peti74
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Február 01. - 08:43:43 » |
|
Megnyugtattak a Garanciánál, töröltek már a rendszerből, csak állítólag november előtt kiállították a 2008 első negyedévre szóló igazolást! Akkor 1 hónapos sem voltam náluk, még meg sem melegedtem, nagyon bíztak benne, hogy náluk maradok! De hát ez ügyben nem igazán törték össze magukat. Sőt! Úgyhogy szerencsére nincs 2 KFB-m, Gidy megijesztett a tapasztalatával.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Február 02. - 15:27:07 » |
|
Nekem teljesen simán ment a váltás a biztositas.hu-n keresztül, felmondták, megkötötték, január közepén jött a csekk, annyiról amit igértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Március 14. - 19:34:27 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Március 14. - 19:38:14 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van. Azzal is 22E volt. A végszámla 120E körül volt, már pontosan nem emlékszem, a számlát meg nincs kedvem előtúrni A legjobb a csere utáni beázás. Anyám lezuhanyzott Győr és Szombathely között
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Március 14. - 19:58:54 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Március 14. - 20:00:21 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Március 14. - 20:07:45 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt. Hát ezt most így kapásból passzolom. Bankszámláról vonják, minden egyéb biztosítással egyetemben. De majd kikeresem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Március 14. - 20:18:17 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt. Hát ezt most így kapásból passzolom. Bankszámláról vonják, minden egyéb biztosítással egyetemben. De majd kikeresem... Akkor még 1 meddig fizeted 3 éves koráig? Vagy tovább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Március 14. - 20:20:17 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt. Casco: 6500 Ft/hó. De 2 évig souvenir. Kötelező: Union 7100 Ft/ 3 hó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Március 14. - 20:28:18 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt. Casco: 6500 Ft/hó. De 2 évig souvenir. Kötelező: Union 7100 Ft/ 3 hó. Tyűűű az sok kicsit nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Március 14. - 20:29:19 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt. Hát ezt most így kapásból passzolom. Bankszámláról vonják, minden egyéb biztosítással egyetemben. De majd kikeresem... Akkor még 1 meddig fizeted 3 éves koráig? Vagy tovább? Hehe...hol van már ez 3 éves Szerintem a HB-k között én vagyok a rangidős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Március 14. - 20:30:34 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni. Cégesen kaptam az nem izgat annyira,nektek van cascó? Van biza. E-nélkül egy tapottat se! Mennyit fizetsz?gondolom biztivel 1ütt. Casco: 6500 Ft/hó. De 2 évig souvenir. Kötelező: Union 7100 Ft/ 3 hó. Tyűűű az sok kicsit nem? A kötelező? Pest, B10+2, + flotta, t-com kedvezm, casco együttkötés, stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Március 14. - 22:38:13 » |
|
Casco 8093/hó; 50.000/10% persze mindenestül (alu is), ........kötelező 3300/n.év B10 Allianz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 14. - 22:40:33 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Március 14. - 22:43:19 » |
|
Jaj eltévedtem, azt hittem az üveges topikban járok, de látom ez a biztosítós, na megyek is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Március 14. - 22:46:32 » |
|
Casco 8093/hó; 50.000/10% persze mindenestül (alu is), ........kötelező 3300/n.év B10 Allianz Nekünk is 10 körül jön ki 1 hónapra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|