ladlac
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. November 12. - 21:29:53 » |
|
Cartársak! Valaki cserélte már a pollenszűröjét? Illetve a kesztyűtartót tuti ki kell szerelne a cseréhez? Mert a Ruszkik ugyan atomjaira szedték a fél műszerfalat , de kell-e biztosan? Várom, várjuk /Gidyvel a válaszokat/. Köszi, Üdv Hivatalosan nem kell. De nálam is kivette a szerelő. Jobban hozzáférni úgy. (El is szállt a biztosíték benne, utólag azt kereste, mi ment ki, égő, vagy biztosíték.) Ha nincs kiszedve, állítólag nagyon meg kell hajlítani a szűrő keretét, aminek nem örül túlságosan a keret. Nos, erre gondoltam Én is , illetve ez a problémám. Riasztó beszerelésnél mi is kivágtuk a biztit , utána szembesültem a kis biztosítékkal. Mert addig csak a nagykésesem volt. Ja, és köszi a gyors reagálást.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. November 12. - 21:33:49 » |
|
Cartársak! Valaki cserélte már a pollenszűröjét? Illetve a kesztyűtartót tuti ki kell szerelne a cseréhez? Mert a Ruszkik ugyan atomjaira szedték a fél műszerfalat , de kell-e biztosan? Várom, várjuk /Gidyvel a válaszokat/. Köszi, Üdv Hivatalosan nem kell. De nálam is kivette a szerelő. Jobban hozzáférni úgy. (El is szállt a biztosíték benne, utólag azt kereste, mi ment ki, égő, vagy biztosíték.) Ha nincs kiszedve, állítólag nagyon meg kell hajlítani a szűrő keretét, aminek nem örül túlságosan a keret. Nos, erre gondoltam Én is , illetve ez a problémám. Riasztó beszerelésnél mi is kivágtuk a biztit , utána szembesültem a kis biztosítékkal. Mert addig csak a nagykésesem volt. Ja, és köszi a gyors reagálást. Nincs mit, nagyon szívesen! Ezért vagyunk itt! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. November 13. - 08:09:46 » |
|
Van egy javaslatom. Bármilyen bütykölés előtt kössétek le az akkumulátor negatív saruját, így nem tudtok véletlen zárlatot csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. November 13. - 09:07:19 » |
|
Cartársak! Valaki cserélte már a pollenszűröjét? Illetve a kesztyűtartót tuti ki kell szerelne a cseréhez? Mert a Ruszkik ugyan atomjaira szedték a fél műszerfalat , de kell-e biztosan? Várom, várjuk /Gidyvel a válaszokat/. Köszi, Üdv Hivatalosan nem kell. De nálam is kivette a szerelő. Jobban hozzáférni úgy. (El is szállt a biztosíték benne, utólag azt kereste, mi ment ki, égő, vagy biztosíték.) Ha nincs kiszedve, állítólag nagyon meg kell hajlítani a szűrő keretét, aminek nem örül túlságosan a keret. Nos, erre gondoltam Én is , illetve ez a problémám. Riasztó beszerelésnél mi is kivágtuk a biztit , utána szembesültem a kis biztosítékkal. Mert addig csak a nagykésesem volt. Ja, és köszi a gyors reagálást. Akkor ezért megy el minden szerviz után a kesztyűtartó lámpám! F...a, hogy pollencsere után nem ellenőrzik le, hogy mit b.....k el!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. November 13. - 10:32:14 » |
|
Cartársak! Valaki cserélte már a pollenszűröjét? Illetve a kesztyűtartót tuti ki kell szerelne a cseréhez? Mert a Ruszkik ugyan atomjaira szedték a fél műszerfalat , de kell-e biztosan? Várom, várjuk /Gidyvel a válaszokat/. Köszi, Üdv Hivatalosan nem kell. De nálam is kivette a szerelő. Jobban hozzáférni úgy. (El is szállt a biztosíték benne, utólag azt kereste, mi ment ki, égő, vagy biztosíték.) Ha nincs kiszedve, állítólag nagyon meg kell hajlítani a szűrő keretét, aminek nem örül túlságosan a keret. Nos, erre gondoltam Én is , illetve ez a problémám. Riasztó beszerelésnél mi is kivágtuk a biztit , utána szembesültem a kis biztosítékkal. Mert addig csak a nagykésesem volt. Ja, és köszi a gyors reagálást. Akkor ezért megy el minden szerviz után a kesztyűtartó lámpám! F...a, hogy pollencsere után nem ellenőrzik le, hogy mit b.....k el! Megnyugtatlak, hogy az én autómnál sem a szerelő vette észre, én hívtam fel rá a figyelmét! (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt kollégám és eléggé elbeszélgettük az időt, megosztott volt a figyelme! ) Mindettől függetlenül a biztosítékot ajánlatos kivenni, mert a lámpacsatlakozó lehúzásakor ill. felhelyezésekor könnyen elmehet! A kesztyűtartót is érdemesebb kiszerelni, mint a pollenszűrőt a kis hely miatt rosszul vis****akni, valamint a régi szűrőből kevesebb trutyi hullik le így. (Valamit érdemes a szőnyegre rakni a műveletnél!)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
dömci11
Vendég
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. November 13. - 13:12:00 » |
|
Sziasztok! Már 2 estben cseréltem pollenszűrőt először kesztyűtartó leszerel biztosíték természetesen kiment, másodszorra nem szerltem le hanem lehet kapni olyan pollenszűrőt aminek kemény műanyag kerete középtájon be van vágva -itt meg lehet hajtani derékszögben -így már nagyon könnyű beszerelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. November 13. - 13:39:37 » |
|
Haho! Hozzátenném, ha lekötitek az akkú /-/ sarkát, akkor elötte, ha van risztó, kapcsoljátok ki, mert utána gond lehet vele. Rádiót nem kell újra kódolni? Erről is szóljon szakértők tapasztalata! Várjuk az összes okosítást! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. November 13. - 13:44:37 » |
|
Haho! Hozzátenném, ha lekötitek az akkú /-/ sarkát, akkor elötte, ha van risztó, kapcsoljátok ki, mert utána gond lehet vele. Rádiót nem kell újra kódolni? Erről is szóljon szakértők tapasztalata! Várjuk az összes okosítást! Üdv: LadiGidy
Hi. Én amikor kivettem a rádiót, semmit sem felejtett el. Pedig az ülésen volt mellettem fél órát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. November 13. - 14:17:05 » |
|
Hm...én nyáron cseréltettem a poll.szűrőt és nem volt lecsapva a bizti.Viszont akkor még alapértelmezetten nem világított a lámpa,be volt ragadva a gomb-lehet,hogy ezért ? lsd:Téma nyitás oka.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 13. - 14:19:56 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. November 13. - 14:19:33 » |
|
Hm...én nyáron cseréltettem a poll.szűrőt és nem volt lecsapva a bizti.Viszont akkor még alapértelmezetten nem világított a lámpa,be volt ragadva a gpmb-lehet,hogy ezért ?-:D lsd:Téma nyitás oka.
1000%! No és üdv, mint :BEJÁRATÓS-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. November 13. - 14:21:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 13. - 14:24:17 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. November 13. - 21:03:59 » |
|
Hm...én nyáron cseréltettem a poll.szűrőt és nem volt lecsapva a bizti.Viszont akkor még alapértelmezetten nem világított a lámpa,be volt ragadva a gomb-lehet,hogy ezért ? lsd:Téma nyitás oka. Erre ráhibáztál Akidobos! Mivel a kapcsoló nyitva hagyta az áramkört és a szét vagy összerakásnál nem kapott áramlöketet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. November 13. - 21:13:47 » |
|
Hm...én nyáron cseréltettem a poll.szűrőt és nem volt lecsapva a bizti.Viszont akkor még alapértelmezetten nem világított a lámpa,be volt ragadva a gomb-lehet,hogy ezért ? lsd:Téma nyitás oka. Erre ráhibáztál Akidobos! Mivel a kapcsoló nyitva hagyta az áramkört és a szét vagy összerakásnál nem kapott áramlöketet. Ennek örülök,viszont annak nem,hogy ezek szerint a következő alkalomnál lecsapja.Majd leragasztom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2007. November 13. - 21:17:29 » |
|
Hm...én nyáron cseréltettem a poll.szűrőt és nem volt lecsapva a bizti.Viszont akkor még alapértelmezetten nem világított a lámpa,be volt ragadva a gomb-lehet,hogy ezért ? lsd:Téma nyitás oka. Erre ráhibáztál Akidobos! Mivel a kapcsoló nyitva hagyta az áramkört és a szét vagy összerakásnál nem kapott áramlöketet. Ennek örülök,viszont annak nem,hogy ezek szerint a következő alkalomnál lecsapja.Majd leragasztom Bocsi, de....nem lenne egyszerűbb arra az időre kihúzni a biztit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007. November 13. - 21:24:29 » |
|
öö....
|
|
|