kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2010. Március 16. - 06:31:18 » |
|
Csaba fiam pénteken leutazik Szombathelyre, majd jön is vissza. Valami vásárlási út lesz ez neki. Ha valakit érdekel, keressen meg! Esetleg a jó öreg Giovannit is meg lehetne lepni, igaz a munkahelyén, ha nem nagyon ciki. Esetleg vevőnek álcázva, ha tudnánk hol is dolgozik...Giovanni! Elárulod? Persze priviben, hogy ne aggódj.
De miért le-utazik...? Így mondják a Pestiek """Le megyünk vidékre""" ez egy rossz szleng.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2010. Március 16. - 08:53:34 » |
|
Csaba fiam pénteken leutazik Szombathelyre, majd jön is vissza. Valami vásárlási út lesz ez neki. Ha valakit érdekel, keressen meg! Esetleg a jó öreg Giovannit is meg lehetne lepni, igaz a munkahelyén, ha nem nagyon ciki. Esetleg vevőnek álcázva, ha tudnánk hol is dolgozik...Giovanni! Elárulod? Persze priviben, hogy ne aggódj.
De miért le-utazik...? Így mondják a Pestiek """Le megyünk vidékre""" ez egy rossz szleng. Tudomén Csak kíváncsi voltam hogy magyarázza ezt egy pesti. Kötekedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2010. Március 16. - 09:04:12 » |
|
De miért le-utazik...? Így mondják a Pestiek """Le megyünk vidékre""" ez egy rossz szleng. Tudomén Csak kíváncsi voltam hogy magyarázza ezt egy pesti. Kötekedek. Szerintem Szombathely délebre van mint Budapest, így oda le kell menni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2010. Március 16. - 09:35:37 » |
|
De miért le-utazik...? Így mondják a Pestiek """Le megyünk vidékre""" ez egy rossz szleng. Tudomén Csak kíváncsi voltam hogy magyarázza ezt egy pesti. Kötekedek. Pont így látod. (20év ott élés nem hazudik )
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2010. Március 16. - 16:45:59 » |
|
De miért le-utazik...? Így mondják a Pestiek """Le megyünk vidékre""" ez egy rossz szleng. Tudomén Csak kíváncsi voltam hogy magyarázza ezt egy pesti. Kötekedek. Pont így látod. (20év ott élés nem hazudik ) Meg aztán Budapestország....ott "FÖNT" történik minden! ...Gondolják ott...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2010. Március 16. - 19:37:37 » |
|
Mivel úgy látom, hogy vidéki barátaim roppant érzékenyek, ezért ezentúl nem utazom se le, se fel, csak el. Így remélem egyenrangú lesz minden település, és nem szerzek újabb ellenséget. Szóval akkor így helyesen: Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza még aznap Budapestre. Hamut szórok a fejemre, és megkövetem az összes nem pesti cartársat, főleg a kötekedő Akidobost, a mindig harapós Cápát, a szinglivé vált Petit, a kötözködő tanár urat, Diablot,és persze a szombathelyi Giovannit is, aki még eddig még csak meg sem sértődött. Bocs, hogy a többi több százat nem említem név szerint. Szóval Magyarország, most, olyan kicsi, hogy nincs se fent, se lent, és minden középen van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 16. - 19:48:09 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2010. Március 16. - 19:46:30 » |
|
Mivel úgy látom, hogy vidéki barátaim roppant érzékenyek, ezért ezentúl nem utazom se le, se fel, csak el. Így remélem egyenrangú lesz minden település, és nem szerzek újabb ellenséget. Szóval akkor így helyesen: Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza még aznap Budapestre. Hamut szórok a fejemre, és megkövetem az összes nem pesti cartársat, főleg a kötekedő Akidobost, a mindig harapós Cápát, a szinglivé vált Petit, és persze a szombathelyi Giovannit is, aki még eddig még csak meg sem sértődött. Bocs, hogy a többi több százat nem említem név szerint. Szóval Magyarország, most, olyan kicsi, hogy nincs se fent, se lent, és minden középen van. Amúgy meg nincs olyan, hogy fent lent stb, csak észak, dél, kelet, nyugat, meg ezek kombinációja Maximum fent északon, lent délen... A diákokat is próbálom erre szoktatni, persze kevés sikerrel Amúgy Esztergomba meg felutazik? (Bocsi a kötözködésért, csak jól esett )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2010. Március 16. - 20:25:35 » |
|
...én meg külön bírom Gidyben, hogy lehet cikizni, morrant rá valamit. Én ilyen bökdösődős cápa vagyok, de aki jobban ismer, az tudja, hogy csakis barátkozás jelleggel. Ha egy cápának nem kelti fel az érdeklődését valami, akkor az érdektelen.... Szal nálam akkor van baj, ha valami hidegen hagy...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2010. Március 16. - 21:50:58 » |
|
"Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza még aznap Budapestre." -Fel. Egyébként szerintem innen jön a dolog. De ez már ultra OFF. Befejeztem. Janem. Gidy! Fel! Bocs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 16. - 21:56:18 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2010. Március 17. - 13:53:25 » |
|
"Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza még aznap Budapestre." -Fel. Egyébként szerintem innen jön a dolog. De ez már ultra OFF. Befejeztem. Janem. Gidy! Fel! Bocs. Na ide süssetek kötekedő alakok! Kijavítottam a szövegem, újat írtam, le, és fel nélkül, erre még mindig a "gyorskezű" kötözködik. Irgum- burgum! Olvassátok figyelmesen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2010. Március 17. - 14:38:53 » |
|
"Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza még aznap Budapestre." -Fel. Egyébként szerintem innen jön a dolog. De ez már ultra OFF. Befejeztem. Janem. Gidy! Fel! Bocs. Na ide süssetek kötekedő alakok! Kijavítottam a szövegem, újat írtam, le, és fel nélkül, erre még mindig a "gyorskezű" kötözködik. Irgum- burgum! Olvassátok figyelmesen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2010. Március 30. - 10:15:13 » |
|
Húsvét vasárnap és hétfőn Pilisvörösvár-Hatvan-Ózd útvonalon leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2010. Március 30. - 16:57:21 » |
|
Húsvét vasárnap és hétfőn Pilisvörösvár-Hatvan-Ózd útvonalon leszek.
Oké, szólok a rendőröknek, hogy ne fotózzanak, van Rólad, és a kocsidról már kép a galériában, az elég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 07:26:29 » |
|
Cápa! Csütörtökön átnéztem hozzád Balatonmáriafürdőről. Mivel nem voltál otthon, ezért nem is mentem át, inkább hazajöttem...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 08:02:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|