ladlac
|
 |
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. Február 18. - 18:00:31 » |
|
Ma jött mögöttem egy márkatárs, nagyon figyelte a matricát a Lacsi popóján. Lehet, hogy elöbb-utóbb aktiv tagunk lesz?  Nem járt ma valaki a Szilágyi Erzsébet Fasoron 7 óra körül egy JJJ-xxx renszámú SW-vel? 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. Február 18. - 18:28:07 » |
|
Ma jött mögöttem egy márkatárs, nagyon figyelte a matricát a Lacsi popóján. Lehet, hogy elöbb-utóbb aktiv tagunk lesz?  Nem járt ma valaki a Szilágyi Erzsébet Fasoron 7 óra körül egy JJJ-xxx renszámú SW-vel?  Nem mondtad...kipróbáltad a sárga feliratos matricát a transzparens alappal? Látszik valami belőle?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #332 Dátum: 2008. Február 18. - 18:34:06 » |
|
Ma jött mögöttem egy márkatárs, nagyon figyelte a matricát a Lacsi popóján. Lehet, hogy elöbb-utóbb aktiv tagunk lesz?  Nem járt ma valaki a Szilágyi Erzsébet Fasoron 7 óra körül egy JJJ-xxx renszámú SW-vel?  Nem mondtad...kipróbáltad a sárga feliratos matricát a transzparens alappal? Látszik valami belőle? Ez még a jó öreg régi matrica volt. Gidyvel lesz minitalink, akkor megy fel az új. Biztos jó lesz, várom már nagggyon... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. Február 18. - 18:46:11 » |
|
Ma jött mögöttem egy márkatárs, nagyon figyelte a matricát a Lacsi popóján. Lehet, hogy elöbb-utóbb aktiv tagunk lesz?  Nem járt ma valaki a Szilágyi Erzsébet Fasoron 7 óra körül egy JJJ-xxx renszámú SW-vel?  Nem mondtad...kipróbáltad a sárga feliratos matricát a transzparens alappal? Látszik valami belőle? Ez még a jó öreg régi matrica volt. Gidyvel lesz minitalink, akkor megy fel az új. Biztos jó lesz, várom már nagggyon...  Csak azért kérdem, mert péntek este találomra dobtuk rá a színt a transzparens alapra a fekete mellé, hogy legyen a sötét autókra is, ami régi kívánság. Kipróbálva nem lett egyáltalán! Kíváncsi vagyok az eredményre!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. Február 18. - 18:53:29 » |
|
Ma jött mögöttem egy márkatárs, nagyon figyelte a matricát a Lacsi popóján. Lehet, hogy elöbb-utóbb aktiv tagunk lesz?  Nem járt ma valaki a Szilágyi Erzsébet Fasoron 7 óra körül egy JJJ-xxx renszámú SW-vel?  Nem mondtad...kipróbáltad a sárga feliratos matricát a transzparens alappal? Látszik valami belőle? Ez még a jó öreg régi matrica volt. Gidyvel lesz minitalink, akkor megy fel az új. Biztos jó lesz, várom már nagggyon...  Csak azért kérdem, mert péntek este találomra dobtuk rá a színt a transzparens alapra a fekete mellé, hogy legyen a sötét autókra is, ami régi kívánság. Kipróbálva nem lett egyáltalán! Kíváncsi vagyok az eredményre! Ragasztás után fotózok is, igérem. Hálám addig is üldözni fog... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. Február 18. - 20:02:55 » |
|
Jopek! Olyan Stocz-féle fényvisszaverős matrira be lehet nevezni a legközelebbi talira? Ha szeretnéd megengedem, hogy felrakd! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. Február 18. - 20:21:52 » |
|
Jopek! Olyan Stocz-féle fényvisszaverős matrira be lehet nevezni a legközelebbi talira? Ha szeretnéd megengedem, hogy felrakd!  Lehet róla szó.  Megvárjuk az igényeket innen + az árat a nyomdától. A taxira ingyen készült, mint bemutató darab. A felrakás meg nem gond, csak kicsit legyen melegebb az idő mint Vácon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. Február 18. - 20:50:45 » |
|
Jopek! Olyan Stocz-féle fényvisszaverős matrira be lehet nevezni a legközelebbi talira? Ha szeretnéd megengedem, hogy felrakd!  Weres egy igazi úr, hogy megengedi, hogy hozzányúlj a kocsijához. Nagy kegy, hidd el! Várjuk az adatokat! (ár, mikor, stb)
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. Február 19. - 10:15:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. Február 19. - 14:02:21 » |
|
Azért lehet, hogy a sokszorosítással még várni kellene egy kicsit. Tesztelni, hogy mit szól hozzá (szól-e?) a Rendőrség. Így utólag elgondolkodva (a látványon), lehet, hogy mégis csak a piros lesz a nyerő (mondjuk én biztosan nem szedem le, ha nem muszáj). Ennyi idő után már gyenge vagyok KRESZ-ből, de rémlik vmi, hogy hátra csak piros v. sárga fényvisszaverő mehet. Kérdés, hogy ez annak számít-e? (ezt a kérdést Cápa már feszegette régebben). Én abból indultam ki (még a gyártás előtt), hogy a karhatalom gépein is fehér fényvisszaverős csík volt hátul, tehát akkor lehet. Legalábbis régebben az volt. Mostanában megint jobban megnéztem a "szerv" autóit, és azt kell mondjam, hogy az újabban matricázott kocsikra, hátulra már ők is pirosat tettek. Most egy kissé bizonytalan vagyok. Majd idővel kiderül. Esetleg vki (LuzsoSW, mint benfenntes?) utána nézhetne, érdeklődhetne a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. Február 19. - 15:34:05 » |
|
Azért lehet, hogy a sokszorosítással még várni kellene egy kicsit. Tesztelni, hogy mit szól hozzá (szól-e?) a Rendőrség. Így utólag elgondolkodva (a látványon), lehet, hogy mégis csak a piros lesz a nyerő (mondjuk én biztosan nem szedem le, ha nem muszáj). Ennyi idő után már gyenge vagyok KRESZ-ből, de rémlik vmi, hogy hátra csak piros v. sárga fényvisszaverő mehet. Kérdés, hogy ez annak számít-e? (ezt a kérdést Cápa már feszegette régebben). Én abból indultam ki (még a gyártás előtt), hogy a karhatalom gépein is fehér fényvisszaverős csík volt hátul, tehát akkor lehet. Legalábbis régebben az volt. Mostanában megint jobban megnéztem a "szerv" autóit, és azt kell mondjam, hogy az újabban matricázott kocsikra, hátulra már ők is pirosat tettek. Most egy kissé bizonytalan vagyok. Majd idővel kiderül. Esetleg vki (LuzsoSW, mint benfenntes?) utána nézhetne, érdeklődhetne a dolognak. Én eddig is úgy tudtam, hogy előre fehér, oldalra borostyánsárga, hátra piros fényvisszaverő alkalmatosság kerülhet csak. (Ezért is raktam cettimre előre fehér feliratot, oldalra meg sárga emblémát) Még a fehéret oldalt el-el nézik szerintem, -főleg ha alul van, mondjuk kerékközépen, mint nekem is- de egy hivatalos kpm-es vizsgán lehet nem menne át. Ja hogy a rend őreinek járműve? Hát azokkal szabad mindent nem? Még rokkantparkolni is..  Amúgy régebben lehetett azt a fehér 3M csíkot szerezni. Volt aki megragasztotta körbe az autóját, lett is belőle ügy. Szal csak óvatosan! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. Február 20. - 19:49:26 » |
|
Felkerült a matrica is a paripára: /köszönet érte Cápaapánknak...  /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. Február 20. - 20:13:22 » |
|
Felkerült a matrica is a paripára: /köszönet érte Cápaapánknak...  / Hát ez nagyon diszkrét lett. Nagyon nagyon... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. Február 20. - 20:41:00 » |
|
Felkerült a matrica is a paripára: /köszönet érte Cápaapánknak...  / ladlac! Hogy lehet ilyen pixeles képet csinálni? 
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. Február 20. - 20:58:34 » |
|
Felkerült a matrica is a paripára: /köszönet érte Cápaapánknak...  / Te ladlac! Áruld már el nekem, miért a fekete betűset raktad fel? Direkt Nektek sötét színű (bordó, kék, fekete)autósoknak készítettem a sárga feliratost! (mivel fehérrel nem lehet nyomtatni) Pont azért, mert a fekete felirat sötét autón nem látszik. Nem értelek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 20. - 21:00:16 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
|