ladlac
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2009. December 25. - 13:10:02 » |
|
Egy autósbolt Zuglóban, különböző kedvezményekkel, minél nagyobb összegnáűél, egyre nagyobb a kedvezmény. Müller Autó Kft. Bp. XIV. Ajtósi Dürer sor 9. (A liget mellett). Tel:( 06-1) 343-0152. ( www.mullerauto.hu) Beszéltem velük, lehet, hogy ők is partnerek lesznek. Ez tőlük, és Stocz Főnitől függ. Remélem felveszik a kapcsolatot egymással. Adtam szórócédulát is persze. Vásároltam már náluk. Korrekt cégnek tűnik, és jók az áraik. Nekem is Ők szerezték a sárvédő gumiaimat, ráadásul a legolcsóbban! Tényleg korrektek...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2009. December 25. - 13:58:01 » |
|
Egy ideje már nem fektetem az időm/energiám ebbe a partnerségi témába. Sok idő és utána járás, kevés eredménnyel. A Riderhez 13(!) levél ment ki az oldalról (hogy ebből mennyi volt a rendelés azt nem tudom, de nyilván kevesebb), a Viaszoskeféhez 2, és a még oly sikeres sport betéthez is csak 18. A Mr. Sale-nél még mindig van az ingyen pólókból!
Így csak lejáratom magam (erről már írtam korábban) és a klubot.
Ettől Te még szervezkedhetsz velük. Neked legalább közel vannak.
Akkor felhatalmazásnak veszem, és megpróbálom elintézni a partnerséget. De a főoldalra feltenni a Te dolgod lesz, Főni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2009. December 31. - 19:45:44 » |
|
Az Auchanban tetőbox kapható 19990 Ft-ért. Hátha valakit érdekel...HB-sek? Januárban felveszem a kapcsolatot a Müller Autó Kft-vel, remélem adnak ők is klubunknak kedvezményt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2010. Január 01. - 11:20:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2010. Január 01. - 17:48:42 » |
|
Nekem még egy autómhoz sem kellett tetőbox, vagy egyéb. Franciaországba is hárman mentünk, és kényelmesen elfértünk. Bankkártyának elég a HB csomagtartója
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2010. Január 29. - 14:09:05 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2010. Január 29. - 14:15:14 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Amíg opelom volt,oda jártam én is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2010. Január 29. - 17:42:26 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2010. Január 29. - 18:18:00 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő? Baj? A jelszavam: "Mindent a klubtagokért"! Egy egész délelőttöt szántam rá a nagy utazásra, de odaértem, és megérte. Mert: mindent a klubért, és tagjaiért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2010. Január 29. - 18:32:15 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő? Baj? A jelszavam: "Mindent a klubtagokért"! Egy egész délelőttöt szántam rá a nagy utazásra, de odaértem, és megérte. Mert: mindent a klubért, és tagjaiért! Busszal mentél?.....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2010. Január 29. - 18:43:23 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő? Baj? A jelszavam: "Mindent a klubtagokért"! Egy egész délelőttöt szántam rá a nagy utazásra, de odaértem, és megérte. Mert: mindent a klubért, és tagjaiért! Busszal mentél?..... Nem! Túrabakancsban! Jól kifáradtam a nagy túrától, és beleállt a fájdalom a derekamba, de sebaj, mindent a klubért, és most úgyis megyek a gyógyvízbe egy hétre, kikúrálni a sétámat, meg egyebeket. Tényleg nem szálltam trolira, oda- vissza gyalogoltam, hogy így meghatóbb legyen az önfeláldozásom értetek. Most szenvedek. Értitek? Értetek! Értetek szenvedek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 29. - 18:56:03 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2010. Január 29. - 18:57:53 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő? Baj? A jelszavam: "Mindent a klubtagokért"! Egy egész délelőttöt szántam rá a nagy utazásra, de odaértem, és megérte. Mert: mindent a klubért, és tagjaiért! Busszal mentél?..... Nem! Túrabakancsban! Jól kifáradtam a nagy túrától, és beleállt a fájdalom a derekamba, de sebaj, mindent a klubért, és most úgyis megyek a gyógyvízbe egy hétre, kikúrálni a sétámat, meg egyebeket. Tényleg nem szálltam trolira, oda- vissza gyalogoltam, hogy így meghatóbb legyen az önfeláldozásom értetek. Most szenvedek. És meg ne próbálja senki összefüggésbe hozni a welnesst meg az újonnan beszervezett autósboltot,mert annak nem tudom kivel gyűlik meg a baja!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2010. Január 29. - 19:00:04 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő? Baj? A jelszavam: "Mindent a klubtagokért"! Egy egész délelőttöt szántam rá a nagy utazásra, de odaértem, és megérte. Mert: mindent a klubért, és tagjaiért! Busszal mentél?..... Nem! Túrabakancsban! Jól kifáradtam a nagy túrától, és beleállt a fájdalom a derekamba, de sebaj, mindent a klubért, és most úgyis megyek a gyógyvízbe egy hétre, kikúrálni a sétámat, meg egyebeket. Tényleg nem szálltam trolira, oda- vissza gyalogoltam, hogy így meghatóbb legyen az önfeláldozásom értetek. Most szenvedek. És meg ne próbálja senki összefüggésbe hozni a welnesst meg az újonnan beszervezett autósboltot,mert annak nem tudom kivel gyűlik meg a baja! Ki? Mi? Soha eszünkbe se jutna ilyen
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2010. Január 29. - 19:43:06 » |
|
Partnerünk lesz a Chevrolet alkatrész bolt is. De addig is a kedvezményeket megírta. ( www.mullerauto.hu) 10000 Ft-tól 10% 15000 Ft-tól 15% 20000 Ft-tól 20% 25000 Ft-tól 25% A bolt a Városliget sarkánál van az Ajtósi Dürer soron, a Cházár András utca sarkánál. Remélem mindenkinek hasznos lesz az együttműködés! Ez neked jól kiesik... Te voltál az üzletkötő? Baj? A jelszavam: "Mindent a klubtagokért"! Egy egész délelőttöt szántam rá a nagy utazásra, de odaértem, és megérte. Mert: mindent a klubért, és tagjaiért! Nem baj. Csak gondoltam megdicsérlek, milyen ügyes vagy. Köszönjük a fáradozásodat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2010. Január 29. - 19:48:39 » |