CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2008. November 04. - 19:33:54 » |
|
No megkérdeztem. Valóban csak fordulóval lehet felmondani "balhé nélkül" a cascot. De érdemes, mert lényegesen olcsóbb lesz!
Nem volt időm lemenni az Allianz-hoz, viszont meg tudom úgy kötni náluk a kötelezőt, hogy csak én és asszony vezetheti az autót!!! És ugye akkor már asszony sem adhatja kölcsön, ennyi esze még Neki is lesz! Viszont a Generalis-t lemondani nem egyszerű, a ügyfeles fiók nem fogadja a lemondást, csak a központ?! Hiába balhéztam... Én a Netrisken elintézem egyben az egészet, mármint lemondás-kötés. Bár ott ilyen finomhangolásokat nem lehet belőni. Szerződést csak írásban, ajánlott levélben elküldve, fénymásolatát és az ajánlott levél feladóvevényét bemutatva lehet 2009-re kötelezőt kötni. Illetve ezt fogja levélben kérni a biztosító. A másik lehetőség, személyesen bevinni a jelenlegi biztosítóhoz a felmondót, átvetetni, fénymásolatotkérni a felmondóról,. és ezt elküldeni (mert kérni fogja) az uj biztosítónak. Fénymásolat maradjon neked is a felmondásról, biztos ami biztos,hátha valamelyik elkallódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2008. November 04. - 19:40:35 » |
|
No megkérdeztem. Valóban csak fordulóval lehet felmondani "balhé nélkül" a cascot. De érdemes, mert lényegesen olcsóbb lesz!
Nem volt időm lemenni az Allianz-hoz, viszont meg tudom úgy kötni náluk a kötelezőt, hogy csak én és asszony vezetheti az autót!!! És ugye akkor már asszony sem adhatja kölcsön, ennyi esze még Neki is lesz! Viszont a Generalis-t lemondani nem egyszerű, a ügyfeles fiók nem fogadja a lemondást, csak a központ?! Hiába balhéztam... Én a Netrisken elintézem egyben az egészet, mármint lemondás-kötés. Bár ott ilyen finomhangolásokat nem lehet belőni. Szerződést csak írásban, ajánlott levélben elküldve, fénymásolatát és az ajánlott levél feladóvevényét bemutatva lehet 2009-re kötelezőt kötni. Illetve ezt fogja levélben kérni a biztosító. A másik lehetőség, személyesen bevinni a jelenlegi biztosítóhoz a felmondót, átvetetni, fénymásolatotkérni a felmondóról,. és ezt elküldeni (mert kérni fogja) az uj biztosítónak. Fénymásolat maradjon neked is a felmondásról, biztos ami biztos,hátha valamelyik elkallódik. Én tavaly is a netrisk.hu-n kersztül kötöttem át, illetve a megkötés is előzőleg ott zajlott és semmi gond nem volt, nem kellet sehova személyesen mennem. Épp ez a lényege az alkusz cégeknek, ők mindent (tényleg mindent) elintéznek. Én eddig még nem csalódtam bennük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2008. November 04. - 19:59:07 » |
|
Nem volt időm lemenni az Allianz-hoz, viszont meg tudom úgy kötni náluk a kötelezőt, hogy csak én és asszony vezetheti az autót!!! És ugye akkor már asszony sem adhatja kölcsön, ennyi esze még Neki is lesz! Viszont a Generalis-t lemondani nem egyszerű, a ügyfeles fiók nem fogadja a lemondást, csak a központ?! Hiába balhéztam... Én a Netrisken elintézem egyben az egészet, mármint lemondás-kötés. Bár ott ilyen finomhangolásokat nem lehet belőni. Szerződést csak írásban, ajánlott levélben elküldve, fénymásolatát és az ajánlott levél feladóvevényét bemutatva lehet 2009-re kötelezőt kötni. Illetve ezt fogja levélben kérni a biztosító. A másik lehetőség, személyesen bevinni a jelenlegi biztosítóhoz a felmondót, átvetetni, fénymásolatotkérni a felmondóról,. és ezt elküldeni (mert kérni fogja) az uj biztosítónak. Fénymásolat maradjon neked is a felmondásról, biztos ami biztos,hátha valamelyik elkallódik. Én tavaly is a netrisk.hu-n kersztül kötöttem át, illetve a megkötés is előzőleg ott zajlott és semmi gond nem volt, nem kellet sehova személyesen mennem. Épp ez a lényege az alkusz cégeknek, ők mindent (tényleg mindent) elintéznek. Én eddig még nem csalódtam bennük. Attál meghatalmazást, hogy helyetted intézzék a meglévő szerződés felmondását? Ebben a formában müködik a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2008. November 04. - 21:37:27 » |
|
Nem volt időm lemenni az Allianz-hoz, viszont meg tudom úgy kötni náluk a kötelezőt, hogy csak én és asszony vezetheti az autót!!! És ugye akkor már asszony sem adhatja kölcsön, ennyi esze még Neki is lesz! Viszont a Generalis-t lemondani nem egyszerű, a ügyfeles fiók nem fogadja a lemondást, csak a központ?! Hiába balhéztam... Én a Netrisken elintézem egyben az egészet, mármint lemondás-kötés. Bár ott ilyen finomhangolásokat nem lehet belőni. Szerződést csak írásban, ajánlott levélben elküldve, fénymásolatát és az ajánlott levél feladóvevényét bemutatva lehet 2009-re kötelezőt kötni. Illetve ezt fogja levélben kérni a biztosító. A másik lehetőség, személyesen bevinni a jelenlegi biztosítóhoz a felmondót, átvetetni, fénymásolatotkérni a felmondóról,. és ezt elküldeni (mert kérni fogja) az uj biztosítónak. Fénymásolat maradjon neked is a felmondásról, biztos ami biztos,hátha valamelyik elkallódik. Én tavaly is a netrisk.hu-n kersztül kötöttem át, illetve a megkötés is előzőleg ott zajlott és semmi gond nem volt, nem kellet sehova személyesen mennem. Épp ez a lényege az alkusz cégeknek, ők mindent (tényleg mindent) elintéznek. Én eddig még nem csalódtam bennük. Attál meghatalmazást, hogy helyetted intézzék a meglévő szerződés felmondását? Ebben a formában müködik a dolog. Igen adtam, anélkül nem lehet megcsinálni. Így kényelmes, nem én járok utána és garantálják az árat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2008. November 05. - 09:12:58 » |
|
Na kérem! Ugye megkezdtem a Generálinál a felmondását a kötelezőnek. A kérdőíven volt egy kérdés, hogy mennyi az az összeg, amit fizetni szeretnék, hogy ne válltsak biztosítót. Ráírtam azt, amennyit az Allianz kínált. Most hívott egy üzletkötő a Generalitól, hogy pár száz forinttal többért ugyan, de újrakötik nekem a kötelezőt és így nem kell biztosítót válltanom. A PIAC DIKTÁL és most már én az ügyfél is! LOL
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2008. November 05. - 16:45:08 » |
|
Na kérem! Ugye megkezdtem a Generálinál a felmondását a kötelezőnek. A kérdőíven volt egy kérdés, hogy mennyi az az összeg, amit fizetni szeretnék, hogy ne válltsak biztosítót. Ráírtam azt, amennyit az Allianz kínált. Most hívott egy üzletkötő a Generalitól, hogy pár száz forinttal többért ugyan, de újrakötik nekem a kötelezőt és így nem kell biztosítót válltanom. A PIAC DIKTÁL és most már én az ügyfél is! LOL
Egy hibát elkövettél Fiam! A kérdés úgy hangzott, hogy mennyit szeretnél fizetni? Egy jelképes összeget legfeljebb! Ez lett volna a helyes válasz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008. November 05. - 16:46:06 » |
|
Egy hibát elkövettél Fiam! A kérdés úgy hangzott, hogy mennyit szeretnél fizetni? Egy jelképes összeget legfeljebb! Ez lett volna a helyes válasz! No, azért nem lehetek ilyen lelketlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2008. November 05. - 18:37:52 » |
|
Egy hibát elkövettél Fiam! A kérdés úgy hangzott, hogy mennyit szeretnél fizetni? Egy jelképes összeget legfeljebb! Ez lett volna a helyes válasz! No, azért nem lehetek ilyen lelketlen. Szegény biztosító még a végén tönkremenne mi?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2008. November 05. - 19:39:53 » |
|
Egy hibát elkövettél Fiam! A kérdés úgy hangzott, hogy mennyit szeretnél fizetni? Egy jelképes összeget legfeljebb! Ez lett volna a helyes válasz! No, azért nem lehetek ilyen lelketlen. Szegény biztosító még a végén tönkremenne mi? Így van. Azért az ajánlatot írásban kértem, pénteki határidővel. Vagy megyek az Allianzhoz. Szerintem nem kapok semmilyen levelet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2008. November 05. - 20:39:35 » |
|
Én tegnap megkötöttem az Allianzal a kötelezőt és lakásbiztosítást is. Kijött az üzletkötő, és mindent intéznek helyettem A biztosításban benne van a zöldkártya is, úgy hogy így az osztrák határtól 15km-re ez külön jól jön A kötelezőbe bevettünk pár bónusz biztosítást, így a 16E helyett 25E lett az éves díj. Unionnál előtte csak a kötelező volt 35E plusz utasbiztosítás 8E, azaz 43E. Amúgy ami még az Allianz felé billentette a mérlegnyelvét, az az a biztosítási plusz, ami ha baleset ér, és a balesetet okozó autós biztosítója olyan nehézkes, mint a MÁV volt, akkor az Allianz kifizeti a káromat, és ő majd kiveri a vétkes biztosítójából a díjat
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2008. November 05. - 20:55:37 » |
|
a biztosítási plusz, ami ha baleset ér, és a balesetet okozó autós biztosítója olyan nehézkes, mint a MÁV volt, akkor az Allianz kifizeti a káromat, és ő majd kiveri a vétkes biztosítójából a díjat Ebben tényleg verhetetlen az Allianz. Ezért esküdött rá Apukám is, de végül a féláras Unionra áttette voksát.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2008. November 05. - 21:02:08 » |
|
Allianz-al semmi komoly panaszom nem volt. Az ügynökömet hívom és mindig készségesen szállítja az infót! 5700 Ft/né most és jövőre is ua az ajánlatuk, de újrakötésnél -1500Ft..? a kalkulátorok szerint... Tavaly majden Allianz Direktre ugrottam a név miatt! Még jó, hogy szólt a srác hogy a Direkt csak névrokon!! Nem ugyanaz a szolgáltatás..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2008. November 06. - 07:19:33 » |
|
Na megcsináltam egy netes kötési procedúrát. Hát a jelenleginél (Allianz) csak a Wabard és a Köbe lenne olcsóbb.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2008. November 06. - 08:07:46 » |
|
Na megcsináltam egy netes kötési procedúrát. Hát a jelenleginél (Allianz) csak a Wabard és a Köbe lenne olcsóbb. Ezeket én maximálisan elkerülöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2008. November 07. - 13:34:46 » |
|
Nem jött semmi a Generálitól, most volt itt a postás. Úgyhogy irány az Allianz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|