Ha hiszitek - ha nem, még mindig nincs biztosításom.
A kinyomtatott internetbanki átutalásra kaptam egy ideiglenes igazolást március 31-ig Garanciáéktól, De most az is lejár.
A második negyedév befizetése után sem bírtam bekerülni a rendszerbe! 5(!!!) hónapja kötöttem meg.
Ha lemeszelnek, 100.000. Az kell még nekem! Holnap megyek ügyfélfogadó-pultrendszert bontani. Talán STIHL-lel, azzal előbb végzek.
Én meg már vagy az 5-ik csekket kapom az Uniontól, hogy fizessem be a kötelezőt... Nem tűnt még fel nekik, hogy felmondtam?
Hát érdekes egy biztosító.
Jah és persze a bónuszomat sem akarták kiadni... Februárig húzták... Na akkor már nagyon bepöccentem, és durván el lettek küldve. Délutánra meg is lett
Unionos kálvária folytatódik. De most már nem tartom őket érdekesnek, inkább köcsögnek...már elnézést. De még egy ekkora tahó, pofátlan céget!!!
Mint írtam februárban adták ki a bónuszomat. Előtte letagadták, hogy kaptak volna felmondásról levelet, és hogy az Alianz kikérte volna az adataimat, és az igazolást.
Majd miután hála a postás ismeretségeknek és dátumra pontosan megmondtuk, hogy a kedves Union mikor vette át a levelünket, délutánra máris megvolt minden papír.
Majd ezek után most kaptam egy levelet tőlük, hogy nem köthetek más biztosítóval szerződést, mivel a kötelezőm díj nem fizetés végett szünetel, és itt felsoroltak egy
csomó MABISZ paragrafust. És ezek után minden felmerülő költséget rámruháznak, ami az ügyel kapcsolatban felmerül.
Kicsit ideges lettem...
Felhívtam az Alianzos üzletkötőt, ő utánna nézett a biztosításomnak, és megnyugtatott, hogy minden rendben, érvényes biztosítással rendelkezem, és nem érti az UNION
hozzáállását. Most erről a hozzáállásról csak annyit, hogy még az életbiztosításom felmondásáról sem küldtek igazolást, ami nekem az adóbevallásomhoz kellett volna.
Persze az APEH-nak ők bejelentették, hogy én ezt felmondtam. Ha szemfüles könyvelőm ezt nem veszi észre, jól megbüntetnek még pluszban.
Most én is írtam nekik levelet...szívhez szólót, melyben én meg a PSZÁF-et emlegetem. Na majd kíváncsi leszek a reakciójukra. Amúgy érdekes, hogy ők minden ilyen
fenyegető levelet sima postai úton küldenek. Ennyi erővel végül is nem kaptam meg