Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 22:45:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20   Le

Szerző Téma: "Klubfuvar, szomszédolás, segítség idegenben"  (Megtekintve 53825 alkalommal)
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #195 Dátum: 2010. Március 16. - 06:31:18 »

Csaba fiam pénteken leutazik Szombathelyre, majd jön is vissza. Valami vásárlási út lesz ez neki. Ha valakit érdekel, keressen meg! Esetleg a jó öreg Giovannit is meg lehetne lepni, igaz a munkahelyén, ha nem nagyon ciki. Esetleg vevőnek álcázva, ha tudnánk hol is dolgozik...Giovanni! Elárulod? Persze priviben, hogy ne aggódj.
De miért le-utazik...?
Így mondják a Pestiek """Le megyünk vidékre""" ez egy rossz szleng. Kacsint
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #196 Dátum: 2010. Március 16. - 08:53:34 »

Csaba fiam pénteken leutazik Szombathelyre, majd jön is vissza. Valami vásárlási út lesz ez neki. Ha valakit érdekel, keressen meg! Esetleg a jó öreg Giovannit is meg lehetne lepni, igaz a munkahelyén, ha nem nagyon ciki. Esetleg vevőnek álcázva, ha tudnánk hol is dolgozik...Giovanni! Elárulod? Persze priviben, hogy ne aggódj.
De miért le-utazik...?
Tudomén Kacsint  Csak kíváncsi voltam hogy magyarázza ezt egy pesti. Mosolyog
Kötekedek. Vigyorog
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #197 Dátum: 2010. Március 16. - 09:04:12 »

De miért le-utazik...?
Kötekedek. Vigyorog
Szerintem Szombathely délebre van mint Budapest, így oda le kell menni. Vigyorog
Naplózva

LPG
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #198 Dátum: 2010. Március 16. - 09:35:37 »

De miért le-utazik...?
Kötekedek. Vigyorog
Pont így látod. Kacsint(20év ott élés nem hazudik Vigyorog Vigyorog Vigyorog)
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #199 Dátum: 2010. Március 16. - 16:45:59 »

De miért le-utazik...?
Kötekedek. Vigyorog
Pont így látod. Kacsint(20év ott élés nem hazudik Vigyorog Vigyorog Vigyorog)
Meg aztán Budapestország....ott "FÖNT" történik minden! ...Gondolják ott... Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #200 Dátum: 2010. Március 16. - 19:37:37 »

Mivel úgy látom, hogy vidéki barátaim roppant érzékenyek, ezért ezentúl nem utazom se le, se fel, csak el. Így remélem egyenrangú lesz minden település, és nem szerzek újabb  ellenséget. Szóval akkor így helyesen: Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza  még aznap Budapestre. Hamut szórok a fejemre, és megkövetem az összes nem pesti cartársat, főleg a kötekedő Akidobost, a mindig harapós Cápát, a szinglivé vált Petit, a kötözködő tanár urat, Diablot,és persze a szombathelyi Giovannit is, aki még eddig még csak meg sem sértődött. Bocs, hogy a többi több százat nem említem név szerint. Szóval Magyarország, most, olyan kicsi, hogy nincs se fent, se lent, és minden középen van. Kacsint Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 16. - 19:48:09 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #201 Dátum: 2010. Március 16. - 19:46:30 »

Mivel úgy látom, hogy vidéki barátaim roppant érzékenyek, ezért ezentúl nem utazom se le, se fel, csak el. Így remélem egyenrangú lesz minden település, és nem szerzek újabb  ellenséget. Szóval akkor így helyesen: Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza  még aznap Budapestre. Hamut szórok a fejemre, és megkövetem az összes nem pesti cartársat, főleg a kötekedő Akidobost, a mindig harapós Cápát, a szinglivé vált Petit, és persze a szombathelyi Giovannit is, aki még eddig még csak meg sem sértődött. Bocs, hogy a többi több százat nem említem név szerint. Szóval Magyarország, most, olyan kicsi, hogy nincs se fent, se lent, és minden középen van. Kacsint Vigyorog
Amúgy meg nincs olyan, hogy fent lent stb, csak észak, dél, kelet, nyugat, meg ezek kombinációja Vigyorog Maximum fent északon, lent délen... A diákokat is próbálom erre szoktatni, persze kevés sikerrel Vigyorog
Amúgy Esztergomba meg felutazik? Kacsint (Bocsi a kötözködésért, csak jól esett Mosolyog )
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #202 Dátum: 2010. Március 16. - 20:25:35 »

...én meg külön bírom Gidyben, hogy lehet cikizni, morrant rá valamit.  Vigyorog Én ilyen bökdösődős cápa vagyok, de aki jobban ismer, az tudja, hogy csakis barátkozás jelleggel.  Kacsint Ha egy cápának nem kelti fel az érdeklődését valami, akkor az érdektelen.... Kacsint Vigyorog Szal nálam akkor van baj, ha valami hidegen hagy... Kacsint
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #203 Dátum: 2010. Március 16. - 21:50:58 »

"Csaba pénteken elutazik Szombathelyre, és vissza  még aznap Budapestre." -Fel.
 Vigyorog Vigyorog  Kacsint
Egyébként szerintem innen jön a dolog. De ez már ultra OFF. Befejeztem.
Mosolyog
Janem. Gidy! Fel!  Vigyorog Bocs.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 16. - 21:56:18 írta akidobos » Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #204 Dátum: 2010. Március 17. - 13:53:25 »

Mosolyog

Na ide süssetek kötekedő alakok! Kijavítottam a szövegem, újat írtam, le, és fel nélkül, erre még mindig a "gyorskezű" kötözködik. Irgum- burgum! Olvassátok figyelmesen!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #205 Dátum: 2010. Március 17. - 14:38:53 »

Mosolyog

Na ide süssetek kötekedő alakok! Kijavítottam a szövegem, újat írtam, le, és fel nélkül, erre még mindig a "gyorskezű" kötözködik. Irgum- burgum! Olvassátok figyelmesen!
Vigyorog
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #206 Dátum: 2010. Március 30. - 10:15:13 »

Húsvét vasárnap és hétfőn Pilisvörösvár-Hatvan-Ózd útvonalon leszek.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #207 Dátum: 2010. Március 30. - 16:57:21 »

Húsvét vasárnap és hétfőn Pilisvörösvár-Hatvan-Ózd útvonalon leszek.
Oké, szólok a rendőröknek, hogy ne fotózzanak, van Rólad, és a kocsidról már kép a galériában, az elég. Kacsint Vigyorog
Naplózva

Komis
Ezredes

« Hozzászólás #208 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 07:26:29 »

Cápa! Csütörtökön átnéztem hozzád Balatonmáriafürdőről. Mivel nem voltál otthon, ezért nem is mentem át, inkább hazajöttem...  Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #209 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 08:02:50 »

Cápa! Csütörtökön átnéztem hozzád Balatonmáriafürdőről. Mivel nem voltál otthon, ezért nem is mentem át, inkább hazajöttem...  Vigyorog
Hehe...nem is tudtam, hogy onnan látni a házunkat! Én meg Pécsen voltam nemrég, de már a Pécs táblánál ki volt írva, hogy "Komis nincs otthon", ezért nem is kerestelek. Kacsint Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20   Fel

Ugrás: