WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #135 Dátum: 2009. Június 28. - 17:24:27 » |
|
nekem is megjött a mél. 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #136 Dátum: 2009. Július 20. - 14:42:01 » |
|
Július 25-én megyek a gyerkőcökért a táborba Sopronból-Balatonmáriafürdőre.Ha valakinek szüksége van rá, szívesen viszek csomagot abban az irányban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #137 Dátum: 2009. Július 20. - 16:15:41 » |
|
Július 25-én megyek a gyerkőcökért a táborba Sopronból-Balatonmáriafürdőre.Ha valakinek szüksége van rá, szívesen viszek csomagot abban az irányban.
Akkor Cápának vigyél néhány taslit, az utóbbi időben kifejtett pimaszságaiért! Szeretettel küldöm neki, és tudd, ő keszthelyi, útba esik jövet- menet! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #139 Dátum: 2009. Július 20. - 20:26:20 » |
|
Egyébként talán többen is útba esnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #140 Dátum: 2009. Július 20. - 20:37:56 » |
|
Én is pont Balatonmáriafürdőre megyek. Igaz 26.-án, és én ott is maradok egy hetet. Én és a kis családom.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #141 Dátum: 2009. Július 21. - 13:27:09 » |
|
26.-ika, és 31.-ike közt a Balaton felvidéken leszek, Csabival, Klárival. Sümeg, Keszthely, Ederics, Káli medence, Hegykő, és a várak jönnek sorra, megtekintésre. Ki melyikre szállna be, hogy ott talizzunk? A főhadiszállásunk Nemeskeresztúr lesz, a húgomék házában. Remélem egy vitorlázás is összejön még. Szóval lehet adni plusz ötleteket, és azt is, hogy kivel, hol csinálhatunk közös programot esetleg. Keszthelyen biztosan megnézem a terepasztalt, és Cápát az őrületbe kergetem. Sümeg: várjátékok, Káli medence: kőtengerek, és persze még strandolás is lesz a Balcsin. Várom a hozzászólásokat!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #142 Dátum: 2009. Július 21. - 14:19:17 » |
|
26.-ika, és 31.-ike közt a Balaton felvidéken leszek, Csabival, Klárival. Sümeg, Keszthely, Ederics, Káli medence, Hegykő, és a várak jönnek sorra, megtekintésre. Ki melyikre szállna be, hogy ott talizzunk? A főhadiszállásunk Nemeskeresztúr lesz, a húgomék házában. Remélem egy vitorlázás is összejön még. Szóval lehet adni plusz ötleteket, és azt is, hogy kivel, hol csinálhatunk közös programot esetleg. Keszthelyen biztosan megnézem a terepasztalt, és Cápát az őrületbe kergetem. Sümeg: várjátékok, Káli medence: kőtengerek, és persze még strandolás is lesz a Balcsin. Várom a hozzászólásokat!
Engem max. haza tudsz kergetni abban az időben!  De ha jól látom, 95LE és Shark pont a közelben lesz, tudsz Velük talizni! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #143 Dátum: 2009. Július 21. - 14:41:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #144 Dátum: 2009. Július 21. - 14:57:12 » |
|
Cápa! Na ezt hogyan kell érteni?  Kivel akarod szaporítani az eltöltött éjszakák számát? Mit kérnél, és mit adnál? Milyen előnyökre gondoltál? Szóval most is pongyolán fogalmaztál! Lehet sértőnek is érteni, meg üzletszerűnek is, nem is beszélve a..., hát talán nem is értem végképp. Kik (én?) az egyesek, és miért is? Mit értesz kihasználtságon? Cápa! Most gondold végig, mire gondoltál, és fogalmazz egyértelműen! Vagy csak én nem értem?  Az is lehet... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #145 Dátum: 2009. Július 21. - 20:21:31 » |
|
Mértékadóként: én házat bérelek (8 főre elegendő szálláshellyel) 140.000 HUF/hét 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #146 Dátum: 2009. Július 21. - 21:27:10 » |
|
Cápa! Na ezt hogyan kell érteni?  Kivel akarod szaporítani az eltöltött éjszakák számát? Mit kérnél, és mit adnál? Milyen előnyökre gondoltál? Szóval most is pongyolán fogalmaztál! Lehet sértőnek is érteni, meg üzletszerűnek is, nem is beszélve a..., hát talán nem is értem végképp. Kik (én?) az egyesek, és miért is? Mit értesz kihasználtságon? Cápa! Most gondold végig, mire gondoltál, és fogalmazz egyértelműen! Vagy csak én nem értem?  Az is lehet...  Egyrészt nem Rád gondoltam Apu, másrészt vendégéjszakára értettem...  Kinek mija van, azzal főz...nekem balatoni ingatlanom, amit értékesíthetek és máris lesz lóvém, nektek lacsisoknak meg balatoni szálláshely! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #147 Dátum: 2009. Július 21. - 21:31:20 » |
|
Cápa! Na ezt hogyan kell érteni?  Kivel akarod szaporítani az eltöltött éjszakák számát? Mit kérnél, és mit adnál? Milyen előnyökre gondoltál? Szóval most is pongyolán fogalmaztál! Lehet sértőnek is érteni, meg üzletszerűnek is, nem is beszélve a..., hát talán nem is értem végképp. Kik (én?) az egyesek, és miért is? Mit értesz kihasználtságon? Cápa! Most gondold végig, mire gondoltál, és fogalmazz egyértelműen! Vagy csak én nem értem?  Az is lehet...  Egyrészt nem Rád gondoltam Apu, másrészt vendégéjszakára értettem...  Kinek mija van, azzal főz...nekem balatoni ingatlanom, amit értékesíthetek és máris lesz lóvém, nektek lacsisoknak meg balatoni szálláshely!  Itt volnák én első vendégnek + 4 db csatolmány. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #148 Dátum: 2009. Július 21. - 21:40:40 » |
|
Cápa! Na ezt hogyan kell érteni?  Kivel akarod szaporítani az eltöltött éjszakák számát? Mit kérnél, és mit adnál? Milyen előnyökre gondoltál? Szóval most is pongyolán fogalmaztál! Lehet sértőnek is érteni, meg üzletszerűnek is, nem is beszélve a..., hát talán nem is értem végképp. Kik (én?) az egyesek, és miért is? Mit értesz kihasználtságon? Cápa! Most gondold végig, mire gondoltál, és fogalmazz egyértelműen! Vagy csak én nem értem?  Az is lehet...  Egyrészt nem Rád gondoltam Apu, másrészt vendégéjszakára értettem...  Kinek mija van, azzal főz...nekem balatoni ingatlanom, amit értékesíthetek és máris lesz lóvém, nektek lacsisoknak meg balatoni szálláshely!  Itt volnák én első vendégnek + 4 db csatolmány.  Elméleti síkon gondolkodtam csupán, de amennyire be vagytok indulva a balcsira legközelebb puccba vágom a kérót és lehet jönni!  Na de vissza akomoly témához...engem spec nem vinne rá a lélek, hogy rajtatok kereskedjek. Lehet, hogy marha vagyok mások szerint, de ez van...barátságba üzletet és fordítva nem szeretek keverni. Kicsit az is zavart, hogy Jani veszi meg a PC-t, inkább azért raktam fel a hírdetést, mert hátha tud valaki vevőt rá. Nem kimondottan saját célra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #149 Dátum: 2009. Július 21. - 21:51:42 » |
|
Cápa! Na ezt hogyan kell érteni?  Kivel akarod szaporítani az eltöltött éjszakák számát? Mit kérnél, és mit adnál? Milyen előnyökre gondoltál? Szóval most is pongyolán fogalmaztál! Lehet sértőnek is érteni, meg üzletszerűnek is, nem is beszélve a..., hát talán nem is értem végképp. Kik (én?) az egyesek, és miért is? Mit értesz kihasználtságon? Cápa! Most gondold végig, mire gondoltál, és fogalmazz egyértelműen! Vagy csak én nem értem?  Az is lehet...  Egyrészt nem Rád gondoltam Apu, másrészt vendégéjszakára értettem...  Kinek mija van, azzal főz...nekem balatoni ingatlanom, amit értékesíthetek és máris lesz lóvém, nektek lacsisoknak meg balatoni szálláshely!  Itt volnák én első vendégnek + 4 db csatolmány.  Elméleti síkon gondolkodtam csupán, de amennyire be vagytok indulva a balcsira legközelebb puccba vágom a kérót és lehet jönni!  Na de vissza akomoly témához...engem spec nem vinne rá a lélek, hogy rajtatok kereskedjek. Lehet, hogy marha vagyok mások szerint, de ez van...barátságba üzletet és fordítva nem szeretek keverni. Kicsit az is zavart, hogy Jani veszi meg a PC-t, inkább azért raktam fel a hírdetést, mert hátha tud valaki vevőt rá. Nem kimondottan saját célra. Én vagyok beindulva egy kis pihire. Gondoltam Harkányra is, de arrafelé nincs ismerősöm.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|