diablo77
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Augusztus 03. - 12:01:39 » |
|
Érdekes dolgot vettem észre amikor kinyitottam a Casco biztosító levelét. Biztosítási díj: 4934Ft. Eddig 6700Ft volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Augusztus 03. - 19:55:58 » |
|
Végre át lehet szerződni másik biztosítóhoz, én már meg is kötöttem az újat. Azért bekaphatja a PSZÁF! Fél évig tökölnek, mi legyen a biztosítóval, utána meg hirtelen eldöntik, van két hét az átszerződésre. És aki éppen nyaral, az mit csinál?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2008. Augusztus 03. - 20:23:00 » |
|
Végre át lehet szerződni másik biztosítóhoz, én már meg is kötöttem az újat. Azért bekaphatja a PSZÁF! Fél évig tökölnek, mi legyen a biztosítóval, utána meg hirtelen eldöntik, van két hét az átszerződésre. És aki éppen nyaral, az mit csinál? Az egyik ismerősöm is megjárta most mert egy X5-ös kopasz csávó beleszállt a kocsijába, miközben az ismerős védett úton haladt. A kopasz csávónak is a MÁV-nál van/volt biztosítása, ráadásul el sem akarta ismerni a felelősségét, így rendőrt kellett hívni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2008. Augusztus 03. - 20:38:41 » |
|
A múltkor az egyik ismerősöm is így járt, már mint a vétkes nem ismerte el és rendőrt hívtak. A rendőr nem akart jegyzőkönyvet felvenni, mert nem írhat. A megoldás az lett, felhívta a felettesét és odaadta a telefon az ismerősömnek, beszéljék meg a dolgot. A felettes elmagyarázta miért nem lehet jegyzőkönyvet írni. Az egyetlen megoldás ha feljelenti a vétkest anyagi kár okozásáért!
Az unokaöcsémnek, meg azért nem fizet a biztosító, mert a vétkes ugyan megírta a kárbejelentőtt, de nem adta le a saját bizt.nál és a levélben történt megkeresésre először ezt válaszolta, ö nem volt ott és nem okozott kárt, ezért nem ismeri el a felelősségét. A további leveleket meg nem veszi át.
Szóval rendőrt mindenképp kell hívni, és feljelenteni az illetőt. Mert ez Magyarország!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. Augusztus 06. - 07:38:51 » |
|
Ha 1 szer a lavina megindul........ Egyrészt örülök,hogy ezek a biztosítók megszünnek,mert nem lesznek a bajban fizetési problémák. Azonban ezt kihasználva a nagy biztosítók tuti,hogy árat fognak emelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. Október 31. - 17:29:49 » |
|
Holnaptól újra lehet biztosítót váltani! A nagyobb oldalakon már ki lehet számolni, hogy kinek melyik az olcsóbb. Én idén maradok az Aegonál. Jövőre 19200 forint lesz az egész évi kötelezőm. Nem tudtak jobbat ajánlani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. Október 31. - 17:30:52 » |
|
Holnaptól újra lehet biztosítót váltani! A nagyobb oldalakon már ki lehet számolni, hogy kinek melyik az olcsóbb. Én idén maradok az Aegonál. Jövőre 19200 forint lesz az egész évi kötelezőm. Nem tudtak jobbat ajánlani.
Nekem meg sajnos tök mindegy, hála apósomnak. Emelték a Cascót, ma kaptam meg az új csekket. És romlott a bónus besorolásom is, emelik a kötelezőmet. De jó, hogy kiharcoltam a jogosan járó bónus besorolást!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. Október 31. - 18:22:02 » |
|
Melyik oldalon működik már a számítás?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. Október 31. - 18:26:27 » |
|
Bennem ma ment fel a pumpa (nem ültem a wc csésze mellé) Morfondíroztam, hogy a kötelezőm olcsóbb lett, de a Cascomat miért emelték meg több mint 5000-el? Hát, nekiálltam böngészni a korábbi papírokat és arra jöttem rá, hogy visszasoroltak 2 osztályt. NA DE MIÉRT? 2007 év elején volt szélvédő cserém, ami cascóra ment...akkor elméletileg ha ez befolyásolná a díjat, már idén megkellett volna emelniük, nem? Na mindegy, hétfőn asszem ingerűlt telefonálgatás lesz bisztosító pajtás felé...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. Október 31. - 18:34:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. Október 31. - 18:44:34 » |
|
1/4 évente 200 Ft-ot tudnék spórolni! Ennyiért nem váltok! Jó az Union Nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. Október 31. - 19:20:33 » |
|
Csak érdekesség képpen írom le,hogy a teherautómra az éves díj 120000 ft,de találtam ilyen ajánlatot is: Aegon Magy. Ált. Biztosító Zrt. 3 558 600 Ft !!!(ezek miből élnek?)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. Október 31. - 19:28:38 » |
|
Csak érdekesség képpen írom le,hogy a teherautómra az éves díj 120000 ft,de találtam ilyen ajánlatot is: Aegon Magy. Ált. Biztosító Zrt. 3 558 600 Ft !!!(ezek miből élnek?)
Tesó! Belőlünk!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|