captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2009. április 06. - 18:24:09 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Én Te! Te?!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2009. április 06. - 19:41:08 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Én Te! Te?!! Én vagyok a Jani!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2009. április 07. - 06:18:19 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Jani 7: kamikaze 8: 95LE 9: ladlac 10: sebijoe 11: weres 12: meatloaf 13: kripic 14: kakaos 15: peti74
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2009. április 07. - 07:08:18 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Én Te! Te?!! Én vagyok a Jani! Khmmm. Kicsit több komolyságot Uraim!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2009. április 07. - 19:20:05 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Jani 7: kamikaze 8: 95LE 9: ladlac 10: sebijoe 11: weres 12: meatloaf 13: kripic 14: kakaos 15: peti74 16: cápaFeri
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2009. április 10. - 08:42:14 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Jani 7: kamikaze 8: 95LE 9: ladlac 10: sebijoe 11: weres 12: meatloaf 13: kripic 14: kakaos 15: peti74 16: cápaFeri 17: athee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2009. április 13. - 06:56:30 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Jani 7: kamikaze 8: 95LE 9: ladlac 10: sebijoe 11: weres 12: meatloaf 13: kripic 14: kakaos 15: peti74 16: cápaFeri 17: athee 18: Jopek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2009. április 13. - 07:36:28 » |
|
A jelentkezési adatokba mi lenne (f)eltüntetve? Mármint segítség szintjére gondoltam, mivel az én esetemben műszaki segítség nyújtása önismeret okán kizárva! Ezen kívül persze amit csak tudok...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2009. április 13. - 13:25:50 » |
|
A jelentkezési adatokba mi lenne (f)eltüntetve? Mármint segítség szintjére gondoltam, mivel az én esetemben műszaki segítség nyújtása önismeret okán kizárva! Ezen kívül persze amit csak tudok...
Arra gondoltam, hogy a nicknév, a teljes rendes név, a mobil, és esetleg vonalas telefonszám, a település ahol lakunk, nagyobb városoknál a városrész is, és aki nem problémás a teljes címét is magadhatja. Segítség nyújtás alatt nem azt kell érteni, hogy megcsinálja az autót, hanem, hogy bármilyen gond esetén, megpróbál valahogy segíteni. Műszaki hiba esetén, szerez jó szerelőt a környéken, elhozza a cuccokat a kocsiból, hogy ne rabolják ki, kölcsön ad bármit, amivel segíthet, szóval mindig az adott dologtól függhet. Elhúzza biztos helyre a lerobbant gépet (Lacettinél remélhetőleg ez csak elmélet!), visz egy kanna benzint, ha lökött a cartárs, és kifogyasztotta a tartályt. Hívja az autóklubos igazi sárga angyalt. Defektnél elviszi a kerekeket javítani, szóval, hadd ne írjak ezer példát le. De az is segítség, hogy megisznak közösen egy kávét, vagy, ha eltévedt az ismeretlen városban a cartárs, akkor érte megyünk, és kivezetjük a kétségbeesésből. Így érthető voltam? Szóval ilyesmire gondoltam. Én megadom az összes adatomat nektek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2009. április 13. - 14:39:41 » |
|
Arra gondoltam, hogy a nicknév, a teljes rendes név, a mobil, és esetleg vonalas telefonszám, a település ahol lakunk, nagyobb városoknál a városrész is, és aki nem problémás a teljes címét is magadhatja. Segítség nyújtás alatt nem azt kell érteni, hogy megcsinálja az autót, hanem, hogy bármilyen gond esetén, megpróbál valahogy segíteni. Műszaki hiba esetén, szerez jó szerelőt a környéken, elhozza a cuccokat a kocsiból, hogy ne rabolják ki, kölcsön ad bármit, amivel segíthet, szóval mindig az adott dologtól függhet. Elhúzza biztos helyre a lerobbant gépet (Lacettinél remélhetőleg ez csak elmélet!), visz egy kanna benzint, ha lökött a cartárs, és kifogyasztotta a tartályt. Hívja az autóklubos igazi sárga angyalt. Defektnél elviszi a kerekeket javítani, szóval, hadd ne írjak ezer példát le. De az is segítség, hogy megisznak közösen egy kávét, vagy, ha eltévedt az ismeretlen városban a cartárs, akkor érte megyünk, és kivezetjük a kétségbeesésből. Így érthető voltam? Szóval ilyesmire gondoltam. Én megadom az összes adatomat nektek! Igen ez amit leírtál szinte mindent magába foglal és ami igaz erre is van szükség. Tapasztalataim alapján (igaz NEM a Lacsival hanem a Fiatal) volt eset hogy még egy üres vizes kanna is nagy segítség lett volna. Én is odateszem minden elérhetőségem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2009. április 13. - 18:38:15 » |
|
Arra gondoltam, hogy a nicknév, a teljes rendes név, a mobil, és esetleg vonalas telefonszám, a település ahol lakunk, nagyobb városoknál a városrész is, és aki nem problémás a teljes címét is magadhatja. Segítség nyújtás alatt nem azt kell érteni, hogy megcsinálja az autót, hanem, hogy bármilyen gond esetén, megpróbál valahogy segíteni. Műszaki hiba esetén, szerez jó szerelőt a környéken, elhozza a cuccokat a kocsiból, hogy ne rabolják ki, kölcsön ad bármit, amivel segíthet, szóval mindig az adott dologtól függhet. Elhúzza biztos helyre a lerobbant gépet (Lacettinél remélhetőleg ez csak elmélet!), visz egy kanna benzint, ha lökött a cartárs, és kifogyasztotta a tartályt. Hívja az autóklubos igazi sárga angyalt. Defektnél elviszi a kerekeket javítani, szóval, hadd ne írjak ezer példát le. De az is segítség, hogy megisznak közösen egy kávét, vagy, ha eltévedt az ismeretlen városban a cartárs, akkor érte megyünk, és kivezetjük a kétségbeesésből. Így érthető voltam? Szóval ilyesmire gondoltam. Én megadom az összes adatomat nektek! Igen ez amit leírtál szinte mindent magába foglal és ami igaz erre is van szükség. Tapasztalataim alapján (igaz NEM a Lacsival hanem a Fiatal) volt eset hogy még egy üres vizes kanna is nagy segítség lett volna. Én is odateszem minden elérhetőségem. Jónak tartom ezt a kezdeményezést, nekem is volt már régebben olyanra példa, hogy akár egy kis info is kisegített volna a pácból, hogy merre találok egy gumist. Nagy reményeket nem fűztem hozzá az elején, hisz volt egy hasonló adatgyűjtésünk régebben, de meglehetősen negatívan fogadta a társaság. (Persze lehet, hogy csak nekem nem jönnek be ezek a dolgok, ha más szervezi, akkor sikeresebb...lásd pl tali esete. ) De örülök, hogy ilyen pozitívan álltok hozzá! Hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2009. április 14. - 14:08:52 » |
|
Na igen, de az az adatgyűjtés itt a "belső kör" topikon történt és az adatok hozzáféréséhez volt aggályos. Itt az adatokat nem a topikon tennénk közzé, hanem az e-mail címre juttatnánk el. Kérdés: mindenki, aki regisztrált megkapja?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2009. április 14. - 14:55:42 » |
|
Na igen, de az az adatgyűjtés itt a "belső kör" topikon történt és az adatok hozzáféréséhez volt aggályos. Itt az adatokat nem a topikon tennénk közzé, hanem az e-mail címre juttatnánk el. Kérdés: mindenki, aki regisztrált megkapja?
Nem! Csak kölcsönösség alapján! Aki vállalja, hogy adott esetben segít a társának, az megérdemli, hogy neki is segítsenek, adott helyzetben. Akik ebből kimaradnak, azok nem akartak beszállni a "Véd-, és Dacszövetségbe", ez szigorúan önkéntes volt, és az még most is, és lesz is. Ha a regisztrálásnál arra gondoltál, hogy ezen a külön akcióban jelezték szándékukat, akkor természetesen mindenki megkapja a teljes adatbázist. Így oké? A megvalósítással még várjunk egy kis ideig, hogy lehessen minél több jelentkező, és főleg minden tájról az országból. A megoldást majd utána kialakítjuk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2009. április 15. - 14:39:46 » |
|
Arra gondoltam, hogy a nicknév, a teljes rendes név, a mobil, és esetleg vonalas telefonszám, a település ahol lakunk, nagyobb városoknál a városrész is, és aki nem problémás a teljes címét is magadhatja. Segítség nyújtás alatt nem azt kell érteni, hogy megcsinálja az autót, hanem, hogy bármilyen gond esetén, megpróbál valahogy segíteni. Műszaki hiba esetén, szerez jó szerelőt a környéken, elhozza a cuccokat a kocsiból, hogy ne rabolják ki, kölcsön ad bármit, amivel segíthet, szóval mindig az adott dologtól függhet. Elhúzza biztos helyre a lerobbant gépet (Lacettinél remélhetőleg ez csak elmélet!), visz egy kanna benzint, ha lökött a cartárs, és kifogyasztotta a tartályt. Hívja az autóklubos igazi sárga angyalt. Defektnél elviszi a kerekeket javítani, szóval, hadd ne írjak ezer példát le. De az is segítség, hogy megisznak közösen egy kávét, vagy, ha eltévedt az ismeretlen városban a cartárs, akkor érte megyünk, és kivezetjük a kétségbeesésből. Így érthető voltam? Szóval ilyesmire gondoltam. Én megadom az összes adatomat nektek! ÁÁÁÁ! Így már képben vagyok! CSatlakozom, csatlakozom!!!!! Fel engem is a listára
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2009. április 15. - 14:41:14 » |
|
1: LadiGidy 2: captainb 3: MNT 4: baroti 5: Diablo 6: Jani 7: kamikaze 8: 95LE 9: ladlac 10: sebijoe 11: weres 12: meatloaf 13: kripic 14: kakaos 15: peti74 16: cápaFeri 17: athee 18: Jopek 19: Komis 20: Akidobos 21:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 20. - 07:30:38 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|