Lacetti klub fórum
2025. Január 21. - 13:22:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141711 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. November 02. - 16:58:17 »

Az asszony Swiftjére meg kevesebb, mint a fele lenne az Allianznál! Holnap lesz egy sétám...
Csak azt tudnám, hogy kinek és mi baja volt az Allianzal?
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 02. - 17:02:07 írta captainb » Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #301 Dátum: 2008. November 02. - 17:01:24 »

Azt viszont még mindig nem értem, hogy a régi ügyfelek díját miért emeli meg minden biztosító? Így csinálnak munkát maguknak? Mert amennyi új ügyfél jöhet, annyi mehet is...
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. November 02. - 21:05:17 »

Az asszony Swiftjére meg kevesebb, mint a fele lenne az Allianznál! Holnap lesz egy sétám...
Én volta, de lehet jövőre visszamegyek hozzájuk. Kacsint
Naplózva

LPG
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #303 Dátum: 2008. November 02. - 21:42:58 »

Azt viszont még mindig nem értem, hogy a régi ügyfelek díját miért emeli meg minden biztosító? Így csinálnak munkát maguknak? Mert amennyi új ügyfél jöhet, annyi mehet is...

Speciel nekem olcsóbb lett, mint az idén volt. Semmi sem állandó! Mindenre van pro, és contra, ez persze fejetlenségre utal. Kacsint
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. November 03. - 03:41:12 »

A másik: megkötöm, lemondják, beszerzik ígérik a portálon. De mikor kapom meg az első csekket? Mert ha csak januárban, akkor hogyan használom az autót biztosítás nélkül? Mert az egyik portál azt ígéri, hogy a biztosító januárban megküldi a csekket, stb...
A másik lefagy, amikor rákérdezek.

Halasztott kötelezőt kötsz az alkust céggel. Ez azt jelenti, hogy amikor beküldöd az adatokat, kapsz e-mailen egy papírt, ami igazolja, hogy te az adott gépjárműre halasztott kötelezőt kötöttél. Ez általában 30 napig érvényes, de legkésőbb dec. 31-ig megkapod a csekket. Addig pedig a régi biztosítónál van fedezeted.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. November 03. - 07:43:57 »

Eddig a legdrágább díjakkal dolgozott, most próbálnak ügyfelet szerezni, visszaszerezni...
Korrektek voltak, csak horror díjakkal...  Puszi
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. November 03. - 11:46:17 »

Akinek a Genertelnél van most a kötelezője az a www.genertel.hu-n vagy telefonon érdeklődje meg a jövő évi kötelezőjét.
A www.netrisk.hu-n 13300Ft-ot számolt ki, miközben a Genertelnél telefonon azt mondták és az oldaluk szerint is csak 7300Ft. Vigyorog
Naplózva

LPG
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. November 03. - 12:44:21 »

Ha csak a KÖBE nem mond telefonon mást én is át megyek az Allianzhoz, laza 300 forintot spórolok meg. Válságban minden fillér számít Mosolyog
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. November 03. - 15:56:43 »

Eddig a legdrágább díjakkal dolgozott, most próbálnak ügyfelet szerezni, visszaszerezni...
Korrektek voltak, csak horror díjakkal...  Puszi
Így van. Nekem tavaly potom 120ezres díjat ajánlottak fel, miközben a KÖBE-nél 40e.
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. November 03. - 16:07:06 »

No megkérdeztem. Valóban csak fordulóval lehet felmondani "balhé nélkül" a cascot. De érdemes, mert lényegesen olcsóbb lesz!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. November 03. - 16:38:25 »

No megkérdeztem. Valóban csak fordulóval lehet felmondani "balhé nélkül" a cascot. De érdemes, mert lényegesen olcsóbb lesz!

Nem volt időm lemenni az Allianz-hoz, viszont meg tudom úgy kötni náluk a kötelezőt, hogy csak én és asszony vezetheti az autót!!! És ugye akkor már asszony sem adhatja kölcsön, ennyi esze még Neki is lesz!
Viszont a Generalis-t lemondani nem egyszerű, a ügyfeles fiók nem fogadja a lemondást, csak a központ?! Hiába balhéztam...
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. November 03. - 17:13:01 »

.......... ennyi esze még Neki is lesz!

Bocsi, de én is nős vagyok....nem baj, ha kicsit szkeptikus is egyben?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog A nők néha csodákra képesen saját kútfőből! Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. November 03. - 17:20:10 »

Bocsi, de én is nős vagyok....nem baj, ha kicsit szkeptikus is egyben?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog A nők néha csodákra képesen saját kútfőből! Vigyorog
De a remény hal meg utoljára.... Vigyorog
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #313 Dátum: 2008. November 03. - 17:15:01 »

De a remény hal meg utoljára.... Vigyorog

Ezért is olyan haláli nyugodt Duncan McLoud!  Vigyorog
Naplózva

gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. November 04. - 10:24:36 »

Nem volt időm lemenni az Allianz-hoz, viszont meg tudom úgy kötni náluk a kötelezőt, hogy csak én és asszony vezetheti az autót!!! És ugye akkor már asszony sem adhatja kölcsön, ennyi esze még Neki is lesz!
Viszont a Generalis-t lemondani nem egyszerű, a ügyfeles fiók nem fogadja a lemondást, csak a központ?! Hiába balhéztam...
Én a Netrisken elintézem egyben az egészet, mármint lemondás-kötés. Bár ott ilyen finomhangolásokat nem lehet belőni. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 54   Fel

Ugrás: