|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #361 Dátum: 2008. Február 22. - 20:59:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008. Február 24. - 09:41:45 » |
|
Sajnos nem tudtam elmenni a találkozóra, de nagyon szeretnék egy transzparens matricát én is feltenni a gépemre. Milyen módon lehetne hozzájutni egyhez? A segítségeteket előre is köszi!
no reaction.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #363 Dátum: 2008. Február 24. - 09:59:52 » |
|
Sajnos nem tudtam elmenni a találkozóra, de nagyon szeretnék egy transzparens matricát én is feltenni a gépemre. Milyen módon lehetne hozzájutni egyhez? A segítségeteket előre is köszi!
no reaction..... Ladigidy-vel egyeztess, Ő a matricák Őre!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008. Február 24. - 15:17:16 » |
|
Igen, így van, én vagyok az illetékes, de nem elvtárs, hanem úr. Szóval van a sárgából, és a feketéből is jó pár darab Cápa cartárs jóvoltából. Elérhetőségem az iwiw-en, vagy itt priviben, és összehozzuk a talit. A legjobb, ha telcsin hívtok, d.u. 6-tól, az fix, leszámítva kivételesen a holnapot. Várom az érdeklödőket!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #365 Dátum: 2008. Február 25. - 15:41:10 » |
|
 Szerintem ez a legjobb.Átlátszó alapon fekete betű.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #367 Dátum: 2008. Február 25. - 19:32:16 » |
|
Szóval a matricákhoz úgy juthattok hozzá, hogy eljöttök érte egy minitali ürügyén, vagy a messzebb lakóknak valószinüleg levélben tudom elküldeni, amihez teljes név, és cim szükséges, valamint a szinből kell még választani: fekete, vagy sárga legyen, amit felrak a kocsira, hogy látszódjon is. Ez van. Amúgy elérhető vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #368 Dátum: 2008. Február 26. - 14:52:27 » |
|
Szóval a matricákhoz úgy juthattok hozzá, hogy eljöttök érte egy minitali ürügyén, vagy a messzebb lakóknak valószinüleg levélben tudom elküldeni, amihez teljes név, és cim szükséges, valamint a szinből kell még választani: fekete, vagy sárga legyen, amit felrak a kocsira, hogy látszódjon is. Ez van. Amúgy elérhető vagyok!
Fekete autóra melyik javasolt?(Gondolom a fekete és akkor nem üt el.) Meg lehet nézni valahol a kínálatot?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #369 Dátum: 2008. Február 26. - 15:40:25 » |
|
Fekete autóra melyik javasolt?(Gondolom a fekete és akkor nem üt el.) Meg lehet nézni valahol a kínálatot? Olyan mint az enyémen,csak a betűk fehérek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #370 Dátum: 2008. Február 26. - 16:00:42 » |
|
Fekete autóra melyik javasolt?(Gondolom a fekete és akkor nem üt el.) Meg lehet nézni valahol a kínálatot? Hát a fekete tényleg nem ütne el, de nem is látszik. Szerintem Cápa az aranyszínüt szánta a sötét autókra. Már megnéznék egyet, miért nem használja senki? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #371 Dátum: 2008. Február 26. - 16:11:14 » |
|
Fekete autóra melyik javasolt?(Gondolom a fekete és akkor nem üt el.) Meg lehet nézni valahol a kínálatot? Olyan mint az enyémen,csak a betűk fehérek Ez ok, de azért meg kellene vizsgálni közelebről ezt a színkérdést.Igaz jól csak a szívével lát az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #372 Dátum: 2008. Február 26. - 16:18:44 » |
|
Fekete autóra melyik javasolt?(Gondolom a fekete és akkor nem üt el.) Meg lehet nézni valahol a kínálatot? Olyan mint az enyémen,csak a betűk fehérek Ez ok, de azért meg kellene vizsgálni közelebről ezt a színkérdést.Igaz jól csak a szívével lát az ember. Hát izé...a fehér arany színről még nem hallottál? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #373 Dátum: 2008. Február 26. - 18:09:29 » |
|
Fekete autóra melyik javasolt?(Gondolom a fekete és akkor nem üt el.) Meg lehet nézni valahol a kínálatot? Olyan mint az enyémen,csak a betűk fehérek Ez ok, de azért meg kellene vizsgálni közelebről ezt a színkérdést.Igaz jól csak a szívével lát az ember. Hát izé...a fehér arany színről még nem hallottál?  HÁÁT IZÉ... a fehérről már hallottam, na de mi az az arany?Csak nem azt töltjük amögé a kisajtó mögé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #374 Dátum: 2008. Február 27. - 08:37:20 » |
|
Köszönöm a választ, priviben keresni foglak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|