cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2007. December 05. - 15:32:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2007. December 05. - 15:40:39 » |
|
Hol lehet matricát szerezni, ez a végleges változatunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2007. December 05. - 19:43:11 » |
|
Ez egyre jobban TECCIK!!! Dögös lett...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2007. December 05. - 20:06:17 » |
|
Lehet, hogy ez magányos vélemény, de nekem pl. nem igazán jön be a betütípus. Lesz közös verzsön, vagy akkor most mindenki elkezdi legyártani magánka, ami tetszik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2007. December 05. - 20:07:10 » |
|
Nem, ez csak az én magánakcióm volt, kísérleti darab.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2007. December 05. - 20:17:06 » |
|
Nem, ez csak az én magánakcióm volt, kísérleti darab. Kisérleti darab, ami nekem is megtetszet, és Feri jóvoltából, mostmár nekem is ilyen van. Amúgy épphogy elfért a rendszám alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2007. December 06. - 14:51:44 » |
|
Lehet, hogy ez magányos vélemény, de nekem pl. nem igazán jön be a betütípus. Lesz közös verzsön, vagy akkor most mindenki elkezdi legyártani magánka, ami tetszik? Szerintem jólenne valami közös megoldást találni! Ez mégis csak egy közösség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2007. December 06. - 15:04:11 » |
|
Lehet, hogy ez magányos vélemény, de nekem pl. nem igazán jön be a betütípus. Lesz közös verzsön, vagy akkor most mindenki elkezdi legyártani magánka, ami tetszik? Szerintem jólenne valami közös megoldást találni! Ez mégis csak egy közösség. Erre elég sok erőfeszítés történt már, de nem igazán jött létre az egység!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2007. December 08. - 18:05:20 » |
|
Nekem személy szerint nagyon tetszik Cápa matricája. A betűtípus terén viszont Akidobos verziója jön be. Mivel arra az üzenetre nem reagált amit itt írtam Neki, ezért ment egy mail is. Remélem azt megkapja. Én sajnos nem tudom azt a betűtípust reprodukálni. Valaki? Ezek után már csak arra van szükség, hogy Jopek (vagy bárki más, akinek van ilyen irányú kapcsolata) kiderítse, hogy a fényvisszaverős változat járható-e.
Én is türelmetlen vagyok ezen a téren, de inkább várok még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2007. December 08. - 18:22:54 » |
|
Tényleg jó lenne már matrica, de inkább legyen tökéletes, de lassú, mint bárkinek ellenszenves. Jó verziók vannak, irigykedem is... De majd nemsokára...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2007. December 09. - 13:42:09 » |
|
Nekem személy szerint nagyon tetszik Cápa matricája. A betűtípus terén viszont Akidobos verziója jön be. Mivel arra az üzenetre nem reagált amit itt írtam Neki, ezért ment egy mail is. Remélem azt megkapja. Én sajnos nem tudom azt a betűtípust reprodukálni. Valaki? Ezek után már csak arra van szükség, hogy Jopek (vagy bárki más, akinek van ilyen irányú kapcsolata) kiderítse, hogy a fényvisszaverős változat járható-e.
Én is türelmetlen vagyok ezen a téren, de inkább várok még.
Itt vagyok,bocsesz,csak nagyon sok a dolog... Olvastam a mélt.A feliratot tudom reprodukálni,de a matrica gyártásban nem tudok sajna segíteni... Majd még jövök,csak tényleg el vagyok havazva... Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2007. December 09. - 15:36:36 » |
|
OK. Elég lesz a felirat. Majd összejön a matrica gyártás is. Mindenki abban segítsen, amiben tud. Nem gáz, ha ez vagy az nem megy. Ebben a témában nekem pl. egyik téma sem megy.
Várjuk a feliratot.
Üdv: Stocz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2007. December 09. - 15:38:53 » |
|
Jopek!
A betű kivágos történet hogyan működik? Egyenként kell a betűket felragasztgatni (gondolom igen)? Lehet, hogy a fényvisszaverős változatra ez a kivágósdi lenne a járhatóbb út. Ezt is kérdezd meg lszi, ha alkalom lesz rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2007. December 09. - 16:21:51 » |
|
...Csak már elfelejtettem:Egyben T,meghogy dőlt,vagy nem...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2007. December 09. - 16:41:50 » |