Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2010. Október 29. - 20:31:55 » |
|
Igaz nem kocsival, de heti-két heti rendszerességgel járok Sátoraljaújhelyre vonattal, Miskolcon keresztül. Illetve egy barát-barátnőm 13-án jön le pestre ő is Kazincbarcikai valamilyen hotelben dolgozik, biztos elvinné a csomagot. Ha érdekel valamelyik opció, írj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2010. Október 29. - 21:14:14 » |
|
Halihó! Budapestről - Krisztől - kellene egy kis csomagot eljuttatni hozzám Kazincbarcikára. Esetleg Miskolcra, de akkor az csak munkaidőben, külön egyeztetéssel tud működni... Nem sürgős. Kérem jelentkezzen aki tud segíteni.
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre? 95LE Ha van feltöltve ingyenes helyre progi térképpel nem tudod rátenni ?Ez lenne a legegyszerűbb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 29. - 21:15:54 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2010. Október 29. - 21:31:34 » |
|
Halihó! Budapestről - Krisztől - kellene egy kis csomagot eljuttatni hozzám Kazincbarcikára. Esetleg Miskolcra, de akkor az csak munkaidőben, külön egyeztetéssel tud működni... Nem sürgős. Kérem jelentkezzen aki tud segíteni.
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre? 95LE Ha van feltöltve ingyenes helyre progi térképpel nem tudod rátenni ?Ez lenne a legegyszerűbb. Vagy megmondod mi kell és megnézem egypár warezz oldalon biztos van frissítés hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2010. Október 29. - 21:39:09 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre? 95LE Ha van feltöltve ingyenes helyre progi térképpel nem tudod rátenni ?Ez lenne a legegyszerűbb. Vagy megmondod mi kell és megnézem egypár warezz oldalon biztos van frissítés hozzá. Ne keresd van!Azért kérdeztem amit kérdeztem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2010. Október 29. - 21:42:57 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre? 95LE Ha van feltöltve ingyenes helyre progi térképpel nem tudod rátenni ?Ez lenne a legegyszerűbb. Vagy megmondod mi kell és megnézem egypár warezz oldalon biztos van frissítés hozzá. Ne keresd van!Azért kérdeztem amit kérdeztem. Ok!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2010. Október 30. - 06:22:10 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre? 95LE Ha van feltöltve ingyenes helyre progi térképpel nem tudod rátenni ?Ez lenne a legegyszerűbb. Vagy megmondod mi kell és megnézem egypár warezz oldalon biztos van frissítés hozzá. Ne keresd van!Azért kérdeztem amit kérdeztem. Ok! Húha! Mindenkinek köszönöm a segítséget, de most akkor mit is tegyek?Az biztos, hogy 1-2hétre nem tudom nélkülözni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2010. Október 30. - 06:45:30 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre? 95LE Ha van feltöltve ingyenes helyre progi térképpel nem tudod rátenni ?Ez lenne a legegyszerűbb. Vagy megmondod mi kell és megnézem egypár warezz oldalon biztos van frissítés hozzá. Ne keresd van!Azért kérdeztem amit kérdeztem. Ok! Húha! Mindenkinek köszönöm a segítséget, de most akkor mit is tegyek?Az biztos, hogy 1-2hétre nem tudom nélkülözni. Melyik igo érdekel?milyen kütüd van?(és most mi fut rajta.)
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2010. Október 30. - 20:25:36 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Majd ha lesz pénzem kilincsre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2010. Október 30. - 21:06:38 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Majd ha lesz pénzem kilincsre... Milyen kilincs kell?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2010. November 02. - 08:41:09 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Majd ha lesz pénzem kilincsre... Milyen kilincs kell? jobb első belső. A négy belső kilincsből már a három főként használt eltört. 1-et gariban cseréltek, 1et meg manuálban cseréltünk Jani69-cel. A harmadikkal még nem volt időm foglalkozni, meg még nem is tört el teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2010. November 02. - 12:27:31 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Majd ha lesz pénzem kilincsre... Milyen kilincs kell? jobb első belső. A négy belső kilincsből már a három főként használt eltört. 1-et gariban cseréltek, 1et meg manuálban cseréltünk Jani69-cel. A harmadikkal még nem volt időm foglalkozni, meg még nem is tört el teljesen. Ugy emlékszem nálunk láttam.Megkérdem van-e és mennyiért.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2010. November 03. - 08:34:53 » |
|
Krisz, Döme! Csomag már nálam van. Nagyon köszönöm, jövök egyel! Ha bármiben úgy gondoljátok, hogy tudok segíteni, vagy csak erre jártok, jelezzétek! Tisztelettel: Yanee Halihó! Budapestről - Krisztől - kellene egy kis csomagot eljuttatni hozzám Kazincbarcikára. Esetleg Miskolcra, de akkor az csak munkaidőben, külön egyeztetéssel tud működni... Nem sürgős. Kérem jelentkezzen aki tud segíteni.
Elképzelhető egy hét távlatában, hogy Sajószentpéterre kell mennem. Ha aktuális lesz, megírom. Azt is, ha nem megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2010. November 03. - 13:18:54 » |
|
Jövő szerdán 10-én Nyíregyházáról Miskolcra és Kazincbarcikára tudok vinni csomagot. Szóljatok, ha kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2010. November 03. - 14:01:31 » |
|
Krisz, Döme! Csomag már nálam van. Nagyon köszönöm, jövök egyel! Ha bármiben úgy gondoljátok, hogy tudok segíteni, vagy csak erre jártok, jelezzétek! Tisztelettel: Yanee Halihó! Budapestről - Krisztől - kellene egy kis csomagot eljuttatni hozzám Kazincbarcikára. Esetleg Miskolcra, de akkor az csak munkaidőben, külön egyeztetéssel tud működni... Nem sürgős. Kérem jelentkezzen aki tud segíteni.
Elképzelhető egy hét távlatában, hogy Sajószentpéterre kell mennem. Ha aktuális lesz, megírom. Azt is, ha nem megyek. Igazán nincs mit... stílszerűen postás zacsiba raktam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2010. November 03. - 20:23:37 » |
|
Elképzelhető egy hét távlatában, hogy Sajószentpéterre kell mennem. Ha aktuális lesz, megírom. Azt is, ha nem megyek. Igazán nincs mit... stílszerűen postás zacsiba raktam! Nincs mit.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|