóként már a MÁV is törölte szabályzatából." http://www.vezess.hu/biztositas/olcso_kotelezo_nem_minden_aron/12194/ "A Netrisk.hu-nál eddig 650 ezer díjszámítást végeztek az autósok, közülük 60 ezren kötöttek szerződést. A Genertelt 23 százalékuk, a MÁV egyesületet 20 százalékuk, míg az Aegont 14 százalékuk választotta. A biztositas.hu-nál viszont a MÁV vezet 23 százalékkal, a Genertel 21, míg az Aegon 14 százalékon áll."Az Aegon is egyesületi biztosító?L Vagy nem? Mert ha az, hagyjam a francba? Bocs a tájékozatlanságomért, de a 14 éves jogsim ellenére ez az első autó a nevemen, gyakorlatlan vagyok a témában! Eddig csak a tankolás volt az én gondom, a többit lerendezték az ősök! Nyugi az nem egyesületi, viszont tapasztalatom szerint ők is elég darabosak, nehézkesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2007. November 25. - 20:07:51 » |
|
Nekem mázlim volt az Aegonnal. Aki belémhajtott az náluk volt, egy héten belül lerendeződött a pénzügy. Sőt, annak ellenére hogy az autóm lízinges, így nem is kaphattam volna pénzt, első körben postáztak 400000 forintot, majd fizették a bérautót és fél év múlva kifizették a cserére felírt rendszámomat is. Végig faxkapcsolat volt probléma nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2007. November 26. - 17:42:21 » |
|
Nekem mázlim volt az Aegonnal. Aki belémhajtott az náluk volt, egy héten belül lerendeződött a pénzügy. Sőt, annak ellenére hogy az autóm lízinges, így nem is kaphattam volna pénzt, első körben postáztak 400000 forintot, majd fizették a bérautót és fél év múlva kifizették a cserére felírt rendszámomat is. Végig faxkapcsolat volt probléma nélkül.
Az te eseted az a kivétel, amelyik erősíti a szabályt... Te vagy az első, akitől BÁRMELYIK biztosítóra jót hallottam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2007. December 01. - 21:26:36 » |
|
Aki eddig nem mondta le régi kötelezőjét, most már nem is teheti. Remélem mindenkinek sikerült váltani, vagy ehhez elég infót szolgáltatni. Most más csak a lényeg: DEC 31-ig tessék megkötni az új kötelezőket. Számoljatok és döntsetek, hogy hol!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2007. December 02. - 09:53:33 » |
|
Aki eddig nem mondta le régi kötelezőjét, most már nem is teheti. Remélem mindenkinek sikerült váltani, vagy ehhez elég infót szolgáltatni. Most más csak a lényeg: DEC 31-ig tessék megkötni az új kötelezőket. Számoljatok és döntsetek, hogy hol! Igaz, utolsó pillanatban, de én is lemondtam a szeretett Garanciánál, egyben megkötöttem az Aegonnál. Nekem most ez a legolcsóbb (-8000)!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2007. December 05. - 15:56:43 » |
|
Én jövőre 5000 sporolok a MÁV-al.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fantomas
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2007. December 06. - 18:30:29 » |
|
Augusztusban vettük a Lacsit ,maradtam a Groupama biztosítónál ,mert ez volt a legolcsóbb,pedíg a nehézkes ügyintézés miatt nem voltam megelégedve velük .Hozták is a papírformát háromszor kellett bemennem személyesen az irodába,míg saját maguknak ki tudták állítani a bónusz igazolást....De végre lett olcsóbb ajánlat:Groupama 17000/év AB Egon 13500/év(B10 33év,vidék,gyerekkedvezmény)Sőt az Invitelnél van a net ,így 25% kedvezményt adnak!Így 9000/év!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZerintem ennél kevesebbet csak egy robogóra fizetnék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2007. December 06. - 19:10:44 » |
|
Emlékeztek, hogy évekig mennyíre zokogtak a biztosítók a nagy ráfizetésekre, közben halálra hirdették magukat, most meg még lefelé is vitték az árakat, versenyeznek az ügyfelekért, pedig nagy drágulás van, emelkedő infláció. Ez mit jelent? Megmondom a frankót: most sem fizetnek rá, és nagy nyereséget vágnak zsebre, tehát eddig éveken keresztűl gátlástalanul kiraboltak! Persze most is, csak egy hangyányit visszavettek a latrok. Üdv: LadiGidy a kárvallott
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2007. December 10. - 15:05:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2007. December 18. - 09:22:07 » |
|
Ma megyek megkötni a jövőévest... Persze gondolom fizetni is kell ma. /igy karácsony elött.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|