Lacetti klub fórum
2025. Január 22. - 05:29:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141779 alkalommal)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Március 30. - 17:49:49 »

A teljes biztosítási tárgyévet befizettem ,áprili 1-től kezdődik a másik és innentől kezdve nem vagyok hajlandó duplát fizetni.A fószer azt mondta,hogy ha a 2 hónapban lesz cascós balesetem akkor kifizetik,csak levonják a be nem fizetett díjat.A 61-dik napon mondják fel a biztosítást,és lehet máshol is kötni,addig nem.
Értem. Mindenesetre ez egy kicsit furcsa üzletpolitika számomra. Talán ez a 60 napos haladék egy kicsit korrektnek hangzik. Sajnos csak ez.  Igazad van, válts. Gondolom nem kötöd ide vissza a újat sem!  Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Március 30. - 17:50:09 »

Nekem május 23-án lesz fordulós a Cascóm. Már egy hete megjött a levél, 300 ft-ot emeltek havonta. Káresemény nem volt. Felajánlották, hogy felmondhatom, de nem ajánlottak új, vagy jobb biztosítást. Ja, május 15-ig mondhatom fel.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Március 30. - 17:53:06 »

Csakhogy nekem a 3 év alatt 1szer sem küldtek ilyen levelet,mindig csak a csekken szereplő összegből tudtam meg az emelést is!
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Március 30. - 17:57:20 »

Csakhogy nekem a 3 év alatt 1szer sem küldtek ilyen levelet,mindig csak a csekken szereplő összegből tudtam meg az emelést is!
Nem is azért mondtam. Csak nincs időm most ezzel foglalkozni, pedig elhoznám tőlük az összes biztosítást amnikor évfordulós. Lásd korábban megírt gondomat a kötelezővel!
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Március 30. - 18:44:14 »

Az szép én otthagynám őket a francba.
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Március 30. - 21:05:30 »

Nekem eddig minden évben csökkent a casco díj ahogy lépek feljebb a bónuszban.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. április 01. - 10:21:24 »

Bónuszt én is kaptam, csak emelték a díjat is, így több lett. Ráadásul momentán nagyobb kockázati tényező vagyok, mert beleesek Budapest aglomerációjába. :-(
Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. április 01. - 19:33:36 »

Bónuszt én is kaptam, csak emelték a díjat is, így több lett. Ráadásul momentán nagyobb kockázati tényező vagyok, mert beleesek Budapest aglomerációjába. :-(
Én szerencsére elég messze (45km) lakom ahhoz Pesttől, hogy ne büntessenek a biztosítók. Szerencsére már a korom miatt sem piszkálnak Mosolyog
Naplózva
novum
Friss hús
*

« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. április 01. - 21:15:44 »

Sziasztok!
novemberben biztosítót váltottam. Dec.27-én eladtam a régi autómat, majd ugyanezen a napon vettem egy újat.ekkor kötöttem egy biztosítást a0-ba. Dec 31-ig B1-ben voltam,kaptam róla kártörténeti igazolást, amit el is küldtem az új  biztosítónak. Most az OTP biztosító azt mondja, hogy nem B2-ben vagyok csak B1-ben.Kár nem volt. Lehet ez, hogy nem kapom meg a B2-t?
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. április 03. - 20:07:14 »

Sziasztok!
novemberben biztosítót váltottam. Dec.27-én eladtam a régi autómat, majd ugyanezen a napon vettem egy újat.ekkor kötöttem egy biztosítást a0-ba. Dec 31-ig B1-ben voltam,kaptam róla kártörténeti igazolást, amit el is küldtem az új  biztosítónak. Most az OTP biztosító azt mondja, hogy nem B2-ben vagyok csak B1-ben.Kár nem volt. Lehet ez, hogy nem kapom meg a B2-t?
Nekem egyszer hasonló történt a Posta Biztosítóval. Azóta is adósok egy bónusz fokozattal.
Naplózva
R*R
Teljes tag

« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. április 16. - 16:48:14 »

Tisztelt ... (R*R)!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön esetében magasabb kötelező díjat eredményező hibát az ... Biztosító Zrt. elhárította.
Az ...Biztosító Zrt. úgy tájékoztatta társaságunkat, hogy még ezen a héten postázza Önnek, az ajánlattétel során megismert, alacsonyabb díjat tartalmazó új biztosítási kötvényt.
Amennyiben Ön az általunk kiajánlott biztosítási díjnál magasabb díjat fizetett, a túlfizetést a Biztosító a következő esedékes biztosítási díjban automatikusan jóváírja.
Türelmét köszönjük, a kellemetlenségekért pedig az ... Biztosító Zrt. nevében is elnézését kérjük!
Üdvözlettel / With kind regards
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. április 16. - 17:03:04 »

Tisztelt ... (R*R)!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön esetében magasabb kötelező díjat eredményező hibát az ... Biztosító Zrt. elhárította.
Az ...Biztosító Zrt. úgy tájékoztatta társaságunkat, hogy még ezen a héten postázza Önnek, az ajánlattétel során megismert, alacsonyabb díjat tartalmazó új biztosítási kötvényt.
Amennyiben Ön az általunk kiajánlott biztosítási díjnál magasabb díjat fizetett, a túlfizetést a Biztosító a következő esedékes biztosítási díjban automatikusan jóváírja.
Türelmét köszönjük, a kellemetlenségekért pedig az ... Biztosító Zrt. nevében is elnézését kérjük!

A biztosító elnézést kért,ez igen.Keretezd be és rakd ki a falra.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. április 16. - 18:13:58 »

Tisztelt ... (R*R)!

A biztosító elnézést kért,ez igen.Keretezd be és rakd ki a falra.
Nem a biztosító kért elnézést, hanem az alkusz cég, ha jól veszem ki a szövegből.
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. április 16. - 18:19:57 »

Nekem a Mávtól semmiféle levél nem jött, hogy mi van velük.
Ellenben az alkusz cég már 5db emailt küldött a kialakult helyzetről és az aktuális hírekről.
Naplózva

LPG
R*R
Teljes tag

« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. április 16. - 18:23:35 »

Az ajánlaton az alkusz és a biztosító logója is szerepelt -az árgarancia mellett végig ezzel érveltem 4 hónapig- így kénytelenek voltak a szerződés szerint eljárni.
Üdv
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 54   Fel

Ugrás: