Komis
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. November 14. - 12:31:29 » |
|
Interneten kalkuláltam több oldalon. Az eredmény meglepett. 1. az ön biztosítása 22xxx Ft lesz 2008ban (allianzos vagyok) pár sorral lentebb Allianz ajánlat 17xxx. A többi biztosítóból 1-1 vszinűleg a legjobb ajánlat. Nosza telefon a ügynökömnek (nem Ja ames Bond ) Amit megtudtam: Az adatom helyesen 22xxx, a 17xxx rossz adat megadás vagy az előző évek lemondom/újrakötöm adata - de utána is néz mikor jön hivatalos értesítés. Pár perc visszahív és közli, hogy vszinűleg a 17xxx a jó, mert a programjuk nem tartalmazott ilyen infót - de meg kellene várni az értesítőt az a tuti. Kissé morózusnak érzem magam, hogy a saját s*gemet kell kinyalnom, hogy jobbat kapjak. Pedig a pénzemért megtehetné a biztosító is pl. 1 db telefonhívás vagy SMS max 50Ft költséggel. Látom valakinek már megjött a levél. Nos várok pár napot, ha nem jön akkor kattintok, de AKKORÁT!!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. November 14. - 12:38:25 » |
|
Interneten kalkuláltam több oldalon. Az eredmény meglepett. 1. az ön biztosítása 22xxx Ft lesz 2008ban (allianzos vagyok) pár sorral lentebb Allianz ajánlat 17xxx. A többi biztosítóból 1-1 vszinűleg a legjobb ajánlat. Nosza telefon a ügynökömnek (nem Ja ames Bond ) Amit megtudtam: Az adatom helyesen 22xxx, a 17xxx rossz adat megadás vagy az előző évek lemondom/újrakötöm adata - de utána is néz mikor jön hivatalos értesítés. Pár perc visszahív és közli, hogy vszinűleg a 17xxx a jó, mert a programjuk nem tartalmazott ilyen infót - de meg kellene várni az értesítőt az a tuti. Kissé morózusnak érzem magam, hogy a saját s*gemet kell kinyalnom, hogy jobbat kapjak. Pedig a pénzemért megtehetné a biztosító is pl. 1 db telefonhívás vagy SMS max 50Ft költséggel. Látom valakinek már megjött a levél. Nos várok pár napot, ha nem jön akkor kattintok, de AKKORÁT!!! Ha újrakötöd a biztosításod a jelenlegi biztosítóval, akkor jobban jársz, mintha X évig hűséges ügyfél vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. November 14. - 14:50:30 » |
|
Kripic! Tényleg nincs harag! Remélem találkozunk szombaton! És a tetőd is le lesz ellenőrizve! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. November 14. - 17:22:19 » |
|
Én is Allianz-os vagyok , ma kaptam meg a levelüket . Nálam továbbra is ők a befutók . Az idei 17600 Ft.-tal szemben jövőre 14000 Ft./ év . Asszem maradok... Én eddig azért nem foglalkoztam a biztosítóváltás gondolatával, mert amellet, hogy lassan egy évtizede náluk vagyok, egyéb érdekeim is fűződnek az Allianz-hoz. De most, hogy írjátok ezeket, asszem továbbra sem fog motoszkálni bennem a kisördög, ugyanis nekem is 5046,- Ft a negyedéves díjam. Megnyugodtam. Várhattam volna pár napot! Nekem is megjött ma a levél! Eddigi díjam 20.184,-/év, 2008-ban pedig 13.200,-/év lesz! Na ez már döfi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. November 14. - 17:36:46 » |
|
Kéri az üzembentartó szül.évét (ez én lennék) és kéri a tulajdonos (azaz a jogi személy szül. évét). Na itt a probléma nem pedig a fejemben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. November 14. - 17:44:48 » |
|
Kéri az üzembentartó szül.évét (ez én lennék) és kéri a tulajdonos (azaz a jogi személy szül. évét). Na itt a probléma nem pedig a fejemben...
Melyik ez a töketlen alkusz...? Én ugyanebben a cipőben járok (lizingelt a gép...). Ki a SZERZŐDŐ? Gondolom te... Nekem ekkor (mondjuk a netrisk-en) nem kéri, csak az én szül. adataimat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. November 14. - 17:59:47 » |
|
Várhattam volna pár napot! Nekem is megjött ma a levél! Eddigi díjam 20.184,-/év, 2008-ban pedig 13.200,-/év lesz! Na ez már döfi! Ja kérem, könnyű annak, aki a világ végén lakik, egy szép, csendes kisvárosban... világ vége...stimmel szép és csendes? ...biztos tudod, hol lakom? amúgy meg hatalmas hátrányban vagyok, mert ami a leglényegesebb:nem tudok gyakran lacsi találkozókra menni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. November 15. - 15:15:17 » |
|
Mégis léptem az ügyben. Union ajánlata 9200 Ft volt jövöre, de ha újrakötöm ugyanoda, akkor 7100 Ft. Régit lemondtam, újat megkötöttem. Évi 8 eFt mindenkinek pénz!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. November 15. - 16:03:45 » |
|
Melyik ez a töketlen alkusz...? Én ugyanebben a cipőben járok (lizingelt a gép...). Ki a SZERZŐDŐ? Gondolom te... Nekem ekkor (mondjuk a netrisk-en) nem kéri, csak az én szül. adataimat... Kedves georgbob! Meg kell kövesselek... Én még egy korábbi verziónál néztem, akkor ez a baromság MÉG NEM VOLT szoftverben... Bocsi... Szerintem a tulajdonos jogi személyhez is írd be a saját szül. dátumodat....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. November 15. - 16:06:06 » |
|
Mégis léptem az ügyben. Union ajánlata 9200 Ft volt jövöre, de ha újrakötöm ugyanoda, akkor 7100 Ft. Régit lemondtam, újat megkötöttem. Évi 8 eFt mindenkinek pénz!!!! Ez ám a korrekt, ügyfélmegtartó magatartás... Gratula a biztosító kalkulátorainak, hogy kapnák be....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. November 15. - 20:33:33 » |
|
Cartársak! Szavazzunk, Kinek melyik a legjobb? Kocsiban: Lacetti Kötelezőben: / szavazz/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. November 17. - 16:55:40 » |
|
Mégis léptem az ügyben. Union ajánlata 9200 Ft volt jövöre, de ha újrakötöm ugyanoda, akkor 7100 Ft. Régit lemondtam, újat megkötöttem. Évi 8 eFt mindenkinek pénz!!!! Ez ám a korrekt, ügyfélmegtartó magatartás... Gratula a biztosító kalkulátorainak, hogy kapnák be.... Mind ilyen! következés képpen mind bekaphatná....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007. November 17. - 17:05:20 » |
|
Mégis léptem az ügyben. Union ajánlata 9200 Ft volt jövöre, de ha újrakötöm ugyanoda, akkor 7100 Ft. Régit lemondtam, újat megkötöttem. Évi 8 eFt mindenkinek pénz!!!! Ez ám a korrekt, ügyfélmegtartó magatartás... Gratula a biztosító kalkulátorainak, hogy kapnák be.... Mind ilyen! következés képpen mind bekaphatná.... Ez így igaz, "ENYÉMET SEM ÖRZI RENDŐR"!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007. November 17. - 17:06:53 » |
|
Cartársak! Szavazzunk, Kinek melyik a legjobb? Kocsiban: Lacetti Kötelezőben: / szavazz/ Ne szavazzunk! Bocsi Én csak 2 biztosítót jártam meg, így a többieket nem tudom mérni. Ahhoz, hogy szavazat korrekt legyen mindet ki kéne próbálni... A hozzászólások tekintetében pedig tuti, hogy izlések és pofonok klasszikus esete forog fenn!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|