Lacetti klub fórum
2025. Január 22. - 10:42:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141829 alkalommal)
mostnemtom
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. Március 17. - 22:52:23 »

Azt is lehet , de én most csak a biztosításaidról beszéltem!!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. Március 18. - 10:36:31 »

Azt is lehet , de én most csak a biztosításaidról beszéltem!!
Délután bevágtatok az irodába. Este PÜ-ben elmesélem az eredményt.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
m6112
Friss hús
*

1.6 platinum

« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. Március 18. - 19:28:59 »

Üdvözlet mindenkinek!
Mint friss hús jelenthetem a tegnapi napon, azaz hétfőn délelőtt átvettem az új gépjárművemet, mely egy lacetti 1.6 sedán.
A biztosításom, mint kötelező és mint casco egy helyen lett megkötve az AEGON-nál. Bár ezt a szalonban néztük át és választottuk az ár megfelelősége miatt. Kérdésem az lenne, ha az A 00 - ba sorolásom mellett az év végén kötelező biztosítót szeretnék váltani, mi hozzászólásotok lenne, hová , és egyáltalán lehet-e?
Köszi! Sziasztok!
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. Március 18. - 19:36:40 »

Üdvözlet mindenkinek!
Mint friss hús jelenthetem a tegnapi napon, azaz hétfőn délelőtt átvettem az új gépjárművemet, mely egy lacetti 1.6 sedán.
A biztosításom, mint kötelező és mint casco egy helyen lett megkötve az AEGON-nál. Bár ezt a szalonban néztük át és választottuk az ár megfelelősége miatt. Kérdésem az lenne, ha az A 00 - ba sorolásom mellett az év végén kötelező biztosítót szeretnék váltani, mi hozzászólásotok lenne, hová , és egyáltalán lehet-e?
Köszi! Sziasztok!
Miért vagy A00 -ban?Az előző is abban volt?Nem lehet előre megjósolni, hogy hol lesz a legjobb ajánlat.Ezen ráérsz majd novemberben gondolkodni!
Naplózva

m6112
Friss hús
*

1.6 platinum

« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. Március 18. - 19:45:26 »

Az előző biztosítóm az ALLIANZ volt , aki tudomást sem vett arról, hogy tag vagyok náluk, már majd két éve. Így autómatikuan megszünt a kötelezőm, ezzela bónus malusz A 00- ba soroltak mint uj tagot, pedig semmi balesetem se volt a Citronkával 15 éven keresztül.
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. Március 18. - 19:51:34 »

Az előző biztosítóm az ALLIANZ volt , aki tudomást sem vett arról, hogy tag vagyok náluk, már majd két éve. Így autómatikuan megszünt a kötelezőm, ezzela bónus malusz A 00- ba soroltak mint uj tagot, pedig semmi balesetem se volt a Citronkával 15 éven keresztül.
Hát ezt nem igazán értem He
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. Március 18. - 19:51:51 »

Ez azért nem egészen korrekt.Volt az Allianz előtt is biztid valahol?Ha ott kaptál kártörténeti igazolást és azt leadtad az Allianznak akkor visszamenőleg 2 évre vissza kell fizetniük a különbözetet és ki kell adni a helyes kártörténeti igazolást.Ez alapján a mostani biztosító is módósítani köteles a besorolást!Merre laksz?Esetleg személyesen is tudok segíteni ebben a kérdésben!
Naplózva

m6112
Friss hús
*

1.6 platinum

« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. Március 18. - 20:07:59 »

Kártörténeti igazolásom van, azon kívül az egész levelezés az imailben megtalálható, valamint az Allianz- nak a visszaigazolása is a tagság sorszámról.A múgy Tatabányán lakom, meglehet, hogy ha tudsz segíteni elfogadom, nem vagyunk mi sem gazdag emberek.
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. Március 18. - 20:31:10 »

Kártörténeti igazolásom van, azon kívül az egész levelezés az imailben megtalálható, valamint az Allianz- nak a visszaigazolása is a tagság sorszámról.A múgy Tatabányán lakom, meglehet, hogy ha tudsz segíteni elfogadom, nem vagyunk mi sem gazdag emberek.
Természetesen segítek.Ha esetleg a dokumentációt elküldöd emailen, rövidre zárhatjuk a dolgot.Van némi rálátásom a dolgokra, miután ez is a szakmámba vág.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. Március 19. - 16:30:21 »

Nocsak - nocsak. Hogy mik vannak! A kötelezőm nem 19000 / negyed év, hanem 20000/ év! Úgy látszik, csak úgy érünk célt a különböző pénzintézeteknél, hogy fenyegetőzünk, asztalra csapunk.
A Generálinál ez kellett, hogy kivizsgálják és felülbírálják a biztosításomat. Negyed évent 6 számjegyű összeget hagyok náluk, különböző biztosításokban, mégis fenyegetőznöm kellet...
Ettől függetlenül valószínüleg váltani fogok, ha lehetőség lesz rá; hiába térítik vissza a különbözetet!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. Március 19. - 20:12:36 »

Nocsak - nocsak. Hogy mik vannak! A kötelezőm nem 19000 / negyed év, hanem 20000/ év! Úgy látszik, csak úgy érünk célt a különböző pénzintézeteknél, hogy fenyegetőzünk, asztalra csapunk.
A Generálinál ez kellett, hogy kivizsgálják és felülbírálják a biztosításomat. Negyed évent 6 számjegyű összeget hagyok náluk, különböző biztosításokban, mégis fenyegetőznöm kellet...
Ettől függetlenül valószínüleg váltani fogok, ha lehetőség lesz rá; hiába térítik vissza a különbözetet!
Hát bizony nagyon nem mindegy... Vigyorog
De az a szörnyű, hogy ezért balhézni kell. Pedig ami jár, AZ JÁR!
Miért kell MO.-n asztalt borogatni mindig ilyenkor?
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. Március 19. - 23:27:44 »

Hát bizony nagyon nem mindegy... Vigyorog
De az a szörnyű, hogy ezért balhézni kell. Pedig ami jár, AZ JÁR!
Miért kell MO.-n asztalt borogatni mindig ilyenkor?
A magyrázat két szó:kapitalizmus, profit! Esetleg kell még magyarázni?Nem hiszem!!!
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #207 Dátum: 2008. Március 30. - 17:20:28 »

Egyik ismerősnek Allianz-os cascoja volt (mindenre kiterjedő) 15000Ft/hó.   
Bevezettek valami új fajta cascót, az oldalukon kiszámolta és 7000Ft/hó-ra jött ki.
Be is ment, hogy szeretne áttérni az új fajtára, közölték azt nem lehet,
előbb a másikat le kell mondani és utána meg lehet kötni az újat.
Így is tett, csak mikor kiszámolták a díjat majdnem 30000Ft/hó-ra jött ki a rész casco!
Kérdezte, hogy ez most hogy? Hát néha téved az online program.
Oké akkor vissza a régit! De azt meg már nem lehet kötni, csak az új fajtát.
Ott is hagyta őket.
Az én ügyem kísértetiesen hasonlít erre:Most kb 15000ft a cascóm és ugyanezzel a kondíciókkal az oldalukon kiszámolva kb 8000ft.Gondoltam ennek fele sem tréfa irány a biztosító.Ott közölték hogy valóban lement az ára,de mivel én ennyiről kötöttem velük szerződést,marad is ennyi .Hámámondom mé,azonnal kössük csak újra azt a szerződést,úgyis április 1-én van a fordulóm,de minimum módosítsuk(az összeget lefele! Vigyorog).Azt mondja a biztosítós fószer,hogy ezt csak a forduló előtt legalább 30 nappal lehet.Mondom neki,hogy maguknak meg mikor kellett volna szólni hogy kevesebbet kell fizetni He ? (csak hümmögés és mellébeszélés a válasz.)Azt mondja,hogy már csak jövőre tud módosítani.Jó mondom én meg majd ezentúl nem fizetem és 2 hónap múlva önök majd szépen felmondják a szerződést,és én meg újra kötöm.A fószer elmosolyodott és ezt mondta:Ön  jól látja a lényeget -csak ezt nem mondhatta-,és vár 2 hónap múlva az újrakötésnél,és adott egy névjegykártyát.
Ez van a XXI-dik században.Nem hiszem,hogy ezt nem tudták volna becsületes úton megoldani!
No comment.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. Március 30. - 17:30:40 »

Egyik ismerősnek Allianz-os cascoja volt (mindenre kiterjedő) 15000Ft/hó.   
Bevezettek valami új fajta cascót, az oldalukon kiszámolta és 7000Ft/hó-ra jött ki.
Be is ment, hogy szeretne áttérni az új fajtára, közölték azt nem lehet,
előbb a másikat le kell mondani és utána meg lehet kötni az újat.
Így is tett, csak mikor kiszámolták a díjat majdnem 30000Ft/hó-ra jött ki a rész casco!
Kérdezte, hogy ez most hogy? Hát néha téved az online program.
Oké akkor vissza a régit! De azt meg már nem lehet kötni, csak az új fajtát.
Ott is hagyta őket.
Az én ügyem kísértetiesen hasonlít erre:Most kb 15000ft a cascóm és ugyanezzel a kondíciókkal az oldalukon kiszámolva kb 8000ft.Gondoltam ennek fele sem tréfa irány a biztosító.Ott közölték hogy valóban lement az ára,de mivel én ennyiről kötöttem velük szerződést,marad is ennyi .Hámámondom mé,azonnal kössük csak újra azt a szerződést,úgyis április 1-én van a fordulóm,de minimum módosítsuk(az összeget lefele! Vigyorog).Azt mondja a biztosítós fószer,hogy ezt csak a forduló előtt legalább 30 nappal lehet.Mondom neki,hogy maguknak meg mikor kellett volna szólni hogy kevesebbet kell fizetni He ? (csak hümmögés és mellébeszélés a válasz.)Azt mondja,hogy már csak jövőre tud módosítani.Jó mondom én meg majd ezentúl nem fizetem és 2 hónap múlva önök majd szépen felmondják a szerződést,és én meg újra kötöm.A fószer elmosolyodott és ezt mondta:Ön  jól látja a lényeget -csak ezt nem mondhatta-,és vár 2 hónap múlva az újrakötésnél,és adott egy névjegykártyát.
Ez van a XXI-dik században.Nem hiszem,hogy ezt nem tudták volna becsületes úton megoldani!
No comment.
Csak arra figyelj, nehogy lehúzzák majd rólad az egész éves díjat. Ezek képesek leperelni. Felmondani nem lehet, viszont díjnemfizetés miatt tényleg minden kompenzáció nélkül megszűnik? Haverom nem tudta a lakásbiztosítást lemondani ezért, mert beperelték volna szerződés szegésért és fizethette volna ki az egész éves díjat fordulóig. Maradt még egy évet, viszont minden biztosítását elhozza az elkövetkezendő 1 év alatt és soha többet oda!!!
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #209 Dátum: 2008. Március 30. - 17:43:22 »

A teljes biztosítási tárgyévet befizettem ,áprili 1-től kezdődik a másik és innentől kezdve nem vagyok hajlandó duplát fizetni.A fószer azt mondta,hogy ha a 2 hónapban lesz cascós balesetem akkor kifizetik,csak levonják a be nem fizetett díjat.A 61-dik napon mondják fel a biztosítást,és lehet máshol is kötni,addig nem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 54   Fel

Ugrás: