diablo77
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2009. Október 30. - 21:35:43 » |
|
Ha nem netriskes, akkor tolhatnál egy linket. Netriskes Jelszót kér. Kiszámolnád az enyémet? Jelszót csak akkor kér, ha már egyszer náluk kötötted meg a biztosítás, mint pl én, és akkor nem kell kitölteni az adatokat újból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2009. Október 30. - 21:41:23 » |
|
Ja, én a gyorskalkulátorral próbáltam.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2009. Október 30. - 23:24:34 » |
|
Mivel hétfőtől lehet, hát én újrakötöm az eddiginél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2009. Október 30. - 23:26:19 » |
|
Úgy olcsóbb?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2009. Október 30. - 23:27:55 » |
|
Úgy olcsóbb? Egy tank benzin árával. Biztosítót nem váltok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2009. Október 30. - 23:34:29 » |
|
Úgy olcsóbb? Egy tank benzin árával. Biztosítót nem váltok. Nem értem én ezt. A régi ügyfélnek, miért nem jár a kedvezmény? Nekem kb3000Ft-tal olcsóbb, ha újrakötöm. Ha az Aegonhoz megyek, akkor meg 6000Ft-tal. Szerintem megyek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2009. Október 30. - 23:40:47 » |
|
Úgy olcsóbb? Egy tank benzin árával. Biztosítót nem váltok. Nem értem én ezt. A régi ügyfélnek, miért nem jár a kedvezmény? Nekem kb3000Ft-tal olcsóbb, ha újrakötöm. Ha az Aegonhoz megyek, akkor meg 6000Ft-tal. Szerintem megyek. Na ezt senki nem érti. Talán túl lusták vagyunk és nem sokan kötnek újra/ váltanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2009. November 01. - 18:34:04 » |
|
Ma már ki lehetett számítani az Allianzot is, 26e/év vagyis 5ezerrel/év drágább mint az Uniqa vagy az Aegon. Szerintem újrakötöm, van esetleg valakinek az Uniqa-val tapasztalata?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2009. November 01. - 18:37:43 » |
|
Ma már ki lehetett számítani az Allianzot is, 26e/év vagyis 5ezerrel/év drágább mint az Uniqa vagy az Aegon. Szerintem újrakötöm, van esetleg valakinek az Uniqa-val tapasztalata?
Nekem 3 éve náluk van a kötelezőm és csak jókat tudok róluk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2009. November 01. - 18:41:45 » |
|
Diablo! Mint tanár, mint közalkalmazott, vagy közszolgálati dolgozó, az Unionnál van jelentős kedvezmény. Nézz utána! Nekem Pesten (!) az évi 23 ezer körül van. Neked még olcsóbb biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2009. November 01. - 18:45:19 » |
|
Még egy hasznos tanács váltás előtt: Ha az alkuszoknál kiszámoltad a számodra kedvezőt, érdemes a kiválasztott biztosítót is megkeresni, hátha tudnak még rá egy kis kedvezményt dobni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2009. November 01. - 18:54:05 » |
|
Diablo! Mint tanár, mint közalkalmazott, vagy közszolgálati dolgozó, az Unionnál van jelentős kedvezmény. Nézz utána! Nekem Pesten (!) az évi 23 ezer körül van. Neked még olcsóbb biztosan. Sajnos én nem vagyok közalkalmazott, mivel egyházi iskolában tanítok (ha jól tudom). Emiatt részben jól járok, másrészt viszont elesek ilyen kedvezményektől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2009. November 01. - 18:58:04 » |
|
Diablo! Mint tanár, mint közalkalmazott, vagy közszolgálati dolgozó, az Unionnál van jelentős kedvezmény. Nézz utána! Nekem Pesten (!) az évi 23 ezer körül van. Neked még olcsóbb biztosan. Sajnos én nem vagyok közalkalmazott, mivel egyházi iskolában tanítok (ha jól tudom). Emiatt részben jól járok, másrészt viszont elesek ilyen kedvezményektől. Közalakalmazott nem, de közszolgálatot ellátó vagy szerintem. Az egyik biztosítónál meg van egyházi kedvezmény is. Nézz utána mindegyiknek! www.netrisk.hu
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2009. November 01. - 18:59:34 » |
|
Nekem 3 éve náluk van a kötelezőm és csak jókat tudok róluk. Nekem többet hozott ki, mint eddig volt. De jópár kedvezményt nem is látok a listában, amim most van beszámítva.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
|