Komis
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2010. Február 14. - 11:49:47 » |
|
Klubfuvarra lenne szükségem Budapest-Baja viszonylaton. A szállítás tárgya egy babakocsi lenne, ami összecsukva kb. 55 X 60 X90 cm. A válaszokat előre is köszönöm.
Mikor? Mostanában kellene valamikor... Minél előbb, annál jobb lenne, mert akkor előbb kelne el a babakocsi. Privi!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2010. Március 05. - 08:19:04 » |
|
7-én Vasárnap megyek a Budapest-Törökszentmiklós-Szakállas utvonalon és még aznap vissza. Ha valakinek ezen az utvonalon van valami szállítanivalója ne habozzon szóljon szívesen segítek.
hawer
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2010. Március 09. - 10:50:14 » |
|
Holnap -Veszprém- munka. Kb. 11-13közt meló, utána..? valaki jár arra..??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2010. Március 13. - 17:49:46 » |
|
Március 16,17,18-án Bük és környékére kirándulok. Mit érdemes megnézni a környéken?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2010. Március 13. - 20:51:54 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2010. Március 14. - 10:03:38 » |
|
Ma 14ó.-kor indulok Abonyba,van arafele valaki közülünk? Írjon,vagy hívjon tali ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2010. Március 14. - 16:13:31 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok Esetleg egy minitali..? El fogsz robogni mellettünk. Bátonyterenye-Nagybátony. Na megjártuk Salgótarjánt, sajnos oda-vissza nem csörgőt a telcsim . Abban a pillanatban ahogy beléptem a lakásba itthon jön az sms Akidobostól h merre járunk . Pedig bementünk Szentkútra is és megnéztük a Butha templomot is. majd legközelebb megszervezzük előtte
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2010. Március 14. - 16:47:24 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok Esetleg egy minitali..? El fogsz robogni mellettünk. Bátonyterenye-Nagybátony. Na megjártuk Salgótarjánt, sajnos oda-vissza nem csörgőt a telcsim . Abban a pillanatban ahogy beléptem a lakásba itthon jön az sms Akidobostól h merre járunk . Pedig bementünk Szentkútra is és megnéztük a Butha templomot is. majd legközelebb megszervezzük előtte Oda hiába mentetek, Akidobos nem buddhista. Tanulság: mindig előre meg kell beszélni az ilyen utat, és tisztázni, hogy ki mikor érhető el. Vesztettél, mert a gyorskezű barátomat érdemes lett volna megismerni, amit persze még megtehetsz máskor is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2010. Március 14. - 16:57:15 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok Esetleg egy minitali..? El fogsz robogni mellettünk. Bátonyterenye-Nagybátony. Na megjártuk Salgótarjánt, sajnos oda-vissza nem csörgőt a telcsim . Abban a pillanatban ahogy beléptem a lakásba itthon jön az sms Akidobostól h merre járunk . Pedig bementünk Szentkútra is és megnéztük a Butha templomot is. majd legközelebb megszervezzük előtte Oda hiába mentetek, Akidobos nem buddhista. Tanulság: mindig előre meg kell beszélni az ilyen utat, és tisztázni, hogy ki mikor érhető el. Vesztettél, mert a gyorskezű barátomat érdemes lett volna megismerni, amit persze még megtehetsz máskor is. Indulás előtt olvastam a minitalis ötletét írtam neki PÜ-t hogy csörgessen meg (nem tudtam a számát eddig) mire megtette a gyors kezű barátunk haza értünk majd legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2010. Március 14. - 17:06:46 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok Esetleg egy minitali..? El fogsz robogni mellettünk. Bátonyterenye-Nagybátony. Na megjártuk Salgótarjánt, sajnos oda-vissza nem csörgőt a telcsim . Abban a pillanatban ahogy beléptem a lakásba itthon jön az sms Akidobostól h merre járunk . Pedig bementünk Szentkútra is és megnéztük a Butha templomot is. majd legközelebb megszervezzük előtte Oda hiába mentetek, Akidobos nem buddhista. Tanulság: mindig előre meg kell beszélni az ilyen utat, és tisztázni, hogy ki mikor érhető el. Vesztettél, mert a gyorskezű barátomat érdemes lett volna megismerni, amit persze még megtehetsz máskor is. Indulás előtt olvastam a minitalis ötletét írtam neki PÜ-t hogy csörgessen meg (nem tudtam a számát eddig) mire megtette a gyors kezű barátunk haza értünk majd legközelebb Haha! Így jártunk. Majd legközelebb. Holnap magyek Tarjánba, nem jösztök...? A Buddha templom kicsit túlzás, Sztupa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 14. - 17:10:03 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2010. Március 14. - 18:35:13 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok Esetleg egy minitali..? El fogsz robogni mellettünk. Bátonyterenye-Nagybátony. Na megjártuk Salgótarjánt, sajnos oda-vissza nem csörgőt a telcsim . Abban a pillanatban ahogy beléptem a lakásba itthon jön az sms Akidobostól h merre járunk . Pedig bementünk Szentkútra is és megnéztük a Butha templomot is. majd legközelebb megszervezzük előtte Oda hiába mentetek, Akidobos nem buddhista. Tanulság: mindig előre meg kell beszélni az ilyen utat, és tisztázni, hogy ki mikor érhető el. Vesztettél, mert a gyorskezű barátomat érdemes lett volna megismerni, amit persze még megtehetsz máskor is. Indulás előtt olvastam a minitalis ötletét írtam neki PÜ-t hogy csörgessen meg (nem tudtam a számát eddig) mire megtette a gyors kezű barátunk haza értünk majd legközelebb Haha! Így jártunk. Majd legközelebb. Holnap magyek Tarjánba, nem jösztök...? A Buddha templom kicsit túlzás, SztupaHallod-e nem azért mentem be oda hogy te csak úgy belinkeld ide akit érdekel az menjen el mint mi kösz a helyreigazítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2010. Március 14. - 18:58:31 » |
|
Holnap megyek Salgótarjánba aki lát útközbe dudáljon villogjon ígérem megállok Esetleg egy minitali..? El fogsz robogni mellettünk. Bátonyterenye-Nagybátony. Na megjártuk Salgótarjánt, sajnos oda-vissza nem csörgőt a telcsim . Abban a pillanatban ahogy beléptem a lakásba itthon jön az sms Akidobostól h merre járunk . Pedig bementünk Szentkútra is és megnéztük a Butha templomot is. majd legközelebb megszervezzük előtte Oda hiába mentetek, Akidobos nem buddhista. Tanulság: mindig előre meg kell beszélni az ilyen utat, és tisztázni, hogy ki mikor érhető el. Vesztettél, mert a gyorskezű barátomat érdemes lett volna megismerni, amit persze még megtehetsz máskor is. Indulás előtt olvastam a minitalis ötletét írtam neki PÜ-t hogy csörgessen meg (nem tudtam a számát eddig) mire megtette a gyors kezű barátunk haza értünk majd legközelebb Haha! Így jártunk. Majd legközelebb. Holnap magyek Tarjánba, nem jösztök...? A Buddha templom kicsit túlzás, SztupaHallod-e nem azért mentem be oda hogy te csak úgy belinkeld ide akit érdekel az menjen el mint mi kösz a helyreigazítást Amúgy tényleg szép hely. Le lehet ülni padra és elmélkedni a csendben.ööö...a 21es zajában. Szerk.: HírTV-n pont most megy róla film
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 14. - 21:34:59 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2010. Március 15. - 19:13:14 » |
|
Csaba fiam pénteken leutazik Szombathelyre, majd jön is vissza. Valami vásárlási út lesz ez neki. Ha valakit érdekel, keressen meg! Esetleg a jó öreg Giovannit is meg lehetne lepni, igaz a munkahelyén, ha nem nagyon ciki. Esetleg vevőnek álcázva, ha tudnánk hol is dolgozik...Giovanni! Elárulod? Persze priviben, hogy ne aggódj.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2010. Március 15. - 21:44:14 » |
|
Csaba fiam pénteken leutazik Szombathelyre, majd jön is vissza. Valami vásárlási út lesz ez neki. Ha valakit érdekel, keressen meg! Esetleg a jó öreg Giovannit is meg lehetne lepni, igaz a munkahelyén, ha nem nagyon ciki. Esetleg vevőnek álcázva, ha tudnánk hol is dolgozik...Giovanni! Elárulod? Persze priviben, hogy ne aggódj.
De miért le-utazik...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|