SCHNITZER
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2012. Május 23. - 19:10:23 » |
|
Akkor hívlak!Pont jó én a 19-be megyek legalább nem kell messze mennem !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taxis 674
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2013. Május 11. - 09:42:17 » |
|
sziasztok nekem van egy 2007-es dízel lacettim , sehol az országban nem találtam hozzá jobbos féltengely rudat se csészét , nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre mert nem tudok dolgozni a kocsival sajnos
Előre is köszönöm nektek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2013. Május 11. - 10:30:05 » |
|
sziasztok nekem van egy 2007-es dízel lacettim , sehol az országban nem találtam hozzá jobbos féltengely rudat se csészét , nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre mert nem tudok dolgozni a kocsival sajnos
Előre is köszönöm nektek
nekem van eladó gyári új
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2013. Június 16. - 12:25:18 » |
|
Sziasztok!
Tavaly nyáron az első lengéscsillapítóim 75 %-osak, míg a hátsók 60 %-osak voltak. Szeptemberben lesz műszakis az autó, szeretném a lengéscsillapítókat kicseréltetni. Azt szeretném megkérdezni, hogy Monroe első lengéscsillapító 16999 Ft/darab, Monroe hátsó lengéscsillapító 14490 Ft/darab milyen ár/érték arány? Érdemes megvenni, vagy van ettől jobb ár/érték arányú lengéscsillapító?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2013. Június 16. - 13:10:06 » |
|
Sziasztok!
Tavaly nyáron az első lengéscsillapítóim 75 %-osak, míg a hátsók 60 %-osak voltak. Szeptemberben lesz műszakis az autó, szeretném a lengéscsillapítókat kicseréltetni. Azt szeretném megkérdezni, hogy Monroe első lengéscsillapító 16999 Ft/darab, Monroe hátsó lengéscsillapító 14490 Ft/darab milyen ár/érték arány? Érdemes megvenni, vagy van ettől jobb ár/érték arányú lengéscsillapító?
ezeket miért akarod cseréltetni??? 100% os sose lesz Monroe gátlókkal sok a negatív tapasztalat,biztos,hogy jót néztek amúgy neked mert feltűnően olcsóak az árak amiket írtál...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2013. Június 16. - 14:42:50 » |
|
ezeket miért akarod cseréltetni??? 100% os sose lesz Monroe gátlókkal sok a negatív tapasztalat,biztos,hogy jót néztek amúgy neked mert feltűnően olcsóak az árak amiket írtál...
Én lengéscsillapító ügyben teljesen laikus vagyok, azt gondoltam, hogy a 75 és 60 százalékok már nem jó értékek. A Monroe-t pedig nem nézték nekem, hanem én találtam a neten: http://www.gatlo.hu/gared/eshop/5-1-Chevrolet-lengescsillapito/991-4-2005-tolAzt gondoltam, hogy a Monroe egy jó márka. Ezek szerint tévedtem. Egyébként ha úgysem lesz 100 %-os, akkor mikor érdemes cseréltetni? És milyen lengéscsillapítót érdemes venni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2013. Június 16. - 16:50:38 » |
|
Én lengéscsillapító ügyben teljesen laikus vagyok, azt gondoltam, hogy a 75 és 60 százalékok már nem jó értékek. A Monroe-t pedig nem nézték nekem, hanem én találtam a neten: http://www.gatlo.hu/gared/eshop/5-1-Chevrolet-lengescsillapito/991-4-2005-tolAzt gondoltam, hogy a Monroe egy jó márka. Ezek szerint tévedtem. Egyébként ha úgysem lesz 100 %-os, akkor mikor érdemes cseréltetni? És milyen lengéscsillapítót érdemes venni? szeretem az ilyen webáruházakat 0 készlettel árulnak megrendelés után közlik a vásárlóval,hogy sajnos nincs készleten de tudunk ajánlani ezt és ezt x+y ért...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2013. Június 17. - 10:52:29 » |
|
Sziasztok. most fogom feltöltetni a klímát a kocsiban mert elég halványan működik. A kérdésem, hogy a szárítószűrőt is ki kell cseréltetni vagy az maradhat? Még sosem volt töltve a klíma igaz nem is sokat ment sem az autó sem a klíma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spot
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2013. Június 17. - 11:14:50 » |
|
Sziasztok. most fogom feltöltetni a klímát a kocsiban mert elég halványan működik. A kérdésem, hogy a szárítószűrőt is ki kell cseréltetni vagy az maradhat? Még sosem volt töltve a klíma igaz nem is sokat ment sem az autó sem a klíma
A kérdésre a válasz engem is érdekelne, most tisztítottam klímát, meg cseréltem pollenszűrőt. Olvastam valahol, hogy szárítószűrőt is kéne cserélni (inkább cseréltetni, mert eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen, meg hogy hol van és mit csinál; bár ha annyira bonyolult, mint egy üzemanyagszűrő csere, akkor nekem is menni fog ), de egyéb infó nem volt hogy miért, meg mi lesz ha nem, stb, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
agyass
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2013. Június 17. - 16:21:06 » |
|
http://www.baranyagumi.hu/?q=hu/page/show/24&gclid=CP6Uz6Gx67cCFYJf3godkBIAcw
|
|
|
Naplózva
|
"A pocsolya nem azért van hogy kikerüljük, hanem mert esik az eső!"
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2013. Június 17. - 21:20:22 » |
|
Sziasztok!
A műszakin még 30% is elég, de amúgy is teljesen biztonságos akár 50%-ig is. (Akkor lehetne 100%-os, ha gumi nélküli felnivel mérné a műszer - esetleg.) A vadi új csillapítókkal 80% körül mutat a műszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2013. Június 18. - 08:07:58 » |
|
A kérdésre a válasz engem is érdekelne, most tisztítottam klímát, meg cseréltem pollenszűrőt. Olvastam valahol, hogy szárítószűrőt is kéne cserélni (inkább cseréltetni, mert eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen, meg hogy hol van és mit csinál; bár ha annyira bonyolult, mint egy üzemanyagszűrő csere, akkor nekem is menni fog ), de egyéb infó nem volt hogy miért, meg mi lesz ha nem, stb, stb. Először azzal kezdeném, hogy a hűtőt nagynyomású mosóval átmosnám.A lamellákra vigyázni kell nehogy elhajtogassa ezért csak ésszel és nem kell a legerősebb mosót választani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2013. Június 18. - 10:05:54 » |
|
A vadi új csillapítókkal 80% körül mutat a műszer.
az szép nekem tavaly, amikor megnézettem padon akkor 85%osak voltak az akkori 7 éves lacsinak a gyáriak mondták is, hogy az újak sem sokkal jobbak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Június 18. - 10:08:08 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
spot
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2013. Június 18. - 10:26:31 » |
|
Sziasztok!
A műszakin még 30% is elég, de amúgy is teljesen biztonságos akár 50%-ig is. (Akkor lehetne 100%-os, ha gumi nélküli felnivel mérné a műszer - esetleg.) A vadi új csillapítókkal 80% körül mutat a műszer. Nem teljesen mérvadó a padon elvégzett mérés tapasztalataim szerint. 8 éves autómon most volt mérés, 85% lett elől, hátul 75%, van benne 58e km. Ez alapján megnyugodhatnék, hogy hű, akkor még hét évig elmegy a lengéscsillapító. Közben meg ha felemelem az autót, akkor azért már jócskán látszik, hogy a lengéscsillapítók elkezdtek folyni, így fél-egy éven belül rohamos romlást valószínűsítek a csillapítók állapotában, 85% ide, vagy oda. Ezt is - mind minden mást - komplexen kell sztem kezelni, ha érzed, hogy nem jók, látod, hogy folyik, akkor a mérés nem mindig lesz mérvadó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2013. Június 18. - 12:38:01 » |
|
Tetszik ez a leírás. Saját autó: ~ 8 év, 250.000 Km. Szárító szűrő nem volt cserélve. Gond nélkül működik. ÖÖÖ.. ipari felhasználás, 6 év, 300.000-400.000 Km, nem volt cserélve. A ~200 darabból 1 kompresszor hibásodott meg (de nem biztos, hogy ez miatt ) Mondjuk a szerviznek jól jön ennek a listának a betartása. De hogy tényleg szükséges lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|