Lacetti klub fórum
2025. április 24. - 23:03:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Le

Szerző Téma: "Klubfuvar, szomszédolás, segítség idegenben"  (Megtekintve 59753 alkalommal)
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #120 Dátum: 2009. Június 25. - 11:48:28 »

Na végre elkészítettem az "angyalok listáját".
De még mindig nem vagyok PC-gurú, ezért megkérek valakit, hogy küldje szét mindenkinek, aki vállalja annak elküldöm priviben. Természetesen kizárólag csak azoknak, akik rajta vannak a listán! Nos, kinek küldhetem? Várom a tolongást! Kacsint Vigyorog
ELKEZDTEM A KÜLDÉSEKET, REMÉLEM MINDENKI MEGKAPTA!  Aki nem, az írjon, és pótolom.
Én megkaptam, köszönöm!
Egy dolgot viszont nagyon hiányolok a listán, és ez az e-mail cím
Itt a fórumon sokatoknak rejtve van, így írott csevejre csak a privát üzenet jöhet szóba, az meg nem mindig szerencsés, alkalmas - mondjuk ha néhány képet küldenél...

Mivel ez úgyis egy szűk kör részére kiadott információ lenne, én javasolnám ezt még hozzáadni...
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #121 Dátum: 2009. Június 25. - 11:57:38 »

Mivel itt vetődött fel, ide írom, de majd át lehet tenni más topicba. Szerintem az adatlapunkon jó lenne, ha kötelező lenne néhány dolog, persze egyeztetés után. Továbbá hasznos lenne, ha e-mail, település, iwiw, stb.,telcsi szám nem lenne egymás között titok. Úgy, mint a "belsőség", úgy, aki már bőven ismerős itt a csapatban, nos, hát azok legalább adják meg az adatokat, ami már részben meg is történt, de mindig felvetődik az aggodalom is, hogy vissza lehet élni az infókkal. Ez biztosan igaz is, de miért kell mindig, mindenért rettegni? Vagy maradjon, ha valaki akar valamit, hát privit írjon, vagy abban kérje el a plusz infókat.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #122 Dátum: 2009. Június 25. - 14:19:25 »

Mivel itt vetődött fel, ide írom, de majd át lehet tenni más topicba. Szerintem az adatlapunkon jó lenne, ha kötelező lenne néhány dolog, persze egyeztetés után. Továbbá hasznos lenne, ha e-mail, település, iwiw, stb.,telcsi szám nem lenne egymás között titok. Úgy, mint a "belsőség", úgy, aki már bőven ismerős itt a csapatban, nos, hát azok legalább adják meg az adatokat, ami már részben meg is történt, de mindig felvetődik az aggodalom is, hogy vissza lehet élni az infókkal. Ez biztosan igaz is, de miért kell mindig, mindenért rettegni? Vagy maradjon, ha valaki akar valamit, hát privit írjon, vagy abban kérje el a plusz infókat.
Köszi, én is megkaptam. Emilcím miattam mehet rá.
Otthon azért magamnak Excelbe átrakom és lakhely szerinti sorrendbe rakom, mert könnyebb megtalálni így valakit ha szükség van rá és valahol jár az ember.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #123 Dátum: 2009. Június 25. - 17:27:55 »

Megkaptam én is, az email cim megadásal egyet értek én is nekem a profilomba bevan irva akinek kell letudja irni. Kacsint
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #124 Dátum: 2009. Június 25. - 17:32:17 »

Aki nem félti, kérem adja meg a profiljában! E-mailt úgyis gépről írunk, a segítségnél meg elég a telefon. Szerintem...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #125 Dátum: 2009. Június 26. - 18:43:14 »

Én is megkaptam!
Ügyes PC mágus vagy Gidy !  Vigyorog
...főleg fejlődőképes...  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #126 Dátum: 2009. Június 26. - 19:51:23 »

Én is megkaptam!
Ügyes PC mágus vagy Gidy !  Vigyorog
...főleg fejlődőképes...  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
No de áttenni e-mailbe, kinyomtatni, na, az még a Csabára vár!  Kacsint Vigyorog
Remélem mindenki megkapta, mert piszok sokat dolgoztam vele ám! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #127 Dátum: 2009. Június 26. - 20:19:25 »

Megkaptam én is. Mosolyog
Naplózva

LPG
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #128 Dátum: 2009. Június 27. - 02:53:42 »

Megkaptam és ment a válasz pü.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #129 Dátum: 2009. Június 27. - 18:31:41 »

Ha valakinek esetleg szüksége lenne Cápától valamire, szívesen elhozom a jövő héten.
Addig meg cápanevelés lesz...  / 1 hét nyaralás Gyenesdiáson!  /
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #130 Dátum: 2009. Június 27. - 18:35:35 »

Ha valakinek esetleg szüksége lenne Cápától valamire, szívesen elhozom a jövő héten.
Mikor leszel itt?
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #131 Dátum: 2009. Június 27. - 18:36:37 »

Előbb körül kéne nézni nála, mit érdemes elhozni. Vigyorog
Naplózva

LPG
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #132 Dátum: 2009. Június 27. - 18:38:49 »

Mikor leszel itt?
Holnap megyünk reggel, péntek estig retteghetsz...  Vigyorog
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #133 Dátum: 2009. Június 27. - 18:52:44 »

Mikor leszel itt?
Holnap du. kint leszek anyóséknál (Gyenesdiás), lehet hazafelé meglátogatlak (megnézem, hogy rendben megérkeztetek-e? Vigyorog). Aztán valamelyik nap du összeröffenhetünk egy órára, ha az idő, a családjaink, tennivalóm úgy akarja. Kacsint Telón tartjuk a kapcsolatot.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #134 Dátum: 2009. Június 27. - 19:13:07 »

Mikor leszel itt?
Holnap du. kint leszek anyóséknál (Gyenesdiás), lehet hazafelé meglátogatlak (megnézem, hogy rendben megérkeztetek-e? Vigyorog). Aztán valamelyik nap du összeröffenhetünk egy órára, ha az idő, a családjaink, tennivalóm úgy akarja. Kacsint Telón tartjuk a kapcsolatot.
Rendben! OK!  Vigyorog  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Fel

Ugrás: