ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2009. Május 04. - 18:15:10 » |
|
Baróti, és a távolban hajókázó Captain még nem küldték el az adataikat, a többiek már igen. De még várunk újabb "angyalokat", minél többen legyünk, hogy segíthessük egymást!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 11. - 14:14:47 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2009. Május 04. - 21:12:45 » |
|
Ment PÜ-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2009. Május 11. - 07:58:21 » |
|
Baróti, , Peti, és a távolban hajókázó Captain még nem küldték el az adataikat, a többiek már igen. De még várunk újabb "angyalokat", minél többen legyünk, hogy segíthessük egymást! Mivel sajnos nem jártam itt majd' 2 hétig! Most megy.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2009. Május 19. - 20:08:00 » |
|
Hamarosan vége lesz az "angyal" toborzásnak. Jó lenne, ha még többen lennénk, akik segíthetnének esetleg zűrbe került cartársukon. A jelentkezők írják meg elérhetőségüket nekem privátban, majd minden angyal cartárs meg fogja kapni a listát, hogy kikre is lehet számítani esetleges gond esetén. A legjobb az lenne, ha nagyjából lefednénk az országot, és persze kinti társakra is számíthatnánk! Baróti, Te jelentkeztél, de várom még az adatokat. Ha valaki még nem tudná miről volna itt szó, kérem olvassa vissza az utolsó hozzászólásokat! Várunk még, hátha még többen leszünk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2009. Május 19. - 20:57:27 » |
|
Mar ment P.U. es bocs a csuszasert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2009. Június 02. - 18:31:57 » |
|
Hamarosan vége lesz az "angyal" toborzásnak. Jó lenne, ha még többen lennénk, akik segíthetnének esetleg zűrbe került cartársukon. A jelentkezők írják meg elérhetőségüket nekem privátban, majd minden angyal cartárs meg fogja kapni a listát, hogy kikre is lehet számítani esetleges gond esetén. A legjobb az lenne, ha nagyjából lefednénk az országot, és persze kinti társakra is számíthatnánk! Baróti, Te jelentkeztél, de várom még az adatokat. Ha valaki még nem tudná miről volna itt szó, kérem olvassa vissza az utolsó hozzászólásokat! Várunk még, hátha még többen leszünk!
Senki többet? A hét végén lezárom az "angyal- várást", és elküldöm a segélyhívó címeket a szárnyasoknak, de csak nekik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2009. Június 15. - 17:45:31 » |
|
Senki többet? A hét végén lezárom az "angyal- várást", és elküldöm a segélyhívó címeket a szárnyasoknak, de csak nekik! Ezt az "angyalos" témát a jövő hétfőn lezárom. Addig még lehet jelentkezni, akiben van igény, és jószándék az esetleges segítség nyújtásra. Olvassatok utána, miről is volt szó, aki még nem tudná a lényeget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2009. Június 18. - 13:55:16 » |
|
Senki többet? A hét végén lezárom az "angyal- várást", és elküldöm a segélyhívó címeket a szárnyasoknak, de csak nekik! Ezt az "angyalos" témát a jövő hétfőn lezárom. Addig még lehet jelentkezni, akiben van igény, és jószándék az esetleges segítség nyújtásra. Olvassatok utána, miről is volt szó, aki még nem tudná a lényeget. PÜ!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2009. Június 23. - 13:25:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2009. Június 23. - 14:36:09 » |
|
Az enyém meg nem is volt meg... De megvolt! Mert még mindig nem ittuk meg azt a fröccsöt! És Jopekés is elveszett. Igazából nem is tudom kié volt meg, de elég sokatoké. Nagy a kár.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2009. Június 23. - 19:48:38 » |
|
Belső kör topik!! Reload...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2009. Június 23. - 21:14:16 » |
|
Holnap lesz a napja, hogy rendszerezem az "angyalos" dolgot, és mindenki előbb- utóbb megkapja az adatokat, így természetesen Cap fiam is, dacára annak, hogy ő még nem küldte el az adatait, telefonját tudom, de címét nem pontosan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2009. Június 24. - 08:20:39 » |
|
Holnap lesz a napja, hogy rendszerezem az "angyalos" dolgot, és mindenki előbb- utóbb megkapja az adatokat, így természetesen Cap fiam is, dacára annak, hogy ő még nem küldte el az adatait, telefonját tudom, de címét nem pontosan...
Mit írt? Égei, Földközi, Atlanti Pláne, ha a kabinszámozásra gondolunk....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2009. Június 25. - 10:31:37 » |
|
Na végre elkészítettem az "angyalok listáját". De még mindig nem vagyok PC-gurú, ezért megkérek valakit, hogy küldje szét mindenkinek, aki vállalja annak elküldöm priviben. Természetesen kizárólag csak azoknak, akik rajta vannak a listán! Nos, kinek küldhetem? Várom a tolongást! ELKEZDTEM A KÜLDÉSEKET, REMÉLEM MINDENKI MEGKAPTA! Aki nem, az írjon, és pótolom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 25. - 10:53:13 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|