Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #630 Dátum: 2011. November 01. - 21:09:28 » |
|
Nekem a Postabiztosítónál a legolcsóbb 12120 ft.- az éves díj idén fél évre fizettem ennyit. Ha valakit számolja a Postabiztosítónál az összes kedvezményt jelölje be a nejem megoldja. Nekem nincs különbség. Csak Facebook kedvezménnyel 18110Ft Összes kedvezménnyel 18110Ft Én jövőre b5-ben leszek így dobott 12120-at egy évre. Én B10. Te biztos már öreg vagy. Negyedéves fizetéssel néztem az árakat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #631 Dátum: 2011. November 01. - 21:33:03 » |
|
Bocs egy ezrest tévedtem.
Biztosító Éves díj Éves díj Magyar Posta Biztosító 13 195 Ft 13 195 Ft KÖBE 15 372 Ft 15 372 Ft K&H Biztosító Zrt. 20 124 Ft 20 124 Ft Wabard Biztosító Zrt. 21 900 Ft 21 900 Ft UNIQA! 21 921 Ft 21 921 Ft ASTRA 23 392 Ft 23 392 Ft Genertel 24 808 Ft 24 808 Ft MKB Biztosító Zrt. 24 848 Ft 24 848 Ft AEGON Magyarország Biztosító Zrt. 25 656 Ft 25 656 Ft GROUPAMA 25 968 Ft 25 968 Ft Union Biztosító 28 275 Ft 28 275 Ft Magyar Posta Biztosító 28 534 Ft 7 134 Ft Jelenlegi biztosító Signal Biztosító Zrt. 29 265 Ft 29 265 Ft GENERALI 30 330 Ft 30 330 Ft ALLIANS 31 080 Ft 31 080 Ft
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #632 Dátum: 2011. November 01. - 23:47:06 » |
|
Megjöttek a 2012-es KGFB díjjak! a biztositás.hu oldalon már ki is számíthatóak a díjjak! A szavazást mi is újraindítottuk. Tessék szavazni! K&H biztosítóról tud valaki valamit mondani? Mit akarsz hallani róluk?Ugyanúgy nyelik befele a pénzt,mint bármely másik biztosító.Az idén ők voltak a legolcsóbbak nekem a tgk-ra,jövőre meg a wabard.Én lelépek onnan. Esetleg kárrendezési lehetőségek, kárbecslő hány nap után érhető el, stb.... Egyszóval tapasztalat. Általában nem rendelkeznek már saját kárfelvevő emberrel/hellyel a biztosítók. Külső cégek vannak evvel megbízva, és elég gyorsan zajlik a dolog. Bejelented, 1-2-3 nap alatt kijön az általad megadott címre. neki is ez az érdeke. Utána leadja az anyagot a biztosítónak, és onnan már ők intézik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #633 Dátum: 2011. November 02. - 07:06:50 » |
|
Megjöttek a 2012-es KGFB díjjak! a biztositás.hu oldalon már ki is számíthatóak a díjjak! A szavazást mi is újraindítottuk. Tessék szavazni! K&H biztosítóról tud valaki valamit mondani? Mit akarsz hallani róluk?Ugyanúgy nyelik befele a pénzt,mint bármely másik biztosító.Az idén ők voltak a legolcsóbbak nekem a tgk-ra,jövőre meg a wabard.Én lelépek onnan. Esetleg kárrendezési lehetőségek, kárbecslő hány nap után érhető el, stb.... Egyszóval tapasztalat. Általában nem rendelkeznek már saját kárfelvevő emberrel/hellyel a biztosítók. Külső cégek vannak evvel megbízva, és elég gyorsan zajlik a dolog. Bejelented, 1-2-3 nap alatt kijön az általad megadott címre. neki is ez az érdeke. Utána leadja az anyagot a biztosítónak, és onnan már ők intézik. Épp ezért kérdem. Allianz 1-3nap és megnézik, máshol hetente 1szer jön, mert egy egész megyét járja a szakértő. Volt még valaki K&H-nál biztosítva?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #634 Dátum: 2011. November 02. - 08:10:12 » |
|
3-4 biztosítási oldalon is kalkuláltam. Nagyjából ugyan az. Ma netrisk, mindekinél olcsóbb díjak. Átrakom negyedéves fizetésre, mindenkinél drágább díjak. Annyi kedvezmény, bónusz van felsorolva ha náluk kötöm, hogy már előre sejtem ebből mennyit kell kifizeni...akciósan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #635 Dátum: 2011. November 03. - 08:08:57 » |
|
Rengeteg kedvezmény lehetősége játszik az idén a pipálgatós sorokban... Nagyon könnyen el lehet siklani egy-egy lehetőség felett. A postásban otthon vagyok, akár 40-60%-os kedvezményt is össze lehet szedni pillanatok alatt. Privátban szívesen segítek innen bárkinek. haver! Az összesel csak óvatosan, van ami rázós - de első olvasatra 30+10% szinte mindenkinél OK a személyes, postán kötésnél. Netes kötésnél ez nem teljesen igaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #636 Dátum: 2011. November 03. - 10:14:50 » |
|
Rengeteg kedvezmény lehetősége játszik az idén a pipálgatós sorokban... Nagyon könnyen el lehet siklani egy-egy lehetőség felett. A postásban otthon vagyok, akár 40-60%-os kedvezményt is össze lehet szedni pillanatok alatt. Privátban szívesen segítek innen bárkinek. haver! Az összesel csak óvatosan, van ami rázós - de első olvasatra 30+10% szinte mindenkinél OK a személyes, postán kötésnél. Netes kötésnél ez nem teljesen igaz... Igaz, azért tettem hozzá, hogy a nejem megoldja. B3-tól B7-ig megy a 30+ 20 % is. De persze ennek ellenére is, talán lehet a nagy netes alkuszcégeknél olcsóbbat is kötni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 03. - 10:21:28 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #637 Dátum: 2011. November 03. - 17:54:13 » |
|
Éppen ma jött meg a jövő évi kötelező biztosításról szóló értesítő....emeltek 360 Ft-ot! + ehhez jön még majd az adó...írják a következő sorokban Na azért elviselem ezt a terhet, mert így is csak 13.920,- / év. Bár ez lenne a legnagyobb költségem az autóra egy év alatt!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #638 Dátum: 2011. November 03. - 18:22:12 » |
|
Éppen ma jött meg a jövő évi kötelező biztosításról szóló értesítő....emeltek 360 Ft-ot! + ehhez jön még majd az adó...írják a következő sorokban Na azért elviselem ezt a terhet, mert így is csak 13.920,- / év. Bár ez lenne a legnagyobb költségem az autóra egy év alatt! Allianz??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #639 Dátum: 2011. November 03. - 22:55:08 » |
|
Éppen ma jött meg a jövő évi kötelező biztosításról szóló értesítő....emeltek 360 Ft-ot! + ehhez jön még majd az adó...írják a következő sorokban Na azért elviselem ezt a terhet, mert így is csak 13.920,- / év. Bár ez lenne a legnagyobb költségem az autóra egy év alatt! Allianz?? Igen.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #640 Dátum: 2011. November 04. - 08:06:35 » |
|
Éppen ma jött meg a jövő évi kötelező biztosításról szóló értesítő....emeltek 360 Ft-ot! + ehhez jön még majd az adó...írják a következő sorokban Na azért elviselem ezt a terhet, mert így is csak 13.920,- / év. Bár ez lenne a legnagyobb költségem az autóra egy év alatt! Allianz?? Igen. Ft-ra pontosan ezt kaptam én is. Ha nem lenne baleseti adó, akkor maradnák...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #641 Dátum: 2011. November 04. - 19:41:23 » |
|
Éppen ma jött meg a jövő évi kötelező biztosításról szóló értesítő....emeltek 360 Ft-ot! + ehhez jön még majd az adó...írják a következő sorokban Na azért elviselem ezt a terhet, mert így is csak 13.920,- / év. Bár ez lenne a legnagyobb költségem az autóra egy év alatt! Allianz?? Igen. Ft-ra pontosan ezt kaptam én is. Ha nem lenne baleseti adó, akkor maradnák... Én más miatt maradok egyenlőre, de lassan érik a váltás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #642 Dátum: 2011. November 05. - 18:38:17 » |
|
Eldőlt. Váltok. Aegon hagyom ott az Uniqa kedvéért. Bónusz kedvezménnyel, Autóklub tagsági kedvezménnyel, gyermekkedvezménnyel, E-kedvezménnyel 7891 Ft/év. Ennél senki nem tud jobbat adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #643 Dátum: 2011. November 09. - 12:49:57 » |
|
Figyelem! A MABISZ, vagy a SZÁF, már nem is tudom, de több biztosítót kötelezett arra, hogy péntekig javítsa ki a kalkulációját, mert vagy téves, vagy megtévesztő, vagy szabálytalanul számoltak. Jó pár biztosítót említettek, de nem emlékszem mindegyikre, de vagy 5-7 volt megemlítve. Erre is gondoljatok! Nem kell kapkodni, novemberben elég felmondani, és december végéig megkötni az újat. Ami pedig a baleseti adót illeti, hát arról még senki sem tud semmit sem, csak találgatások vannak. Ott is lehetséges a bónus- malus megoldás állítólag. Az valószínű, hogy lesz persze.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #644 Dátum: 2011. November 09. - 13:05:26 » |
|
Figyelem! A MABISZ, vagy a SZÁF, már nem is tudom, de több biztosítót kötelezett arra, hogy péntekig javítsa ki a kalkulációját, mert vagy téves, vagy megtévesztő, vagy szabálytalanul számoltak. Jó pár biztosítót említettek, de nem emlékszem mindegyikre, de vagy 5-7 volt megemlítve. Erre is gondoljatok! Nem kell kapkodni, novemberben elég felmondani, és december végéig megkötni az újat. Ami pedig a baleseti adót illeti, hát arról még senki sem tud semmit sem, csak találgatások vannak. Ott is lehetséges a bónus- malus megoldás állítólag. Az valószínű, hogy lesz persze.
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111108-pszaf-tobb-biztositonak-pontositania-kell-kotelezo-biztositasi-dijhirdeteset.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|