ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 15:57:29 » |
|
Ezt bírom bennetek, ezt a nagy vendégszeretetet. Cápát hiába kerestem, kereste Cap, kereste Jopek, ilyenkor elmegy világgá inkább, csak, hogy ne talizzon, utána meg sír, hogy ott nem lehet talit csinálni. Hát talán kedvesebbnek kéne lennie! Komist is megfertőzte talán? Akkor nem megyek Pécsre, De Yanee igen, a versenyre.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 19:55:00 » |
|
Ezt bírom bennetek, ezt a nagy vendégszeretetet. Cápát hiába kerestem, kereste Cap, kereste Jopek, ilyenkor elmegy világgá inkább, csak, hogy ne talizzon, utána meg sír, hogy ott nem lehet talit csinálni. Hát talán kedvesebbnek kéne lennie! Komist is megfertőzte talán? Akkor nem megyek Pécsre, De Yanee igen, a versenyre. Ígérem nyugdíjas koromra nem szervezek semmi munkát és programot, mindig itthon foglak várni Benneteket tárt karo(ó)kkal!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:02:07 » |
|
Ezt bírom bennetek, ezt a nagy vendégszeretetet. Cápát hiába kerestem, kereste Cap, kereste Jopek, ilyenkor elmegy világgá inkább, csak, hogy ne talizzon, utána meg sír, hogy ott nem lehet talit csinálni. Hát talán kedvesebbnek kéne lennie! Komist is megfertőzte talán? Akkor nem megyek Pécsre, De Yanee igen, a versenyre. Ígérem nyugdíjas koromra nem szervezek semmi munkát és programot, mindig itthon foglak várni Benneteket tárt karo(ó)kkal! Ja, tárt karókkal, ha mégis arra vetemednénk, hogy meglátogassuk őkelmét. Amúgy meg nagy a beszélője, mert sohasem lesz nyugdíjas, addigra nem is lesz ilyen intézmény mire korban is felnő, nemcsak szájban.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:05:04 » |
|
Ezt bírom bennetek, ezt a nagy vendégszeretetet. Cápát hiába kerestem, kereste Cap, kereste Jopek, ilyenkor elmegy világgá inkább, csak, hogy ne talizzon, utána meg sír, hogy ott nem lehet talit csinálni. Hát talán kedvesebbnek kéne lennie! Komist is megfertőzte talán? Akkor nem megyek Pécsre, De Yanee igen, a versenyre. Ígérem nyugdíjas koromra nem szervezek semmi munkát és programot, mindig itthon foglak várni Benneteket tárt karo(ó)kkal! Ja, tárt karókkal, ha mégis arra vetemednénk, hogy meglátogassuk őkelmét. Amúgy meg nagy a beszélője, mert sohasem lesz nyugdíjas, addigra nem is lesz ilyen intézmény mire korban is felnő, nemcsak szájban. Tuti, mert addig szólogatok be, amíg agyon nem ütsz! Na de ez már nem ide való.... (azért bírlak ám apu! )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:07:53 » |
|
Ezt bírom bennetek, ezt a nagy vendégszeretetet. Cápát hiába kerestem, kereste Cap, kereste Jopek, ilyenkor elmegy világgá inkább, csak, hogy ne talizzon, utána meg sír, hogy ott nem lehet talit csinálni. Hát talán kedvesebbnek kéne lennie! Komist is megfertőzte talán? Akkor nem megyek Pécsre, De Yanee igen, a versenyre. Ígérem nyugdíjas koromra nem szervezek semmi munkát és programot, mindig itthon foglak várni Benneteket tárt karo(ó)kkal! Ja, tárt karókkal, ha mégis arra vetemednénk, hogy meglátogassuk őkelmét. Amúgy meg nagy a beszélője, mert sohasem lesz nyugdíjas, addigra nem is lesz ilyen intézmény mire korban is felnő, nemcsak szájban. Tuti, mert addig szólogatok be, amíg agyon nem ütsz! Na de ez már nem ide való.... (azért bírlak ám apu! ) +vagyok 6va! 666666 V intelmem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2010. Október 27. - 19:50:08 » |
|
Halihó! Budapestről - Krisztől - kellene egy kis csomagot eljuttatni hozzám Kazincbarcikára. Esetleg Miskolcra, de akkor az csak munkaidőben, külön egyeztetéssel tud működni... Nem sürgős. Kérem jelentkezzen aki tud segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2010. Október 27. - 19:56:15 » |
|
Okt 28-n sebike Bp-Kaposvár viszonylatban mozog, akinek van elintézni szállítani- intézni valója, az keressen meg bennünket a weblapon is feltüntetett számokon. www.sebiauto.5mp.eu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 28. - 02:11:23 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2010. Október 27. - 20:54:35 » |
|
Halihó! Budapestről - Krisztől - kellene egy kis csomagot eljuttatni hozzám Kazincbarcikára. Esetleg Miskolcra, de akkor az csak munkaidőben, külön egyeztetéssel tud működni... Nem sürgős. Kérem jelentkezzen aki tud segíteni.
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2010. Október 28. - 07:53:23 » |
|
Elképzelhető egy hét távlatában, hogy Sajószentpéterre kell mennem. Ha aktuális lesz, megírom. Azt is, ha nem megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2010. Október 28. - 14:48:15 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2010. Október 29. - 10:37:23 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2010. Október 29. - 14:26:22 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Nincs semmi komoly probléma vele, csak kellene rá friss program és térkép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2010. Október 29. - 14:43:01 » |
|
Vasárnap: Bp-Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Kistelek-Bp, utvonalon mozgok ha vkinek valamit vinni-hozni kell...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2010. Október 29. - 17:20:45 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2010. Október 29. - 20:26:41 » |
|
Alighanem én fogok tudni Nektek segíteni, ugyanis 31-én éjszaka vagy 1-én hajnalban Győr-Miskolc útvonalon fogok járni. Látod, pont akkor nem leszek itthon, pedig akkor meg tudtam volna csinálni a GPS-ed. @95LE - Mi a gondja a GPSnek? Nem tudjuk megoldani itt Győrben? Esetleg a tegnap beszélt kilincsszereléssel együtt? Mikor barkácsolunk? Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, viszont eszembe jutott, hogy a kolléganőm lánya rendszeresen jár Győrbe, szóval vele el tudnád juttatni a készüléket hozzám és vissza is vinné. A kérdés, hogy mennyire gyakran használod? Tudod-e nélkülözni mondjuk 1-2 hétre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|