ladlac
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2007. November 17. - 17:11:21 » |
|
De valamelyiket csak kell választani! Elég ha ide azt irod be...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2007. November 17. - 17:19:47 » |
|
De valamelyiket csak kell választani! Elég ha ide azt irod be... Mindegyikkel elégedett vagyok, amíg nincs ügyintézni való kár és píííz is van bőven Amúgy meg: Colonia biztosító - felzabálta az Axa-Colonia - felzabálta az Uniqa. Kármentes életem mellett sikeresen drágult a biztosításom minden címke váltásnál (biztos a sok marketing cucc miatt drágult, amiben tájékoztattak, hogy milyen jól járatm ). Végül dobtam, mert az új belépő kapott tűzoltó készüléket én meg nem (10év tagság után sem járt ) A Lacsival már az Allianznál landoltam és bár drága a díj, de 'sikeresen' megtapasztaltam a kárügyintézésüket - amit bevallok megsüvegeltem!! Maradni akarok, de a díjat faragni akarom! Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007. November 17. - 20:22:23 » |
|
Másfél hónapos biztosításom van a Garanciánál 8200/n.év, az AEGON-nál 6900 lenne, de most nem váltok ennyiért.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007. November 17. - 20:25:06 » |
|
Aegonnál 19200 Forint lesz jövőre. A Generalinál vagyok most, és már most a dupláját fizetem. én mindenképp váltok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2007. November 18. - 09:18:28 » |
|
Aegonnál 19200 Forint lesz jövőre. A Generalinál vagyok most, és már most a dupláját fizetem. én mindenképp váltok.
AEGON 33 ezret kínált jövőre (80 kW/jelenlegi bizt./még mindig nincs FLOTTA!)- ALLIANZ 19,4 ezret. 2 hete már megkötöttem. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007. November 18. - 13:36:16 » |
|
Év közben is emelhetnek a biztosítók? Tudatlan vagyok e témában (ebben is, sok más mellett)! Na jó, nem olyan sokmindenben!!! "Olyan bizonytalan vagyok mostanában! Vagy mégsem?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2007. November 18. - 15:09:37 » |
|
Év közben is emelhetnek a biztosítók? Tudatlan vagyok e témában (ebben is, sok más mellett)! Na jó, nem olyan sokmindenben!!! "Olyan bizonytalan vagyok mostanában! Vagy mégsem?"Ha jól tudom, kötelezőt nem emelhetnek! Csak Január 1-től.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007. November 18. - 15:27:36 » |
|
Év közben is emelhetnek a biztosítók? Tudatlan vagyok e témában (ebben is, sok más mellett)! Na jó, nem olyan sokmindenben!!! "Olyan bizonytalan vagyok mostanában! Vagy mégsem?"Ha jól tudom, kötelezőt nem emelhetnek! Csak Január 1-től. Az épp elég, mikor novemberben köt újat az ember! Egy hónap olcsón, utána megfingatjuk a népet? Jó üzletpolitika!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007. November 18. - 18:08:23 » |
|
Az épp elég, mikor novemberben köt újat az ember! Egy hónap olcsón, utána megfingatjuk a népet? Jó üzletpolitika!!! Amit novemberben kötsz az a következő évre érvényes díj .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2007. November 19. - 06:43:22 » |
|
Az épp elég, mikor novemberben köt újat az ember! Egy hónap olcsón, utána megfingatjuk a népet? Jó üzletpolitika!!! [/quote] Felmondani kötelező (ha váltani akarsz) novemberben, kötni ráérsz decemberben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007. November 19. - 08:17:04 » |
|
Ha váltasz kötelezőt, ebben az évben még a régi maradsz, hisz ki is vagy fizetve dec. 31-ig. Az új szerzödésed csak jan 01-töl él, azt kötöd decemberben, ha felmondtad a régit novemberben. Amit kötsz, azt meg már a 2008-as dijakra kötöd, ott nincs emelés.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2007. November 19. - 12:35:41 » |
|
De valamelyiket csak kell választani! Elég ha ide azt irod be... Mindegyikkel elégedett vagyok, amíg nincs ügyintézni való kár és píííz is van bőven Amúgy meg: Colonia biztosító - felzabálta az Axa-Colonia - felzabálta az Uniqa. Kármentes életem mellett sikeresen drágult a biztosításom minden címke váltásnál (biztos a sok marketing cucc miatt drágult, amiben tájékoztattak, hogy milyen jól járatm ). Végül dobtam, mert az új belépő kapott tűzoltó készüléket én meg nem (10év tagság után sem járt ) A Lacsival már az Allianznál landoltam és bár drága a díj, de 'sikeresen' megtapasztaltam a kárügyintézésüket - amit bevallok megsüvegeltem!! Maradni akarok, de a díjat faragni akarom! Üdv Eredmény?! Intenetes kalkuláción furcsán éztem amikor 2 Allianzos ajánlatot olvastam. Hiszem minden társaság 1db ajánlata vana fenn. A 2 Allianzos ajánlata között kb6000Ft különbség volt. Az üzletkötőmmel is megnézettem és az alábbi infót adta: 1. ajánlat amit a szerződés számom szerint kalkuláltak a Allianz-Hungária ajánlata 2. egy másik cégé ami jogosult az Allianz (Direct) név használatára, de az nem azonos velük!!!! Persze az ajánlaton ez elsőre nem látszik... Ha ez mind igaz, akkor rohadt mázlim van, hogy nem kattintottam első indulatból... Nézzétek meg, nehogy első olvasatra ugorjatok bele!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2007. November 19. - 14:53:44 » |
|
Több internettes portálon is lehet körülnézni, több kalkulátor is működik. De mindenüt mást számoltak ki, és más biztosító lett a legolcsóbb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007. November 20. - 18:44:47 » |
|
Egy kis reklám az OTP Garancia Biztosítónak: Október 3-n hoztam ki a verdát a Márkakereskedésből minden papírral, még a kötelezőt is ők bonyolították le előzetes egyeztetésünk alapján. Kezembe kaptam a biztosító szeretetcsomagját a csekkel együtt, melyen szerepelt a tárgyidőszakra aktuális összeg. Az első utam a postára vezetett befizetni. Ma kaptam tőlük egy 10. hó 22-én keltezett levelet, melyben díjfizetés elmaradásáról regélnek panaszolva, hogy nem tudták levonni a számlámról az összeget! 2X! Az tetszene nekik! Feladóvevény-scan, e-mail, néhány (kultúrált) keresetlen szó kíséretében. Levél kézbesítve, a választ azóta is epekedve várom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2007. November 20. - 19:43:23 » |
|
Peti! Ha csoportos megbízatást adtál, az nem mindig gyors, sőt lassú. A csekk befizetve, Te tiszta vagy, ők a trehányak. Nekem még sokkal rosszabb emlékem van róluk, ha érdekel nézd vissza egy régebbi irásomat, további kérdésed lenne priviben megoldjuk. Én csak egy levelet irtam az igazgatójuknak... Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|