Stocz
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008. Január 23. - 12:36:14 » |
|
Én próbáltam rákattintani egy-két alkatrészre de nem történik semmi.. Úgyhogy még nem tökéletes. Lehet, nem jó emberrel csináltatja a honlapot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2008. Január 23. - 13:51:19 » |
|
Honnan szeditek,hogy 60-e.szerviznél vizpumpát és görgöket cserélnek? A normál szerviz az ékszíjak cseréjével van kiegészítve. Majd 120-nál kidobnak mindent ha kell ha nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2008. Január 23. - 14:06:14 » |
|
Honnan szeditek,hogy 60-e.szerviznél vizpumpát és görgöket cserélnek? A normál szerviz az ékszíjak cseréjével van kiegészítve. Majd 120-nál kidobnak mindent ha kell ha nem.
Én eddig 3 szervíznél kérdeztem, hogy mit tartalmaz a 60-es szervíz, és bizony mindenhol cserélik ezeket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008. Január 23. - 14:50:13 » |
|
Sajna 4 éves, vagy 60 eKm-s szerviznél is cserélnek mindent. Az ára: /ettöl füstöl a fülem.../ 120 eKm-nél szintén...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2008. Január 23. - 16:52:45 » |
|
Gyuri! 60 ezernél vezérműszij, görgők, és vizpumpa csere pluszban a többi szervizhez képest. Vagy Te nem cserélnél ki mindent, csak a felét, ha már úgyis szétbontják ezt a részt? Akkor mi van, ha megspórolod a vizpumpát 60-nál, és 90-nél megszorul? Mindent visz ez a hiba! Tudok rá rossz példát nem is egyet! Ja és majd elfelejtettem, üdv itt a fórumon!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008. Január 24. - 15:56:30 » |
|
Az opeloknál kellett 60 e-ként vízpumpát cserélni. Lacsinál nem szükséges, de van aki az opelos rokonság okán cseréli. Én nem tettem. Egyébként egy vízpumpa azért nem visz mindent. Az évek során elég sok szétment már alattam, és soha semmi gondot nem okozott. Folyik, "füstöl": ezt látod. Megszorul:hallod. Egyébként nem egy nagy tétel, 10 e. körül van. 120-nál én is dobom majd. Mondjuk a Crománál több mint 300 e. Km volt benne, amikor kilehelte a lelkét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008. Február 02. - 20:33:26 » |
|
Várna utcai boltban : Gyári termosztát komplett: 3300.-ft Sárfogók, első-hátsó 4 db gyári: 5500.-ft Korrekt a cég, hétfőn szóltam hogy kellenének a cuccok ,és szerda du. összekészítve várta a cucc a kollégámat. Ajánlom. Üdv bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
várna15
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2008. Február 04. - 16:34:56 » |
|
Sziasztok! köszönjük a dicséretet! igyekszünk.........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008. Február 04. - 16:40:14 » |
|
Várna15! Krisz! Irtam privátot, olvasd el, és várom boldogító válaszod! Privátban irj!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2008. Február 04. - 19:33:55 » |
|
Uraim. Voltam Várna utcában és megrendeltem a motortér kapcsolókat /3 db/. Hollandiából jön, ezért eltarthat egy darabig, de remélem sikerül Vácig beszerezni őket. Lehet, hogy sikerül lökháritó élvédő műanyagot is szerezni, vagy ha nem, akkor fóliát, persze ha minden jól megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008. Február 05. - 20:02:50 » |
|
vasárnap valahol találtam a neten egy angol v. amerikai "service manual"-t, ott ki volt gyüjtve minden munka anyagszükséglete, ráfordítandó munkaórával együtt...ha újra megtalálom, kiírom cd-re vácig vagy három példányban...ha érdekel valakit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2008. Február 05. - 20:05:56 » |
|
vasárnap valahol találtam a neten egy angol v. amerikai "service manual"-t, ott ki volt gyüjtve minden munka anyagszükséglete, ráfordítandó munkaórával együtt...ha újra megtalálom, kiírom cd-re vácig vagy három példányban...ha érdekel valakit...
De érdekel ám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008. Február 06. - 11:22:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2008. Február 06. - 11:29:06 » |
|
Amit a multkor valaki feltett, az is ez, csak magyarul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008. Február 06. - 12:21:30 » |
|
Amit a multkor valaki feltett, az is ez, csak magyarul. Én voltam. Ha kell még valakinek, írjon PÜ-t!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|