Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. December 01. - 18:03:24 » |
|
Nekem meg kiküldtek egy levelet az Allianz-tól, hogy aszongya': Jó srác voltál, nem emelünk!(Pedig infláció van, vagy mifene..) Marad az idei díj jövőre is, 14040 Ft./év .
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2008. December 01. - 18:05:13 » |
|
Nekem meg kiküldtek egy levelet az Allianz-tól, hogy aszongya': Jó srác voltál, nem emelünk!(Pedig infláció van, vagy mifene..) Marad az idei díj jövőre is, 14040 Ft./év .
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. December 01. - 18:07:16 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. December 01. - 18:35:31 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is! A biztonságos vezetési stílusodra utaltam rá. Cápa nem ér, mert főleg csak munkába jár, ami max. nap 6 km! Komis meg télen csak akkor használja, ha tök száraz az út és a hőmérséklet tartósan +7 fok felett van!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. December 01. - 18:54:12 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is! A biztonságos vezetési stílusodra utaltam rá. Cápa nem ér, mert főleg csak munkába jár, ami max. nap 6 km! Komis meg télen csak akkor használja, ha tök száraz az út és a hőmérséklet tartósan +7 fok felett van! Köszi a bizalmat, de én sem ezzel megyek sokat. Inkább a másét hajtom, ha fizet(get)... De nem is a kötelező a husibavágó szerintem, hanem inkább a cascó...az a finomság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. December 01. - 21:28:47 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is! De csak azért, mert még megvan a bajai lakcímem állandóra! Ha Pécsre kalkuláltak volna +2-3000 Ft!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. December 01. - 21:30:46 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is! A biztonságos vezetési stílusodra utaltam rá. Cápa nem ér, mert főleg csak munkába jár, ami max. nap 6 km! Komis meg télen csak akkor használja, ha tök száraz az út és a hőmérséklet tartósan +7 fok felett van! Ja! ja! Ha tartósan +7 fok alatt van a hőmérsékletem, akkor nem megyek sehova
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. December 01. - 21:46:37 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is! A biztonságos vezetési stílusodra utaltam rá. Cápa nem ér, mert főleg csak munkába jár, ami max. nap 6 km! Komis meg télen csak akkor használja, ha tök száraz az út és a hőmérséklet tartósan +7 fok felett van! meg az anyósékhoz...de azt már nem vallottam be...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. December 02. - 08:37:36 » |
|
Vidéken egy kicsit olcsóbban mérik. Nem kicsit, nagyon! Mondjuk Jopek B20-ban is van, vagy olyasmi. Akkor már nem kellene díjat fizetnem! ( Mert úgye évenként 5% díjcsökkentés....de csak B10 van) De pl. alább is írtak jó díjakat vidékről, pl. Cápa kevesebbet fizet mint én...upssz meg Komis is! De csak azért, mert még megvan a bajai lakcímem állandóra! Ha Pécsre kalkuláltak volna +2-3000 Ft! Komis! ..., és tudsz így aludni? Nem háborgat a lelkiismereted? Szegény biztosítód! Meg vagyok döbbenve! Mikor jössz? Várlak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. December 14. - 22:39:58 » |
|
Visszacsatolás- Az értesítő megjött az összeg forintra annyi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. December 18. - 12:38:24 » |
|
Én is megkaptam az Allianztól az új szerződésem és a csekket is. Pont annyi mint amit igértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2009. Január 03. - 17:07:54 » |
|
Kaptam levelet még decemberben az uniqa-tól,ahol a személyautóm és a tgk-m cascoja van,hogy jan 1-től a szgk díját havi 1000ft-al a tgk díját havi 2000ft-al emeli az alkatrészek árának emelkedése miatt.A biztosítási fordulóm júniusban és októberben van.Namármost,én a szerződést szabályosan csak a fordulón mondhatom fel,de ők bármikor emelhetik a díjat?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2009. Január 03. - 20:03:25 » |
|
Kaptam levelet még decemberben az uniqa-tól,ahol a személyautóm és a tgk-m cascoja van,hogy jan 1-től a szgk díját havi 1000ft-al a tgk díját havi 2000ft-al emeli az alkatrészek árának emelkedése miatt.A biztosítási fordulóm júniusban és októberben van.Namármost,én a szerződést szabályosan csak a fordulón mondhatom fel,de ők bármikor emelhetik a díjat? Tévedés! A kötelezőt mindig novemberben lehet felmondani, a cascot meg "nemfizetéssel" törlik egy idő után. Legfeljebb a bonust veszted el, ha máshol akarsz kötni, nem adnak igazolást. Sajnos az új tarifák meg mindig januártól érvényesek, de ezt legkésőbb novemberben kell közölniük, hogy, ha akarsz változtatni tudjál az új tarifák ismeretében. A casco meg fakultatív biztisítás, legfeljebb részletre vett autóknál kötelező, de ott is gondolom lehet választani biztosítót.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2009. Január 03. - 20:22:01 » |
|
Kaptam levelet még decemberben az uniqa-tól,ahol a személyautóm és a tgk-m cascoja van,hogy jan 1-től a szgk díját havi 1000ft-al a tgk díját havi 2000ft-al emeli az alkatrészek árának emelkedése miatt.A biztosítási fordulóm júniusban és októberben van.Namármost,én a szerződést szabályosan csak a fordulón mondhatom fel,de ők bármikor emelhetik a díjat? Tévedés! A kötelezőt mindig novemberben lehet felmondani, a cascot meg "nemfizetéssel" törlik egy idő után. Legfeljebb a bonust veszted el, ha máshol akarsz kötni, nem adnak igazolást. Sajnos az új tarifák meg mindig januártól érvényesek, de ezt legkésőbb novemberben kell közölniük, hogy, ha akarsz változtatni tudjál az új tarifák ismeretében. A casco meg fakultatív biztisítás, legfeljebb részletre vett autóknál kötelező, de ott is gondolom lehet választani biztosítót. Amíg a hungáriánál volt a lacsi cascoja ,ott mindig fordulókor volt tarifaemelés.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #359 Dátum: 2009. Január 03. - 20:40:57 » |
|
Kaptam levelet még decemberben az uniqa-tól,ahol a személyautóm és a tgk-m cascoja van,hogy jan 1-től a szgk díját havi 1000ft-al a tgk díját havi 2000ft-al emeli az alkatrészek árának emelkedése miatt.A biztosítási fordulóm júniusban és októberben van.Namármost,én a szerződést szabályosan csak a fordulón mondhatom fel,de ők bármikor emelhetik a díjat? Tévedés! A kötelezőt mindig novemberben lehet felmondani, a cascot meg "nemfizetéssel" törlik egy idő után. Legfeljebb a bonust veszted el, ha máshol akarsz kötni, nem adnak igazolást. Sajnos az új tarifák meg mindig januártól érvényesek, de ezt legkésőbb novemberben kell közölniük, hogy, ha akarsz változtatni tudjál az új tarifák ismeretében. A casco meg fakultatív biztisítás, legfeljebb részletre vett autóknál kötelező, de ott is gondolom lehet választani biztosítót. Amíg a hungáriánál volt a lacsi cascoja ,ott mindig fordulókor volt tarifaemelés. Át kell nagyon olvasni a szerződést, ha lehet, utána legfeljebb díjnemfizetés miatt megszűnik a casco...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|