mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Március 08. - 00:11:51 » |
|
Cap! Leellenőrizted az időkapcsolót a tükör-, és hátsóablakfűtésénél? Nagyon fontos, hogy jól müködjön, mert az üvegek elpattanhatnak, ha túlfűt! kb. 8-10perc után ki kell kapcsolnia! Kikaptál otthon? Ellenőríztem, oké. Kikaptam, hangulat mirelite. Ti lesztek a vállóok. Esetleg ellátogassak hozzátok békíteni?Gondolom, hogy örülnének nekem!!! Aha, én meg elsősegélyben részesítelek majd Akasztják a hóhért?Nehezen viselem, ha engem elsősegélyeznek!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Március 08. - 19:08:27 » |
|
Cap! Leellenőrizted az időkapcsolót a tükör-, és hátsóablakfűtésénél? Nagyon fontos, hogy jól müködjön, mert az üvegek elpattanhatnak, ha túlfűt! kb. 8-10perc után ki kell kapcsolnia! Kikaptál otthon? Ellenőríztem, oké. Kikaptam, hangulat mirelite. Ti lesztek a vállóok. Esetleg ellátogassak hozzátok békíteni?Gondolom, hogy örülnének nekem!!! Aha, én meg elsősegélyben részesítelek majd Akasztják a hóhért?Nehezen viselem, ha engem elsősegélyeznek!!!!! idehaza én a triszta HP-t használom elsősegélynek. Ágyas altípus.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Március 08. - 20:57:30 » |
|
Cap! Leellenőrizted az időkapcsolót a tükör-, és hátsóablakfűtésénél? Nagyon fontos, hogy jól müködjön, mert az üvegek elpattanhatnak, ha túlfűt! kb. 8-10perc után ki kell kapcsolnia! Kikaptál otthon? Ellenőríztem, oké. Kikaptam, hangulat mirelite. Ti lesztek a vállóok. Esetleg ellátogassak hozzátok békíteni?Gondolom, hogy örülnének nekem!!! Aha, én meg elsősegélyben részesítelek majd Akasztják a hóhért?Nehezen viselem, ha engem elsősegélyeznek!!!!! idehaza én a triszta HP-t használom elsősegélynek. Ágyas altípus. Mi is az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Március 09. - 09:15:37 » |
|
Házi gyártású Törköly pálinka, mazsolaágyon érlelve. Igen jó barátom készti, mindig kapok egy üveg 2 évest. 100% naturális, semmi cukor, élesztő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Március 09. - 09:23:50 » |
|
ja, javítanám magam! Az a 30A-os nem biztosíték ám hivatalosan, hanem RELÉ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Március 09. - 09:24:27 » |
|
Mondjuk én tudatlan, eddig azt hittem a kettő ugyanazt jelenti...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Március 09. - 09:28:59 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Március 09. - 09:40:45 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere... Nem akarok beleszólni,de itt is relének van írva.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Március 09. - 09:43:24 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere... Nem akarok beleszólni,de itt is relének van írva. A párátlanító relének a biztosítékja. Ha kimegy, vagy kiveszed, nem kap a relé villanyt. Maga a relé alatta van 2-vel és R betűvel jelölik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Március 09. - 09:46:15 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere... Nem akarok beleszólni,de itt is relének van írva. A biztosíték 4 meg a gyujtáskapcsolód?? Na de URAIM.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Március 09. - 09:47:38 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere... Nem akarok beleszólni,de itt is relének van írva. A párátlanító relének a biztosítékja. Ha kimegy, vagy kiveszed, nem kap a relé villanyt. Maga a relé alatta van 2-vel és R betűvel jelölik... Bocsánat, hogy beleszóltam. Igazad van, ez a relének a biztosítékja!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Március 09. - 09:49:49 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere... Nem akarok beleszólni,de itt is relének van írva. A párátlanító relének a biztosítékja. Ha kimegy, vagy kiveszed, nem kap a relé villanyt. Maga a relé alatta van 2-vel és R betűvel jelölik... Bocsánat, hogy beleszóltam. Igazad van, ez a relének a biztosítékja! Relének adták, számlázták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Március 09. - 09:51:38 » |
|
Soha! Az bizti, csak csoport biztosítéknak hívják. A relé tök más. Ezt ki mondta hogy ez relé? Mellette vannak a relék, szép nagy szürke dobozban és azok kattognak ÁM! Ez csak egyszer kattan, utána csere... Nem akarok beleszólni,de itt is relének van írva. A párátlanító relének a biztosítékja. Ha kimegy, vagy kiveszed, nem kap a relé villanyt. Maga a relé alatta van 2-vel és R betűvel jelölik... Bocsánat, hogy beleszóltam. Igazad van, ez a relének a biztosítékja! Relének adták, számlázták. kóklerek... /ezt teglajtuk a szerviz topicban.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Március 09. - 11:24:40 » |
|
Fiúk! A relé az egy mágneskapcsoló, a biztosíték meg egy olvadószálas kétérintkezős valami. A relé lehet nyító, és záró, illetve mindkét fajta érintkezővel. Világos?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Március 09. - 11:25:14 » |
|
Házi gyártású Törköly pálinka, mazsolaágyon érlelve. Igen jó barátom készti, mindig kapok egy üveg 2 évest. 100% naturális, semmi cukor, élesztő!
Valószínűleg én belehalnék egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|