Lacetti klub fórum
2025. Január 21. - 05:13:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141605 alkalommal)
peti74
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Március 29. - 08:10:21 »

Ha hiszitek - ha nem, még mindig nincs biztosításom.
A kinyomtatott internetbanki átutalásra kaptam egy ideiglenes igazolást március 31-ig Garanciáéktól, De most az is lejár.
A második negyedév befizetése után sem bírtam bekerülni a rendszerbe! 5(!!!) hónapja kötöttem meg.
Ha lemeszelnek, 100.000. Az kell még nekem! Holnap megyek ügyfélfogadó-pultrendszert bontani. Talán STIHL-lel, azzal előbb végzek.
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Március 29. - 08:47:09 »

A kinyomtatott internetbanki átutalásra kaptam egy ideiglenes igazolást március 31-ig Garanciáéktól, De most az is lejár.
A második negyedév befizetése után sem bírtam bekerülni a rendszerbe! 5(!!!) hónapja kötöttem meg.
Ha lemeszelnek, 100.000. Az kell még nekem! Holnap megyek ügyfélfogadó-pultrendszert bontani. Talán STIHL-lel, azzal előbb végzek.
Én meg már vagy az 5-ik csekket kapom az Uniontól, hogy fizessem be a kötelezőt... Nem tűnt még fel nekik, hogy felmondtam? Mosolyog Hát érdekes egy biztosító.
Jah és persze a bónuszomat sem akarták kiadni... Februárig húzták... Na akkor már nagyon bepöccentem, és durván el lettek küldve. Délutánra meg is lett Vigyorog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Március 29. - 08:48:03 »

Azért a géppisztolyt se hagyd otthon, szükség lehet majd rá! Ne kocsival menj, mert amilyen peches vagy..., az ördög ugyanis álmatlanságban szenved!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #378 Dátum: 2009. Március 29. - 08:52:49 »

Azért a géppisztolyt se hagyd otthon, szükség lehet majd rá! Ne kocsival menj, mert amilyen peches vagy..., az ördög ugyanis álmatlanságban szenved!

A kalasnyikovot csak szerdára hozzák. Akkor addig ne menjek be???
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Március 29. - 09:07:00 »

A kalasnyikovot csak szerdára hozzák. Akkor addig ne menjek be???
Addig felesleges, minek mennél kétszer, annyi szabad időd van? Inkább töltsd Piroskával, hidd el jobban jársz vele, mint a biztosítóval! Puszilom őt! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #380 Dátum: 2009. Március 29. - 16:47:02 »

Barátom hasonló cipőben jár...
"nem ideges Ő sem"! 
Múltkor bent volt a központban, még a rendszámát sem tudták kikeresni a rendszerből. Erre bevitték a gépbe akkor!  Kacsint
ŐŐŐŐŐŐŐŐrület..................   
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Május 06. - 18:14:15 »

Én meg már vagy az 5-ik csekket kapom az Uniontól, hogy fizessem be a kötelezőt... Nem tűnt még fel nekik, hogy felmondtam? Mosolyog Hát érdekes egy biztosító.
Jah és persze a bónuszomat sem akarták kiadni... Februárig húzták... Na akkor már nagyon bepöccentem, és durván el lettek küldve. Délutánra meg is lett Vigyorog
Unionos kálvária folytatódik. De most már nem tartom őket érdekesnek, inkább köcsögnek...már elnézést. De még egy ekkora tahó, pofátlan céget!!!
Mint írtam februárban adták ki a bónuszomat. Előtte letagadták, hogy kaptak volna felmondásról levelet, és hogy az Alianz kikérte volna az adataimat, és az igazolást.
Majd miután hála a postás ismeretségeknek és dátumra pontosan megmondtuk, hogy a kedves Union mikor vette át a levelünket, délutánra máris megvolt minden papír.
Majd ezek után most kaptam egy levelet tőlük, hogy nem köthetek más biztosítóval szerződést, mivel a kötelezőm díj nem fizetés végett szünetel, és itt felsoroltak egy
csomó MABISZ paragrafust. És ezek után minden felmerülő költséget rámruháznak, ami az ügyel kapcsolatban felmerül.
Kicsit ideges lettem...
Felhívtam az Alianzos üzletkötőt, ő utánna nézett a biztosításomnak, és megnyugtatott, hogy minden rendben, érvényes biztosítással rendelkezem, és nem érti az UNION
hozzáállását. Most erről a hozzáállásról csak annyit, hogy még az életbiztosításom felmondásáról sem küldtek igazolást, ami nekem az adóbevallásomhoz kellett volna.
Persze az APEH-nak ők bejelentették, hogy én ezt felmondtam. Ha szemfüles könyvelőm ezt nem veszi észre, jól megbüntetnek még pluszban.
Most én is írtam nekik levelet...szívhez szólót, melyben én meg a PSZÁF-et emlegetem. Na majd kíváncsi leszek a reakciójukra. Amúgy érdekes, hogy ők minden ilyen
fenyegető levelet sima postai úton küldenek. Ennyi erővel végül is nem kaptam meg Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Május 28. - 20:25:07 »

Ma újrakötöttem a cascot, mert 3 éves autó nem új autó. Sajnos most nincs akciójuk, mert amikor volt, akkor 4000 alatti lett volna az összeg. Így 5500-ból megállt/hó. Kötelező továbbra is 3300/negyedév.  Kacsint Vigyorog
Ingyenreklám: Allianz  Mosolyog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Szeptember 20. - 12:19:19 »

Közeleg az évvége! Szavazzunk...  Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #384 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 18:08:16 »

Közeleg az évvége! Szavazzunk...  Vigyorog
Szavaztam, de nem vagyok mérvadó, mert nem leszek itthon, amikor válthatnák. tehát idén úgy majmolnak meg, ahogy akarnak. 
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #385 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 18:14:47 »

K�zeleg az �vv�ge! Szavazzunk...  Vigyorog
A második  meg a harmadik opció nem ua.?
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 18:21:35 »

K�zeleg az �vv�ge! Szavazzunk...  Vigyorog
A második  meg a harmadik opció nem ua.?
Ezen én is gondolkoztam, aztán rájöttem.
A másodiknál, ha csökkenne a díj, akkor váltani kell.
Míg a harmadiknál nem. Vigyorog
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. Október 10. - 08:47:30 »

Teljesítmény után fogunk kötelezőt fizetni 2011-től
Naplózva

LPG
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. Október 10. - 09:47:44 »

Azért a cikk írója utánanézhetet volna a jelenlegi szabályozásnak,ugyanis a tgk-nál jelenleg a raksúly után kell a kötelezőt fizetni,és ezt akarják majd az össztömeg után ami azért nem ugyanaz.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. Október 10. - 12:32:18 »

Jól tudom, hogy a lacsi forgalmiban 70 kW szerepel?
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 54   Fel

Ugrás: