BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2009. December 01. - 20:34:25 » |
|
Szeretnék kérni tapasztalatokat és infókat a Direkt vs. Sportszűrők hasznáról ill. hatékonyságáról. melyik a jobb, mitől... és nem bánom ha esetleg képeket is tudtok feltenni( beszerelt állapotban)
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2009. December 02. - 10:49:04 » |
|
Szeretnék kérni tapasztalatokat és infókat a Direkt vs. Sportszűrők hasznáról ill. hatékonyságáról. melyik a jobb, mitől... és nem bánom ha esetleg képeket is tudtok feltenni( beszerelt állapotban) A sufni tuningban találsz leírást, véleményt bőven
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2009. December 06. - 15:02:08 » |
|
Szeretnék kérni tapasztalatokat és infókat a Direkt vs. Sportszűrők hasznáról ill. hatékonyságáról. melyik a jobb, mitől... és nem bánom ha esetleg képeket is tudtok feltenni( beszerelt állapotban) A sufni tuningban találsz leírást, véleményt bőven Ha jössz Gidyékhez az évadzáróra élőben is megnézhetsz párat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 12:09:00 » |
|
Ide is beírom, de lehet, hogy Főnit ezzel csak jobban magamra haragítom. Eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:41:01 » |
|
Ide is beírom, de lehet, hogy Főnit ezzel csak jobban magamra haragítom. Nem-nem. Ott sem haragudtam. Csak itt praktikusabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 14:56:01 » |
|
Ide is beírom, de lehet, hogy Főnit ezzel csak jobban magamra haragítom. Eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 16:11:57 » |
|
Ide is beírom, de lehet, hogy Főnit ezzel csak jobban magamra haragítom. Eladnám tökéletes állapotú direktszűrőmet konzolokkal, hővédő lemezzel, kompletten, baráti áron 10 000 Ft-ért. Csak be kell cuppantani a Lacsiba, semmi nem kell hozzá. Grátiszban be is olajozom, ha kell... Képeket is csinálok majd róla, ha igényli valaki. Ez ismerős, mintha én szereltem volna ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2011. Február 19. - 09:56:39 » |
|
Ha érdekelne valakit egy lacsiba való K&N sportbetét tisztítóval és olajzóval, szóljon. Lehet eladnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2011. Február 19. - 10:22:42 » |
|
Ha érdekelne valakit egy lacsiba való K&N sportbetét tisztítóval és olajzóval, szóljon. Lehet eladnám. Jó rád ijesztettek,vagy direktet akarsz?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2011. Február 19. - 10:30:45 » |
|
Ha érdekelne valakit egy lacsiba való K&N sportbetét tisztítóval és olajzóval, szóljon. Lehet eladnám. Jól rád ijesztettek,vagy direktet akarsz? inkább előbbi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2011. Február 19. - 12:01:03 » |
|
Ha érdekelne valakit egy lacsiba való K&N sportbetét tisztítóval és olajzóval, szóljon. Lehet eladnám. Jól rád ijesztettek,vagy direktet akarsz? inkább előbbi Szó sem volt ijesztgetésről. Egyszerűen értelmetlen dolog, de erről már értekeztem. A Lacsiba való sport betét méretét (a szűrő részre gondolok) össze kell hasonlítani a gyári papírbetétével. Lehet, hogy a sportbetétnek jobb az áteresztő képessége, de jelentősen kisebb a szűrő felület mérete. Akkor meg minek? A többit nem részletezem, tessék utána olvasni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2011. Február 20. - 11:30:30 » |
|
Ha érdekelne valakit egy lacsiba való K&N sportbetét tisztítóval és olajzóval, szóljon. Lehet eladnám. Jól rád ijesztettek,vagy direktet akarsz? inkább előbbi Szó sem volt ijesztgetésről. Egyszerűen értelmetlen dolog, de erről már értekeztem. A Lacsiba való sport betét méretét (a szűrő részre gondolok) össze kell hasonlítani a gyári papírbetétével. Lehet, hogy a sportbetétnek jobb az áteresztő képessége, de jelentősen kisebb a szűrő felület mérete. Akkor meg minek? A többit nem részletezem, tessék utána olvasni! Jó sokan használunk ám sportszűrőt itt, úgyhogy ne tessék minket félrevezetni ez ügyben! Tapasztalatból tudjuk, hogy az autó könnyebben szedi a lábát vele mint a gyárival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2011. Február 20. - 15:03:10 » |
|
Mindenkinek szíve-joga, hogy használja vagy sem. Én meg mértem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2011. Február 20. - 16:42:12 » |
|
Én is használtam,de már a gyári van bent.Kami te használod még?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2011. Február 20. - 17:34:53 » |
|
Én is használtam,de már a gyári van bent.Kami te használod még? Igen de szerintem max a hangon változtat semmi máson(gondolok itt lóerőre).
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|