cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2010. Január 30. - 00:21:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2010. Március 20. - 19:43:51 » |
|
Mekkora a gyári csomagleszorító háló?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2010. Március 20. - 20:09:18 » |
|
Ha nem írja be valaki, akkor holnap, vagy legkésőbb hétfőn lemérem Neked, és megírom.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2010. Március 20. - 20:12:37 » |
|
Ha nem írja be valaki, akkor holnap, vagy legkésőbb hétfőn lemérem Neked, és megírom. Ha esetleg valaki mutat róla fotót akkor megnézem lehet nekem van
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2010. Március 20. - 20:14:58 » |
|
Ha nem írja be valaki, akkor holnap, vagy legkésőbb hétfőn lemérem Neked, és megírom. Ha esetleg valaki mutat róla fotót akkor megnézem lehet nekem van Csak szeretnéd, mert az az SW-nek tartozéka.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2010. Március 20. - 20:44:41 » |
|
Ha nem írja be valaki, akkor holnap, vagy legkésőbb hétfőn lemérem Neked, és megírom. Ha esetleg valaki mutat róla fotót akkor megnézem lehet nekem van Csak szeretnéd, mert az az SW-nek tartozéka. A Cruze-hoz is létezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2010. Március 20. - 21:03:43 » |
|
Ha nem írja be valaki, akkor holnap, vagy legkésőbb hétfőn lemérem Neked, és megírom. Ha esetleg valaki mutat róla fotót akkor megnézem lehet nekem van Csak szeretnéd, mert az az SW-nek tartozéka. Kimondta h a kocsihoz van nekem a csomiba PL bukósisak leszorító van úgy h jöhet a fotó
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2010. Március 20. - 22:45:43 » |
|
Ha nem írja be valaki, akkor holnap, vagy legkésőbb hétfőn lemérem Neked, és megírom. Ha esetleg valaki mutat róla fotót akkor megnézem lehet nekem van Csak szeretnéd, mert az az SW-nek tartozéka. Kimondta h a kocsihoz van nekem a csomiba PL bukósisak leszorító van úgy h jöhet a fotó Holnap lemérem és megírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2010. április 30. - 12:17:02 » |
|
Most hívtak a Müllertől. Fékbetét a téma: Elsőknél a gyári 10.500Ft, utánygyártott FOMAR 6.750Ft, utángyártott noname 4.690Ft. Hátsónál perpill. csak gyári van, 11.140Ft. Mindegyikben van kopásjelző.
A FOMAR-t állítólag a taxisok előszeretettel viszik. Stocz tudsz valami infót errről? Hajokrá, hogy azt vegyem, mert akkor a hátsó is beleférne akeretbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2010. április 30. - 12:40:40 » |
|
Most hívtak a Müllertől. Fékbetét a téma: Elsőknél a gyári 10.500Ft, utánygyártott FOMAR 6.750Ft, utángyártott noname 4.690Ft. Hátsónál perpill. csak gyári van, 11.140Ft. Mindegyikben van kopásjelző.
A FOMAR-t állítólag a taxisok előszeretettel viszik. Stocz tudsz valami infót errről? Hajokrá, hogy azt vegyem, mert akkor a hátsó is beleférne akeretbe
Nekem pl. jelenleg RoadHouse van elol, itt nalunk 113 Lei volt az ara ami 7.285 Ft,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2010. Május 01. - 09:32:22 » |
|
Remsa: (asszem spanyol) Első 7.500,-Ft hátsó 5.500,-Ft. Ha kell szólj Mi ezt a márkát használjuk évek óta Lacsiba/Astrába, teljesen bevált. Tartós, de nem csikorog.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2010. Május 01. - 10:24:30 » |
|
nekem textar van elől és 7500 volt másfél-2 éve
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2010. Május 01. - 14:04:43 » |
|
Őszintén szólva nem. Nagyon ritkán vásárolok ott (jobb, kivételezett beszerzési lehetőségeim vannak ). Legtöbbször ráhagyom a szerelőmre (ő a Bárdiban veszi a cuccokat, a márkát rábízom. Megbízom benne. Mindíg elmondja, hogy mit rakott bele, de már nem szoktam megjegyezni.). A Pittike által említett Remsa-t az előző autóban használtam (sok kutatás/próbálgatás után, akkor még én jártam az alkatrészek után - ma már erre nincs időm). Nagyon jók voltak. Az ára is jó (fontos tényező!). Sztem használd ezt a cuccot. Beszéljétek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2010. Május 02. - 13:05:18 » |
|
Remsa: (asszem spanyol) Első 7.500,-Ft hátsó 5.500,-Ft. Ha kell szólj Mi ezt a márkát használjuk évek óta Lacsiba/Astrába, teljesen bevált. Tartós, de nem csikorog. Köszi a válaszokat. Beszélek a szerelőmmel, aztán szólok, hogy mi a helyzet. Tetszik az egyébként, csak azt nem tudom, hogy kell-e mindkettőt cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2010. Május 02. - 18:20:53 » |
|
Remsa: (asszem spanyol) Első 7.500,-Ft hátsó 5.500,-Ft. Ha kell szólj Mi ezt a márkát használjuk évek óta Lacsiba/Astrába, teljesen bevált. Tartós, de nem csikorog. Köszi a válaszokat. Beszélek a szerelőmmel, aztán szólok, hogy mi a helyzet. Tetszik az egyébként, csak azt nem tudom, hogy kell-e mindkettőt cserélni. Nekünk a gyári hátsók 130.000 - 150.000 km környékén fogytak el, az elsők kb. a felét szokták bírni, persze ez használat függő.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|