ladlac
|
|
« Hozzászólás #165 Dátum: 2007. November 21. - 19:30:59 » |
|
Vásároltam! Eredmény:
Te ez nem egy fejreállított Michael Schumacher monogram? DE!! Tényleg, most hogy mondod....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 22. - 08:15:12 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #166 Dátum: 2007. November 21. - 19:40:14 » |
|
Vásároltam! Eredmény:
Te ez nem egy fejreállított Michael Schumacher monogram? DE!! Tényleg, most hogy mondod.... Bocsi, de én ilyen lüke vagyok... Üdv!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 22. - 08:15:25 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #167 Dátum: 2007. November 21. - 19:47:59 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 22. - 08:15:41 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #168 Dátum: 2007. November 22. - 07:24:24 » |
|
Csak arra ügyelj, hogy ne lehessen helyesen olvasni Sumi monogrammját!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #169 Dátum: 2007. November 30. - 17:39:09 » |
|
Nézzétek, mi van nekem ladlac Cartárs jóvoltából! Már csak a matricát várom epekedve, szolgáljon némi jelmagyarázatként! Döntöttetek? Megint pihen a téma!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #170 Dátum: 2007. November 30. - 18:23:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #171 Dátum: 2007. November 30. - 18:43:08 » |
|
Nézzétek, mi van nekem ladlac Cartárs jóvoltából! Már csak a matricát várom epekedve, szolgáljon némi jelmagyarázatként! Döntöttetek? Megint pihen a téma!
Peti ! Szerintem a közös matricával az lesz most a "gond", hogy Ki fogja megcsináltatni a cuccost ?! Kb. egy hete megmutattam a matricásnak Ladlac testvér legutóbbi munkáját . Azt mondta megtudja csinálni, csak az a kérdés mekkora legyen, még körbe is vágják . De 1 négyzetméter matrica megdolgozva kb. 12 ropi lenne ! Bár mondjuk az is igaz, hogy a szavazatok alapján nem túl sokunkat érdekli a "felségjelzés" . Ezért aztán a költségek is kisebbek lehetnének... hmmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #172 Dátum: 2007. November 30. - 18:57:03 » |
|
Peti ! Szerintem a közös matricával az lesz most a "gond", hogy Ki fogja megcsináltatni a cuccost ?! Kb. egy hete megmutattam a matricásnak Ladlac testvér legutóbbi munkáját . Azt mondta megtudja csinálni, csak az a kérdés mekkora legyen, még körbe is vágják . De 1 négyzetméter matrica megdolgozva kb. 12 ropi lenne ! Bár mondjuk az is igaz, hogy a szavazatok alapján nem túl sokunkat érdekli a "felségjelzés" . Ezért aztán a költségek is kisebbek lehetnének... hmmm Személy szerint engem sem zavarna a "felségjelzés" hiánya, a poly-silveren eléggé feltűnően világítana! Én a rendszám alá tenném (mert a hátsó szélvédő alján ott a pót-féklámpa), de ott nincs túl nagy hely! Így szolíd, és tájékoztató is! Persze ez most megint 1 + verzió a többi mellé! Nehéz ügy!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 30. - 18:59:40 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #173 Dátum: 2007. December 01. - 14:45:19 » |
|
Nem annyira +1. Én is csak oda tenném (tehetném) a szolíd feliratot. Sok-sok oldallal ezelőtt volt már szó erről. Egységes matrica (sztem) csak akkor lenne, ha "igazi" klubként működnénk, és mindeki "kapna" (a tagdíjért cserébe) egy egyen matricát - eszi nem eszi alapon. Ennek hiányában lehet esetleg "csapatokat" szervezni, akik ugyan azt a formát/méretet favorizálják, és legyártatják maguknak a matricát.
Ha arra vártok, hogy majd valaki kijelenti, hogy ez vagy az a design legyen megvalósítva, akkor még hosszú évek múltával sem lesz matrica senki autóján.
Jopek! Megkérdeznéd alkalom adtán a matricásodat, hogy egy sima (csak betűk), a hátsó rendszám alá felférő matrica hogyan jönne ki(Ft/db)? Esetleg fényvisszaverős (azt nagyon bírnám)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #174 Dátum: 2007. December 01. - 14:58:00 » |
|
nna,túl gyorsan nyomtam..szóval:
Akidobos! Tudnál ebből csinálni egy változatot háttérkép nélkül, fekete betűkkel? Nekem ez jön be leginkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #175 Dátum: 2007. December 01. - 15:17:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #176 Dátum: 2007. December 01. - 15:33:07 » |
|
Hátperszehogymeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #177 Dátum: 2007. December 01. - 15:44:39 » |
|
Nos rendszám alá...éppen ma került fel az én változatom! S mivel szép idő volt, feltettem a légterelőt is!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #178 Dátum: 2007. December 01. - 15:46:29 » |
|
Ez is nagyon tetszik!!!
|
|
|