Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 19:56:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141501 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #465 Dátum: 2010. Január 12. - 22:12:32 »

Ma megkaptam az Uniqatól a kötvényem. A kötvényen az szerepel hogy Lacetti sedan 1.6 16V Star. Ilyen felszereltség nem is volt sedannal. Kérjek módosítást? Elvileg kötelezőnél mindegy a felszereltség, nem?
Addig amig a kesztyutartoba van addig mindegy, de mihelyt szukseg lessz ra (amitol az isten ovjon), nem biztos hogy nem kot bele valami nagyokos
CDX biztosítós, kérj tőle tanácsot! Segíteni fog!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #466 Dátum: 2010. Január 12. - 22:24:17 »

Ma megkaptam az Uniqatól a kötvényem. A kötvényen az szerepel hogy Lacetti sedan 1.6 16V Star. Ilyen felszereltség nem is volt sedannal. Kérjek módosítást? Elvileg kötelezőnél mindegy a felszereltség, nem?
Addig amig a kesztyutartoba van addig mindegy, de mihelyt szukseg lessz ra (amitol az isten ovjon), nem biztos hogy nem kot bele valami nagyokos
CDX biztosítós, kérj tőle tanácsot! Segíteni fog!
Küldtem neki privit.
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #467 Dátum: 2010. Január 13. - 11:20:40 »

Hungária megküldte a bizt. kötvényt.  Mosolyog
Emailen.  He
Kérték nyomtassam és tegyem az autó papírjaihoz. 
Végül így kényelmesebb nekem is 
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #468 Dátum: 2010. Január 13. - 16:00:12 »

Szerintem kötelezőnél mindegy, nem magadat biztosítod...Mondjuk lehet nekem se lenne mindegy, hogy mi jön belém. Azé' egy Platinum mégiscsak jobban fest a csomagtartó helyén.  Kacsint
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #469 Dátum: 2010. Január 13. - 16:06:22 »

Szerintem kötelezőnél mindegy, nem magadat biztosítod...Mondjuk lehet nekem se lenne mindegy, hogy mi jön belém. Azé' egy Platinum mégiscsak jobban fest a csomagtartó helyén.  Kacsint
A HB-nek is van csomagtartója? (Bocs, nem hagyhattam ki Vigyorog)
Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #470 Dátum: 2010. Január 13. - 16:13:37 »

A HB-nek is van csomagtartója? (Bocs, nem hagyhattam ki Vigyorog)
Rossz vagy, kapol' szurit! Kacsint Vigyorog Azt írtam: a csomagtartó helyén! Puszi
Naplózva
CDX
Teljes tag

Nubira III 1.8 CDX

« Hozzászólás #471 Dátum: 2010. Január 14. - 20:48:00 »

A forgalmi engedélybe van bejegyzése a felszereltségnek? A kocsid vásárlási számlája megvan? Ha igen , abban benne van a kocsi felszereltségi
jele. Káresetnél ha szükséges, ezzel tudod igazolni a kocsi felszereltségét. A szerződés megkötésekor érdemes ezen dolgokra is odafigyelni,
kártérítésnél lehet belőle kellemetlenség. A következő évvégi Biztosítóváltásnál, vagy újrakötésnél legyen benne a szerződésben pontosan a
felszereltség is. Kacsint
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #472 Dátum: 2010. Január 14. - 22:10:51 »

A forgalmi engedélybe van bejegyzése a felszereltségnek? A kocsid vásárlási számlája megvan? Ha igen , abban benne van a kocsi felszereltségi
jele. Káresetnél ha szükséges, ezzel tudod igazolni a kocsi felszereltségét. A szerződés megkötésekor érdemes ezen dolgokra is odafigyelni,
kártérítésnél lehet belőle kellemetlenség. A következő évvégi Biztosítóváltásnál, vagy újrakötésnél legyen benne a szerződésben pontosan a

Forgalmiban nincs benne, ahogy gondolom senkinek sem. Számla persze van. Az az érdekes, hogy a kötésnél meg kellett adni a felszereltséget a Netrisken (az volt odaírva, hogy casco együttes kötése esetén fontos, de én nem kötöttem cascot) , megadtam a megfelelőt (Platinum). Ott nem is lehetett Start választani, helyesen, mivel olyan nem is létezett soha sedannal. Szóval a Netrisken helyesen szerepel minden, csak az Uniqa dolgozik ezek szerint valami érdekes felszereltségi táblázattal. Mivel eddig egyik biztosító sem kérte a felszereltséget (kivéve persze a cascohoz), így úgy gondolom nem igazán számít. Egyébként ha jól tudom az alvázszám alapján meg lehet állapítani a felszereltséget is.
Naplózva
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #473 Dátum: 2010. Január 15. - 14:44:18 »

Forgalmiban nincs benne, ahogy gondolom senkinek sem. Számla persze van. Az az érdekes, hogy a kötésnél meg kellett adni a felszereltséget a Netrisken (az volt odaírva, hogy casco együttes kötése esetén fontos, de én nem kötöttem cascot) , megadtam a megfelelőt (Platinum). Ott nem is lehetett Start választani, helyesen, mivel olyan nem is létezett soha sedannal. Szóval a Netrisken helyesen szerepel minden, csak az Uniqa dolgozik ezek szerint valami érdekes felszereltségi táblázattal. Mivel eddig egyik biztosító sem kérte a felszereltséget (kivéve persze a cascohoz), így úgy gondolom nem igazán számít. Egyébként ha jól tudom az alvázszám alapján meg lehet állapítani a felszereltséget is.
Az alvázszámból márkakreskedés biztosan tud felszereltséget mondani, de ilyen adatbázisra rálátnak-e a biztosítók, illetve ha nem, akkor milyen igazolást fogadnak el a felszereltséget illetően? Én pl. nem az első tulaj vagyok és nekem nincs számlám...
Naplózva
kathy
Teljes tag

« Hozzászólás #474 Dátum: 2010. Január 22. - 21:29:12 »

Kedves CDX,
Most vettünk egy 2006-os 1.6 16V ELITE AC sedan-t a héten. Arra gondoltunk, jó lenne azért egy casco :-). A férjemé a kocsi, de sosem volt még cascoja eddig (a kötelező bonusa B10, bár nem tudom, ez számít-e). Van valami ötleted, hogy hol és mit lenne érdemes?!
Válaszodat előre is köszönöm,
Kathy
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #475 Dátum: 2010. Január 22. - 21:34:14 »

Kedves CDX,
Most vettünk egy 2006-os 1.6 16V ELITE AC sedan-t a héten. Arra gondoltunk, jó lenne azért egy casco :-). A férjemé a kocsi, de sosem volt még cascoja eddig (a kötelező bonusa B10, bár nem tudom, ez számít-e). Van valami ötleted, hogy hol és mit lenne érdemes?!
Válaszodat előre is köszönöm,
Kathy
Bár nem nekem szólt a kérdés: nekem a Groupamanál van a cascom, már az előző Chevymnél is ott volt, mert számomra ők voltak a legolcsóbbak. Ha még nem volt csacoja valószínű C0 kategóriába kerül, de az évek múlásával itt is nő a bónuszfokozat. Valamilyen szinten gondolom a kötelező bónuszfokozata is számít, legalábbis a Netrisk oldala kér casco számításnál is kötelező bónuszfokozatot.
Naplózva
kathy
Teljes tag

« Hozzászólás #476 Dátum: 2010. Január 22. - 21:44:18 »

Kedves Diablo77,

Köszönöm a választ :-), kedves szín-társ!
Nézegettem a Groupama-t és az Uniqa-t, mert ahogy láttam, főleg ezekről beszéltetek. Az Allianz sokkal drágábbnak tűnik.
Így, A0 casco bonus besorolással és 3 évesnél idősebb autóval az Uniqua olcsóbbnak tűnik, és mintha többet térítene. Azt nem értem csak, hogy vajon mi a különbség a Real Törés és a Real biztosításuk között. Az ára különbözik, de a mellé felsorolt listában nem látom a különbséget... Persze lehet, hogy már este van, és azért nem látom ;-).

Üdv,
Kathy
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #477 Dátum: 2010. Január 22. - 21:52:20 »

Annyit még, hogy ha ott kötitek a CASCO-, ahol a kötelezőt, valószínűleg még plussz kedvezményt is kaptok.

Nekem Genrali a biztosítóm, ha akarod megadhatom az ügynök számát, akivel én szoktam boltolni. Egy telefonos érdeklődés nem kerül semmibe.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #478 Dátum: 2010. Január 22. - 22:13:08 »

Kedves Diablo77,

Köszönöm a választ :-), kedves szín-társ!
Nézegettem a Groupama-t és az Uniqa-t, mert ahogy láttam, főleg ezekről beszéltetek. Az Allianz sokkal drágábbnak tűnik.
Így, A0 casco bonus besorolással és 3 évesnél idősebb autóval az Uniqua olcsóbbnak tűnik, és mintha többet térítene. Azt nem értem csak, hogy vajon mi a különbség a Real Törés és a Real biztosításuk között. Az ára különbözik, de a mellé felsorolt listában nem látom a különbséget... Persze lehet, hogy már este van, és azért nem látom ;-).

Üdv,
Kathy
Nézzétek meg még az önrész mértékét. Nekem 50e vagy 10%.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #479 Dátum: 2010. Január 22. - 22:14:20 »

Kathy! Privik mentek, válasz, és biztosítás ügyben. Olvasd! Ne feledd, hogy a vidékieknek olcsóbb mindkét fajta biztosítás. Holnap hívj, ha van kérdésed!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 54   Fel

Ugrás: