Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 23:38:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141549 alkalommal)
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #390 Dátum: 2009. Október 10. - 13:11:07 »

Nézd meg.  Kacsint Vigyorog
1.4 70kw
1.6 80kw
1.8 89kw
2D 89kw
Naplózva

LPG
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #391 Dátum: 2009. Október 10. - 15:42:16 »

Kissé távol van a forgalmi pillanatnyilag.  Kacsint
Köszi a kimerítő választ!  Kacsint Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #392 Dátum: 2009. Október 10. - 15:56:00 »

Szerintem sem 1,4- ben, sem 1,6- ban nem változink a helyünk. De ha a kategóriák drágulnak, akkor mindenki szív majd.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #393 Dátum: 2009. Október 10. - 16:15:58 »

Szerintem sem 1,4- ben, sem 1,6- ban nem változink a helyünk. De ha a kategóriák drágulnak, akkor mindenki szív majd.
Azért bízzunk! Én spec nem szeretném, hogy megemeljék az évi 12000 Ft-os kötelezőmet!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #394 Dátum: 2009. Október 10. - 17:13:37 »

Azért bízzunk! Én spec nem szeretném, hogy megemeljék az évi 12000 Ft-os kötelezőmet!
Gondolod, hogy nem fogják kifacsarni belőled az utolsó fillért, ha lehet?
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #395 Dátum: 2009. Október 10. - 17:57:54 »

Gondolod, hogy nem fogják kifacsarni belőled az utolsó fillért, ha lehet?
Én csak azt mondtam, hogy bízzunk! De sajnos tisztában vagyok vele, hogy nem azért dolgoznak ki valami új dolgot sok-sok pénzért, hogy annak árát valahol be ne szednék....
Naplózva

Pittike
Vén róka

« Hozzászólás #396 Dátum: 2009. Október 20. - 20:57:40 »

Barátnőmnek a napokban vettünk egy offos szekeret, régi álma volt egy 147-es Alfa (2001-es). Ma bementünk az Uniqába, hogy kössünk rá kötelezőt.

Gondoltam megosztom veletek az ajánlatot, hátha érdekel valakit mennyire támogatja a fiatalságot az "új generáció biztosítója".

Hadd emeljem ki mégegyszer, hogy kizárólag KGFB biztosításról szól az ajánlat, A00, a párom még nem okozott balesetet soha, és bár 25 éves nem 23, ez az ügyintéző elmondása alapján 1 Ft-tal sem befolyásolta az árat. Ha viszont budapestiek lennénk, akkor az éves biztosítási díj 42-vel kezdődne, és szintén hat számjegyű lenne. 

Mondta is a hölgy, hogy mi ma itt nem fogunk biztosítást kötni... És tényleg. Kötöttünk a Groupma-Garanciánál negyedáron.
Naplózva

Pittike
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #397 Dátum: 2009. Október 20. - 21:32:35 »

Barátnőmnek a napokban vettünk egy offos szekeret, régi álma volt egy 147-es Alfa (2001-es). Ma bementünk az Uniqába, hogy kössünk rá kötelezőt.

Gondoltam megosztom veletek az ajánlatot, hátha érdekel valakit mennyire támogatja a fiatalságot az "új generáció biztosítója".

Hadd emeljem ki mégegyszer, hogy kizárólag KGFB biztosításról szól az ajánlat, A00, a párom még nem okozott balesetet soha, és bár 25 éves nem 23, ez az ügyintéző elmondása alapján 1 Ft-tal sem befolyásolta az árat. Ha viszont budapestiek lennénk, akkor az éves biztosítási díj 42-vel kezdődne, és szintén hat számjegyű lenne. 

Mondta is a hölgy, hogy mi ma itt nem fogunk biztosítást kötni... És tényleg. Kötöttünk a Groupma-Garanciánál negyedáron.
Én pontosan ezért jöttel el tőlük lassan 6 éve. Hiába voltam már akkor 7 éve ügyfelük, hiába nem volt balesetem, én nem kaphattam hűségbónuszt...csak az új belépők, akik 30 felett voltak.
Nekem semmi bónusz nem járt, örülhettem, hogy lik van a hátsó felemen. Mikor meg felmondtam, teljesen fel voltak háborodva, és a bónuszomról is nagy harcok árán adtak papírt. Mondjuk majdnem mindegyik biztosító így áll hozzá. Ha már váltás, ne legyen olyan egyszerű... Tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd lova is" esete.
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #398 Dátum: 2009. Október 28. - 17:25:19 »

Megkaptam az Uniontól a jövő évi biztosítási díjakat. A kötelező 200 Ft-tal emelkedett negyed évre, de, ha kárt okozok, akkor az első után nem vesztem el a bónusz 10-et, csak, ha újabbat okozom. A cascom nem emelkedett. Azt hiszem ez így rendben is lesz. Persze mindent megnézek másnál is, hogy megnyugtassam magam, hogy ismét jó ez nekem, mint már évek óta.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #399 Dátum: 2009. Október 30. - 20:42:36 »

Na megnéztem mennyi lesz a kötelező jövőre. Igencsak elcsodálkoztam  Mosolyog . Bár még az Allianz nem közölte árait (náluk vagyok), úgy néz ki jelentősen kevesebb lesz jövőre a kötelezőm. Idén fizettem 34800-at 1 évre egyben.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #400 Dátum: 2009. Október 30. - 21:29:32 »

Ha nem netriskes, akkor tolhatnál egy linket. Puszi
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #401 Dátum: 2009. Október 30. - 21:31:35 »

Na megnéztem mennyi lesz a kötelező jövőre. Igencsak elcsodálkoztam  Mosolyog . Bár még az Allianz nem közölte árait (náluk vagyok), úgy néz ki jelentősen kevesebb lesz jövőre a kötelezőm. Idén fizettem 34800-at 1 évre egyben.
Arra kíváncsi leszek, hova tudják még letolni az árakat az Allianzosok! (eddig 12000/év voltam)
Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #402 Dátum: 2009. Október 30. - 21:32:35 »

Netriskes
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #403 Dátum: 2009. Október 30. - 21:33:07 »

Netriskes
Jelszót kér. Kiszámolnád az enyémet?
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #404 Dátum: 2009. Október 30. - 21:34:11 »

Netriskes
Jelszót kér. Kiszámolnád az enyémet?

Nem kér jelszót.
Naplózva