Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2009. Október 10. - 13:11:07 » |
|
Jól tudom, hogy a lacsi forgalmiban 70 kW szerepel? Nézd meg. 1.4 70kw 1.6 80kw 1.8 89kw 2D 89kw
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2009. Október 10. - 15:42:16 » |
|
Jól tudom, hogy a lacsi forgalmiban 70 kW szerepel? Nézd meg. 1.4 70kw 1.6 80kw 1.8 89kw 2D 89kw Kissé távol van a forgalmi pillanatnyilag. Köszi a kimerítő választ!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2009. Október 10. - 15:56:00 » |
|
Szerintem sem 1,4- ben, sem 1,6- ban nem változink a helyünk. De ha a kategóriák drágulnak, akkor mindenki szív majd.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2009. Október 10. - 16:15:58 » |
|
Szerintem sem 1,4- ben, sem 1,6- ban nem változink a helyünk. De ha a kategóriák drágulnak, akkor mindenki szív majd.
Azért bízzunk! Én spec nem szeretném, hogy megemeljék az évi 12000 Ft-os kötelezőmet!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2009. Október 10. - 17:13:37 » |
|
Azért bízzunk! Én spec nem szeretném, hogy megemeljék az évi 12000 Ft-os kötelezőmet! Gondolod, hogy nem fogják kifacsarni belőled az utolsó fillért, ha lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2009. Október 10. - 17:57:54 » |
|
Azért bízzunk! Én spec nem szeretném, hogy megemeljék az évi 12000 Ft-os kötelezőmet! Gondolod, hogy nem fogják kifacsarni belőled az utolsó fillért, ha lehet? Én csak azt mondtam, hogy bízzunk! De sajnos tisztában vagyok vele, hogy nem azért dolgoznak ki valami új dolgot sok-sok pénzért, hogy annak árát valahol be ne szednék....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2009. Október 20. - 20:57:40 » |
|
Barátnőmnek a napokban vettünk egy offos szekeret, régi álma volt egy 147-es Alfa (2001-es). Ma bementünk az Uniqába, hogy kössünk rá kötelezőt.
Gondoltam megosztom veletek az ajánlatot, hátha érdekel valakit mennyire támogatja a fiatalságot az "új generáció biztosítója".
Hadd emeljem ki mégegyszer, hogy kizárólag KGFB biztosításról szól az ajánlat, A00, a párom még nem okozott balesetet soha, és bár 25 éves nem 23, ez az ügyintéző elmondása alapján 1 Ft-tal sem befolyásolta az árat. Ha viszont budapestiek lennénk, akkor az éves biztosítási díj 42-vel kezdődne, és szintén hat számjegyű lenne.
Mondta is a hölgy, hogy mi ma itt nem fogunk biztosítást kötni... És tényleg. Kötöttünk a Groupma-Garanciánál negyedáron.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2009. Október 20. - 21:32:35 » |
|
Barátnőmnek a napokban vettünk egy offos szekeret, régi álma volt egy 147-es Alfa (2001-es). Ma bementünk az Uniqába, hogy kössünk rá kötelezőt.
Gondoltam megosztom veletek az ajánlatot, hátha érdekel valakit mennyire támogatja a fiatalságot az "új generáció biztosítója".
Hadd emeljem ki mégegyszer, hogy kizárólag KGFB biztosításról szól az ajánlat, A00, a párom még nem okozott balesetet soha, és bár 25 éves nem 23, ez az ügyintéző elmondása alapján 1 Ft-tal sem befolyásolta az árat. Ha viszont budapestiek lennénk, akkor az éves biztosítási díj 42-vel kezdődne, és szintén hat számjegyű lenne.
Mondta is a hölgy, hogy mi ma itt nem fogunk biztosítást kötni... És tényleg. Kötöttünk a Groupma-Garanciánál negyedáron.
Én pontosan ezért jöttel el tőlük lassan 6 éve. Hiába voltam már akkor 7 éve ügyfelük, hiába nem volt balesetem, én nem kaphattam hűségbónuszt...csak az új belépők, akik 30 felett voltak. Nekem semmi bónusz nem járt, örülhettem, hogy lik van a hátsó felemen. Mikor meg felmondtam, teljesen fel voltak háborodva, és a bónuszomról is nagy harcok árán adtak papírt. Mondjuk majdnem mindegyik biztosító így áll hozzá. Ha már váltás, ne legyen olyan egyszerű... Tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd lova is" esete.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2009. Október 28. - 17:25:19 » |
|
Megkaptam az Uniontól a jövő évi biztosítási díjakat. A kötelező 200 Ft-tal emelkedett negyed évre, de, ha kárt okozok, akkor az első után nem vesztem el a bónusz 10-et, csak, ha újabbat okozom. A cascom nem emelkedett. Azt hiszem ez így rendben is lesz. Persze mindent megnézek másnál is, hogy megnyugtassam magam, hogy ismét jó ez nekem, mint már évek óta.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2009. Október 30. - 20:42:36 » |
|
Na megnéztem mennyi lesz a kötelező jövőre. Igencsak elcsodálkoztam . Bár még az Allianz nem közölte árait (náluk vagyok), úgy néz ki jelentősen kevesebb lesz jövőre a kötelezőm. Idén fizettem 34800-at 1 évre egyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2009. Október 30. - 21:29:32 » |
|
Ha nem netriskes, akkor tolhatnál egy linket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2009. Október 30. - 21:31:35 » |
|
Na megnéztem mennyi lesz a kötelező jövőre. Igencsak elcsodálkoztam . Bár még az Allianz nem közölte árait (náluk vagyok), úgy néz ki jelentősen kevesebb lesz jövőre a kötelezőm. Idén fizettem 34800-at 1 évre egyben. Arra kíváncsi leszek, hova tudják még letolni az árakat az Allianzosok! (eddig 12000/év voltam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2009. Október 30. - 21:32:35 » |
|
Ha nem netriskes, akkor tolhatnál egy linket. Netriskes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2009. Október 30. - 21:33:07 » |
|
Ha nem netriskes, akkor tolhatnál egy linket. Netriskes Jelszót kér. Kiszámolnád az enyémet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2009. Október 30. - 21:34:11 » |
|
Ha nem netriskes, akkor tolhatnál egy linket. Netriskes Jelszót kér. Kiszámolnád az enyémet? Nem kér jelszót.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|