Lacetti klub fórum
2025. Január 22. - 12:32:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141845 alkalommal)
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. Március 16. - 15:55:54 »

Egyik ismerősnek Allianz-os cascoja volt (mindenre kiterjedő) 15000Ft/hó.   
Bevezettek valami új fajta cascót, az oldalukon kiszámolta és 7000Ft/hó-ra jött ki.
Be is ment, hogy szeretne áttérni az új fajtára, közölték azt nem lehet,
előbb a másikat le kell mondani és utána meg lehet kötni az újat.
Így is tett, csak mikor kiszámolták a díjat majdnem 30000Ft/hó-ra jött ki a rész casco!
Kérdezte, hogy ez most hogy? Hát néha téved az online program.
Oké akkor vissza a régit! De azt meg már nem lehet kötni, csak az új fajtát.
Ott is hagyta őket.
Naplózva

LPG
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. Március 16. - 16:04:08 »

Egyik ismerősnek Allianz-os cascoja volt (mindenre kiterjedő) 15000Ft/hó.   
Bevezettek valami új fajta cascót, az oldalukon kiszámolta és 7000Ft/hó-ra jött ki.
Be is ment, hogy szeretne áttérni az új fajtára, közölték azt nem lehet,
előbb a másikat le kell mondani és utána meg lehet kötni az újat.
Így is tett, csak mikor kiszámolták a díjat majdnem 30000Ft/hó-ra jött ki a rész casco!
Kérdezte, hogy ez most hogy? Hát néha téved az online program.
Oké akkor vissza a régit! De azt meg már nem lehet kötni, csak az új fajtát.
Ott is hagyta őket.
A főnöke helyében én már megreptettem volna az ügynököt.
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. Március 16. - 16:18:36 »

Engem azzal szívattak, hogy a kocsimnak 2db kötelezője volt egyszerre ugyan ott.
Az  egyiket a kereskedő kötötte (nem tudtam róla) halasztott díjfizetéssel.
A másikat meg én amit be is fizettem egyből.
Bementem a legközelebbi kirendeltségre és szóltam, az egyiket törölni kéne.
De az nem lehet csak a központnak. Menjek be személyesen és ott írásban kell kérni és meg is kell indokolni. Mosolyog
Hát ha ilyen sötétek, hogy nem látják maguktól, akkor én nem fogok bemenni.
1 éven keresztül küldték mind a két csekket. Amit nem fizettem, ott folyton küldték a felszólításokat.
Fél év után átrakták malus1-be. én meg csak röhögtem rajtuk. Következő évre már rájöttek és nem jött több levél. Mosolyog
Szintén allianz és még van velük egy két negatív tapasztalatom. 

Naplózva

LPG
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. Március 16. - 16:45:20 »

No negatív Allianz tapasztalat részemről.
Kötelezőm 14000.Ft./év, Casco 6700/hó. És most már rendszeres, hogy minden évben kapok vissza a befizetett cascoból a kármentesség miatt. Most is küldtek a tavalyi évre 13000.Ft-ot vissza.
Mondjuk azt nem tudom milyenek lesznek, ha valami történik . De erre nem is lennék kiváncsi még egy darabig.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. Március 16. - 16:52:15 »

Kötelezőm 14000.Ft./év, Casco 6700/hó. És most már rendszeres, hogy minden évben kapok vissza a befizetett cascoból a kármentesség miatt. Most is küldtek a tavalyi évre 13000.Ft-ot vissza.
Mondjuk azt nem tudom milyenek lesznek, ha valami történik . De erre nem is lennék kiváncsi még egy darabig.

Nem mondom, hogy rosszabbak mint bár melyik másik,de nekem csak negatív tapasztalatom van velük. 
Naplózva

LPG
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. Március 17. - 08:11:49 »

Én az Allianzra tértem át amikor a Lacsit vettem. A Daewoom Coloniás, AXA-Coloniás,Uniqás volt (céget nem válltottam, felzabálták egymást) a gond, hogy az új belépők minden kedvezményt megkaptak, én 10év után csak emelést. Az Allianznál már nem követtem el a hibát. Hogy mit..?
Nem a céggel akarok kapcsolatban lenni, hanem 1 személyesen is megismert üzletkötővel! Azóta ha kérdésem, gond van, csak hívom és 2napon belül visszaszól. Mindig korrekt! Miért? Mert az én biztosításom jutalékából(is) él! Muszáj neki, ha meg akar élni.... Azóta már megmentett egy rossz váltástól, annélkül, hogy mindig a nyakamra járna.. csak akkor segít ha KÉREM! Az uniqánál jöttek, mentek az ügyintézők érdek meg semmi, hisz nem ők kapták a jutalékot..
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. Március 17. - 08:47:47 »

Én az Allianzra tértem át amikor a Lacsit vettem. A Daewoom Coloniás, AXA-Coloniás,Uniqás volt (céget nem válltottam, felzabálták egymást) a gond, hogy az új belépők minden kedvezményt megkaptak, én 10év után csak emelést. Az Allianznál már nem követtem el a hibát. Hogy mit..?
Nem a céggel akarok kapcsolatban lenni, hanem 1 személyesen is megismert üzletkötővel! Azóta ha kérdésem, gond van, csak hívom és 2napon belül visszaszól. Mindig korrekt! Miért? Mert az én biztosításom jutalékából(is) él! Muszáj neki, ha meg akar élni.... Azóta már megmentett egy rossz váltástól, annélkül, hogy mindig a nyakamra járna.. csak akkor segít ha KÉREM! Az uniqánál jöttek, mentek az ügyintézők érdek meg semmi, hisz nem ők kapták a jutalékot..

Rólam beszélsz?
Naplózva

Komis
Ezredes

« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. Március 17. - 10:04:37 »

Rólam beszélsz?
??
Te is ezzel foglalkozol? Mert más összefüggésről nem igen lehet szó. Mivel én Baján ügyintézek biztosítást...
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. Március 17. - 10:12:50 »

Rólam beszélsz?
??
Te is ezzel foglalkozol? Mert más összefüggésről nem igen lehet szó. Mivel én Baján ügyintézek biztosítást...
Igazából nem csak ezzel.Én teljeskörű pénzügyi tanácsadással igyekszem elverni a kevéske kis szabadidőm.Ez is bele tartozhat, de nem ez a fő profilom.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. Március 17. - 17:15:56 »

Hűűű. Engem hogy átcsellóztak! most nézem, ghogy A00-ban van a kötelezőm!!! Az előző autóval 9-ben voltam!!!!! És nem váltottam biztosítót!!!!!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. Március 17. - 17:40:00 »

Hűűű. Engem hogy átcsellóztak! most nézem, ghogy A00-ban van a kötelezőm!!! Az előző autóval 9-ben voltam!!!!! És nem váltottam biztosítót!!!!!
Azonnal asztalracsap, reklamál, felpofoz!
Vagy nem adtad át a bónusz/malusz igazolást az előző autóról.... Ha meg az ügynök nem adta át, akkor asztalracsap, reklamál, felpofoz!
Ateremburáját!
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. Március 17. - 17:52:56 »

Azonnal asztalracsap, reklamál, felpofoz!
Vagy nem adtad át a bónusz/malusz igazolást az előző autóról.... Ha meg az ügynök nem adta át, akkor asztalracsap, reklamál, felpofoz!
Ateremburáját!
De átadtam! Hoggyazajó.....
Holnap tényleg elmegyek oda, ahol kötöttem és felpofoz, asztaltborít, érdeklődik.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. Március 17. - 21:56:20 »

Megnéztem a Lacsira vonatkozó kontraktot. Nagy, nyomtatott betűkkel van ráírva a bonus kategória! Mi az, hiogy felpofoz?! Tör- zúz. Majd egy éve tömöm a lét beléjük. Hűség? Törzsügyfél? Minden náluk van biztosítva. Ha nem oldják meg, bizistók mindent felmondok!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. Március 17. - 22:09:14 »

Megnéztem a Lacsira vonatkozó kontraktot. Nagy, nyomtatott betűkkel van ráírva a bonus kategória! Mi az, hiogy felpofoz?! Tör- zúz. Majd egy éve tömöm a lét beléjük. Hűség? Törzsügyfél? Minden náluk van biztosítva. Ha nem oldják meg, bizistók mindent felmondok!
Nyugi csak nyugi.Nem szabad ugrálni.Majd váltasz, ha itt van az ideje.Vissza fogják téríteni a különbözetet.Szintén személyes ügyintézés javasolt!Nem gondolod, hogy szükséged lenne egy személyes tanácsadóra?Esetleg ismerek egy elég profit!!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. Március 17. - 22:10:52 »

Nyugi csak nyugi.Nem szabad ugrálni.Majd váltasz, ha itt van az ideje.Vissza fogják téríteni a különbözetet.Szintén személyes ügyintézés javasolt!Nem gondolod, hogy szükséged lenne egy személyes tanácsadóra?Esetleg ismerek egy elég profit!!
De bizony, hogy gondoltam. Azt hiszed, eldobtam a kártyád? Csak elöbb meg kell alapozni, amiből befektetek!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 54   Fel

Ugrás: