captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #75 Dátum: 2007. December 16. - 20:37:00 » |
|
a torzsasztalon mar kerdeztem es kaptam valaszokat. a hato ablak futese egyertelmu serviz, de: az elso szelvedon a vezeto oldalon kb a felso harmad paras marad a nejem szerint. stocz javallotta a legkondit, semmi valtozas. tok mindegy, hogy belso levegot keringet vagy kintit fuj be, megy a legkondi vagy sem (meleget kellene fujatni). lehet, hogy eldugult a levegocso valamitol? letezhet? megjegyzem nekem meg a legnagyobb zuhes idoben sem volt gondom lenyomatni a parat. kb. harom hete jott elo nejemnek, amikor az a taknyos- kodos ido volt otthon. most kiprobalta az osszes tanacsot (allo helyzetben, jaro, bemelegedett motorral) es ugyanaz az eredmeny. szet kell kapni a csoveket?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #76 Dátum: 2007. December 16. - 20:48:34 » |
|
Cap! Komolyan mondtam, hogy elkisérem a szervizbe, ha kell. Irtam privit is.
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #77 Dátum: 2007. December 17. - 18:59:53 » |
|
a torzsasztalon mar kerdeztem es kaptam valaszokat. a hato ablak futese egyertelmu serviz, de: az elso szelvedon a vezeto oldalon kb a felso harmad paras marad a nejem szerint. stocz javallotta a legkondit, semmi valtozas. tok mindegy, hogy belso levegot keringet vagy kintit fuj be, megy a legkondi vagy sem (meleget kellene fujatni). lehet, hogy eldugult a levegocso valamitol? letezhet? megjegyzem nekem meg a legnagyobb zuhes idoben sem volt gondom lenyomatni a parat. kb. harom hete jott elo nejemnek, amikor az a taknyos- kodos ido volt otthon. most kiprobalta az osszes tanacsot (allo helyzetben, jaro, bemelegedett motorral) es ugyanaz az eredmeny. szet kell kapni a csoveket?
Volna egy ötletem hátha ? Én esetleg arra gyanakodnék, hogy a belső levegőkeringetés maradt zárva (hiszen a külső levegőt fújatva a szélvédőről pillanatok alatt eltünik a pára), vagy ha az rendesen nyit akkor valahol tényleg dugulásnak kell lennie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #78 Dátum: 2007. December 17. - 19:03:49 » |
|
Volna egy ötletem hátha ? Én esetleg arra gyanakodnék, hogy a belső levegőkeringetés maradt zárva (hiszen a külső levegőt fújatva a szélvédőről pillanatok alatt eltünik a pára), vagy ha az rendesen nyit akkor valahol tényleg dugulásnak kell lennie. azt mondja az asszony, hogy kiprobalta. tegnap stocz tanacsat is, nevezetesen legkondi. para megmaradt a szelvedo felso harmadaban. az a baj, hogy ezerakarhany kilometerrol kerdezgetek es en is csak telefonbol tudom, hogy mi a gond. bar szerintem valami kapcsolot rossz allasban felejtett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #79 Dátum: 2007. December 17. - 19:06:18 » |
|
Volna egy ötletem hátha ? Én esetleg arra gyanakodnék, hogy a belső levegőkeringetés maradt zárva (hiszen a külső levegőt fújatva a szélvédőről pillanatok alatt eltünik a pára), vagy ha az rendesen nyit akkor valahol tényleg dugulásnak kell lennie. azt mondja az asszony, hogy kiprobalta. tegnap stocz tanacsat is, nevezetesen legkondi. para megmaradt a szelvedo felso harmadaban. az a baj, hogy ezerakarhany kilometerrol kerdezgetek es en is csak telefonbol tudom, hogy mi a gond. bar szerintem valami kapcsolot rossz allasban felejtett. Pollenszűröt kellene cserélni, szerintem az a baj... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #80 Dátum: 2007. December 17. - 19:19:35 » |
|
Volna egy ötletem hátha ? Én esetleg arra gyanakodnék, hogy a belső levegőkeringetés maradt zárva (hiszen a külső levegőt fújatva a szélvédőről pillanatok alatt eltünik a pára), vagy ha az rendesen nyit akkor valahol tényleg dugulásnak kell lennie. azt mondja az asszony, hogy kiprobalta. tegnap stocz tanacsat is, nevezetesen legkondi. para megmaradt a szelvedo felso harmadaban. az a baj, hogy ezerakarhany kilometerrol kerdezgetek es en is csak telefonbol tudom, hogy mi a gond. bar szerintem valami kapcsolot rossz allasban felejtett. Akkor csak az alapoktól: 1,Fűtéskapcs. full pirosra tekerni 2,Ventillátort 3-as fokozatra kapcsolni 3,Belső keringetést kikapcsolni Nekem speciel a klíma sosem kellett a párátlanításhoz( bár kipróbáltam, de nem volt vele jobb v. gyorsabb) Ha ezek nem segítenek akkor bizti szervíhez kell fordulni de addig is valamelyik első ablakot 1 picit le kell engedni és jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #81 Dátum: 2007. December 17. - 19:41:00 » |
|
proalom en elmagyarazni neki. koszi a segitseget. ablak picit le sajna a fiam erzekeny fule miatt nem jatszik. de mondom, tuti, hogy valamit rosszul allit be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #82 Dátum: 2007. December 17. - 19:50:04 » |
|
Athee biztos megnézné, ha kérné... Én is, csak én messze vagyok, de ha erre jönne valamikor? Vedd rá, hogy kérjen tőlünk segítséget, ne tőled telefonon 1000km-ről. Segítünk neki!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #83 Dátum: 2007. December 17. - 21:58:46 » |
|
Athee biztos megnézné, ha kérné... Én is, csak én messze vagyok, de ha erre jönne valamikor? Vedd rá, hogy kérjen tőlünk segítséget, ne tőled telefonon 1000km-ről. Segítünk neki!
kethetente ott jar el elottetek kobanyara jovet- menet. a szamodat azert megadtam neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #84 Dátum: 2007. December 18. - 08:26:43 » |
|
Eddig fűtés minőséggel semmi gondom nen volt (2 tél). Most azt vettem észre, hogy a piros tartományban (főleg nagyobb tempónál) nem igazán érzem a meleg levegőt. Persze kontrollként maximumon a lábfűtés továbbra is égeti a cípőt (szaga lesz és kicsit olvad)... Tehát a fűtéssel nincs gond! Akkor meg...  Egyfolytában az az érzetem van, hogy állandó 'fals' levegő áramlik be valahol (hangját nagyon gyengén hallom), de akárhogy állítom a kapcsolót nem tudom megszüntetni. Létezik, olyan alkatrész, zsalu, szelep, tömítés vagy bármi aminek a meghibásodása állandó beszivárgó levegőt eredményezhet?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #85 Dátum: 2007. December 18. - 09:10:06 » |
|
Eddig fűtés minőséggel semmi gondom nen volt (2 tél). Most azt vettem észre, hogy a piros tartományban (főleg nagyobb tempónál) nem igazán érzem a meleg levegőt. Persze kontrollként maximumon a lábfűtés továbbra is égeti a cípőt (szaga lesz és kicsit olvad)... Tehát a fűtéssel nincs gond! Akkor meg...  Egyfolytában az az érzetem van, hogy állandó 'fals' levegő áramlik be valahol (hangját nagyon gyengén hallom), de akárhogy állítom a kapcsolót nem tudom megszüntetni. Létezik, olyan alkatrész, zsalu, szelep, tömítés vagy bármi aminek a meghibásodása állandó beszivárgó levegőt eredményezhet? Állitsd középre és lábra. Ventilátort meg 2-re. Kell annak fűteni, mint a pokolban... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gmanus
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #86 Dátum: 2007. December 18. - 23:41:16 » |
|
Sziasztok! Az 1.4SE kocsim közel fél éve furcsa dolgokat produkál! A középkonzolon lévő 3 kapcsoló ( Légkondi – Keringetés – Ablakfűtés) Hol működnek, hol meg nem működnek! A keringetés vissza jelzője halványan világít, aztán szépen elsötétül. Nem csak visszajelzés gond, mert nem is funkcionálnak, hiába kapcsolom be őket! A legfőbb gondot az okozza, hogy van, amikor flottul működik mid a három. Szóval valószínűleg elektromos hiba, de nem tudom mi tévő legyek. 2 hete már kérdeztem a Szervizt, megígérték, hogy visszahívnak, hogy mi tévő legyek  …De nem történt meg!
|
|
|
Naplózva
|
Edward király, angol király Léptet fakó lován: Körötte csend amerre ment; És néma tartomány.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #87 Dátum: 2007. December 19. - 09:43:12 » |
|
Sziasztok! Az 1.4SE kocsim közel fél éve furcsa dolgokat produkál! A középkonzolon lévő 3 kapcsoló ( Légkondi – Keringetés – Ablakfűtés) Hol működnek, hol meg nem működnek! A keringetés vissza jelzője halványan világít, aztán szépen elsötétül. Nem csak visszajelzés gond, mert nem is funkcionálnak, hiába kapcsolom be őket! A legfőbb gondot az okozza, hogy van, amikor flottul működik mid a három. Szóval valószínűleg elektromos hiba, de nem tudom mi tévő legyek. 2 hete már kérdeztem a Szervizt, megígérték, hogy visszahívnak, hogy mi tévő legyek  …De nem történt meg! Biztosíték? Estetleg relé? Én mennék másik szervízbe a helyedben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #88 Dátum: 2007. December 19. - 10:57:39 » |
|
Sziasztok! Az 1.4SE kocsim közel fél éve furcsa dolgokat produkál! A középkonzolon lévő 3 kapcsoló ( Légkondi – Keringetés – Ablakfűtés) Hol működnek, hol meg nem működnek! A keringetés vissza jelzője halványan világít, aztán szépen elsötétül. Nem csak visszajelzés gond, mert nem is funkcionálnak, hiába kapcsolom be őket! A legfőbb gondot az okozza, hogy van, amikor flottul működik mid a három. Szóval valószínűleg elektromos hiba, de nem tudom mi tévő legyek. 2 hete már kérdeztem a Szervizt, megígérték, hogy visszahívnak, hogy mi tévő legyek  …De nem történt meg! Valószínű kontakt hiba! Vagy a kapcsolónál , vagy a reléknél. Először én a kpcsolókat venném ki és kontaktsprével megfújkodnám. Aztán ha szétszedhető a relé azt is. Ha nem lehet szétszedni a reléket, csere. Ha nem akarsz vele molyolni szerviz! De egy másik mer' ezek ugynézem le se ****nak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gmanus
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #89 Dátum: 2007. December 19. - 23:29:07 » |
|
Valószínű kontakt hiba! Vagy a kapcsolónál , vagy a reléknél. Először én a kpcsolókat venném ki és kontaktsprével megfújkodnám. Aztán ha szétszedhető a relé azt is. Ha nem lehet szétszedni a reléket, csere. Ha nem akarsz vele molyolni szerviz! De egy másik mer' ezek ugynézem le se ****nak. Holnapra kaptam időpontot! Kiváncsi leszek a megoldásra! (Telefonon kaptam tanácsot..."ütögessem")  Ez ám a szakszerü!
|
|
|
Naplózva
|
Edward király, angol király Léptet fakó lován: Körötte csend amerre ment; És néma tartomány.
|
|
|
|