Krupcheck
|
 |
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 11:42:49 » |
|
hangszigetelő funkciót akartak neki de 2006-2007 től már ki is hagyták
Köszönöm a választ! Nálam valami nagyon zúg magasabb fokozatnál, de ez se sokat segített neki, míg benn volt. Vszeg a ventilátor lehet csapágyas/valami, de azt úgy néztem drágább annál, mint amennyire a zörgése zavar... (elvileg faág/stb. amúgy nincs benne, ki lett takarítva).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
 |
« Hozzászólás #1021 Dátum: 2014. Szeptember 07. - 07:20:22 » |
|
A hűtőventilátorom úgy néz ki csapágyas lett. Úgy zúg, hogy az már elviselhetetlen. Tudja valaki, hogy lehet-e benne csapágyat cserélni, vagy kuka és vehetek újat.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2014. Szeptember 07. - 10:19:55 » |
|
A hűtőventilátorom úgy néz ki csapágyas lett. Úgy zúg, hogy az már elviselhetetlen. Tudja valaki, hogy lehet-e benne csapágyat cserélni, vagy kuka és vehetek újat.
Nem csak egy kis falevél került a rendszerbe? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jamon Serrano
|
 |
« Hozzászólás #1023 Dátum: 2014. Szeptember 08. - 21:54:18 » |
|
Nem csak egy kis falevél került a rendszerbe?  Nem az utastéri, hanem a bal oldali kinti, ami a motortérben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2014. Szeptember 09. - 05:38:17 » |
|
Nem csak egy kis falevél került a rendszerbe?  Nem az utastéri, hanem a bal oldali kinti, ami a motortérben van. nem javítható és 2 féle létezik belőle
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jamon Serrano
|
 |
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2014. Szeptember 09. - 21:33:55 » |
|
Nem csak egy kis falevél került a rendszerbe?  Nem az utastéri, hanem a bal oldali kinti, ami a motortérben van. nem javítható és 2 féle létezik belőle Köszi, akkor csere lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1026 Dátum: 2014. November 06. - 09:36:11 » |
|
hangszigetelő funkciót akartak neki de 2006-2007 től már ki is hagyták
Köszönöm a választ! Nálam valami nagyon zúg magasabb fokozatnál, de ez se sokat segített neki, míg benn volt. Vszeg a ventilátor lehet csapágyas/valami, de azt úgy néztem drágább annál, mint amennyire a zörgése zavar... (elvileg faág/stb. amúgy nincs benne, ki lett takarítva). Én is együtt élek egy ciripelő zajjal évek óta, semmi nincs a ventillátorban. Bevettem a Le ****om tablettát és felhangosítottam a rádiót. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1027 Dátum: 2014. November 28. - 10:46:23 » |
|
Üdv Urak ! Kb. 2 évembe telt, mire rájöttem, az általam tulajdonolt 2005 májusi SW -ben nincs hátravezetve a lábtérbe a szellőzőrendszer fuvallata.  Meg lehet ezt a funkciót különösebb gépészkedés nélkül is upgrade-elni ? (pl. ki van e alakíva a hely, csak a hátravezető műanyag csövek hiányoznak, ilyesmire gondolok...) Minden ötletet szívesen fogadok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1028 Dátum: 2014. November 28. - 11:21:47 » |
|
Üdv Urak ! Kb. 2 évembe telt, mire rájöttem, az általam tulajdonolt 2005 májusi SW -ben nincs hátravezetve a lábtérbe a szellőzőrendszer fuvallata.  Meg lehet ezt a funkciót különösebb gépészkedés nélkül is upgrade-elni ? (pl. ki van e alakíva a hely, csak a hátravezető műanyag csövek hiányoznak, ilyesmire gondolok...) Minden ötletet szívesen fogadok...  Nálam gyárilag hátra van vezetve... Nem ér semmit
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1029 Dátum: 2014. December 02. - 00:17:56 » |
|
Üdv Urak ! Kb. 2 évembe telt, mire rájöttem, az általam tulajdonolt 2005 májusi SW -ben nincs hátravezetve a lábtérbe a szellőzőrendszer fuvallata.  Meg lehet ezt a funkciót különösebb gépészkedés nélkül is upgrade-elni ? (pl. ki van e alakíva a hely, csak a hátravezető műanyag csövek hiányoznak, ilyesmire gondolok...) Minden ötletet szívesen fogadok...  Nálam gyárilag hátra van vezetve... Nem ér semmit Nálam is, de nekem meg fogalma sincs, hogy ér-e valamit, mert még nem ültem hátul. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kubu87
|
 |
« Hozzászólás #1030 Dátum: 2014. December 02. - 11:31:11 » |
|
A két oldalsó légbeömlőt állítsd ferdén az oldalablakok felé úgy, hogy a légsugár alacsony szögben érje az üveg felületét. A koanda-effektus (mozgó légsugár rátapad az adott felületre) miatt a légáram szinte közvetlenül hátrajut a kocsi hátsó fej és mellkas zónájába. A hátravezetett lábtér-szellőző inkább csak flanc, mint hasznos dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. December 02. - 13:03:01 írta kubu87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1031 Dátum: 2014. December 02. - 15:33:36 » |
|
Ez így igaz. Asszony jobb oldalon hátul szokott ülni és nyáron a klímázásnál le kell zárnom a jobb szélső rostélyt, mert megfagy hátul.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1032 Dátum: 2014. December 02. - 15:57:15 » |
|
Üdv Urak ! Kb. 2 évembe telt, mire rájöttem, az általam tulajdonolt 2005 májusi SW -ben nincs hátravezetve a lábtérbe a szellőzőrendszer fuvallata.  Meg lehet ezt a funkciót különösebb gépészkedés nélkül is upgrade-elni ? (pl. ki van e alakíva a hely, csak a hátravezető műanyag csövek hiányoznak, ilyesmire gondolok...) Minden ötletet szívesen fogadok...  Nálam gyárilag hátra van vezetve... Nem ér semmit Nálam is, de nekem meg fogalma sincs, hogy ér-e valamit, mert még nem ültem hátul.  Nálam is hátra van vezetve az ülés alatt, de hogy működik-e, azt nem tudom, mivel menet közben még nem ültem sosem hátul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1033 Dátum: 2014. December 02. - 16:17:11 » |
|
Üdv Urak ! Kb. 2 évembe telt, mire rájöttem, az általam tulajdonolt 2005 májusi SW -ben nincs hátravezetve a lábtérbe a szellőzőrendszer fuvallata.  Meg lehet ezt a funkciót különösebb gépészkedés nélkül is upgrade-elni ? (pl. ki van e alakíva a hely, csak a hátravezető műanyag csövek hiányoznak, ilyesmire gondolok...) Minden ötletet szívesen fogadok...  http://www.duk63.narod.ru/photoguide_14.html
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kubu87
|
 |
« Hozzászólás #1034 Dátum: 2014. December 02. - 20:59:31 » |
|
Ez így igaz. Asszony jobb oldalon hátul szokott ülni és nyáron a klímázásnál le kell zárnom a jobb szélső rostélyt, mert megfagy hátul.
Ugye, hogy ugye!  Én inkább a szélvédőre és néha megosztva a lábtérre küldöm a klímát nyáron, így a felhevült szélvédő (az oldalsó légbeömlők miatt az oldalsó ablakok is) egy idő után visszahűl és a képembe érkező sugárzó hőtől is viszonylag védve vagyok! Márpedig a sugárzó hőleadást melegebbnek érzékeli az ember, mint pl. egy azonos teljesítményű konvektív hőledást... Így abszolút kellemes hőmérséklet-eloszlást lehet produkálni a kocsiban, nem lesznek tűzforró és jéghideg "gócok". Lábtérre és szélvédőre egyszerre és megosztva küldve, a jobb és bal oldali légbeömlőn kijövő légmennyiség is csökken, így hátul sem kell kockásra fagyni, így viszont az ember lába fagyhat le...  Viszont lehet játszani a ventilátor fordulatával is. Akinek meg digitális klíma jutott, az még jobban tud játszani. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|