ladlac
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2007. November 10. - 22:36:23 » |
|
Igy alakul?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2007. November 10. - 22:38:16 » |
|
De szerintem nem feltűnő,nem vagyunk mi gyári csapat Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de produkálni/reprodukálni vagy tökéletesen, vagy sehogy. Ha már itt tartunk:ha eredetit vesszük mint betűtípus, akkor ne legyen döntve! De nagyon ütős lenne, ha egy kicsit élénkebb kéken bele lehetne írni eredeti lacsi betűkkel! Nagy segítség lehetne, ha valaki járna a gyulai felé. Úgy látom, el vannak halmozva mindenféle matricákkal, feliratokkal! Egy nagyjából méretes matricát kell tőlük szerezni, (vagy csulkó autójáról kölcsönvenni ) azt szépen le lehet másolni nyomdai úton, vagy szkennelni, színt adni neki, majd berakni a chevy-jelbe! Ha jól emlékszem, a Lacetti felirat döntve van a kocsin Azt is lehet alapul venni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2007. November 10. - 22:42:03 » |
|
De szerintem nem feltűnő,nem vagyunk mi gyári csapat Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de produkálni/reprodukálni vagy tökéletesen, vagy sehogy. Ha már itt tartunk:ha eredetit vesszük mint betűtípus, akkor ne legyen döntve! De nagyon ütős lenne, ha egy kicsit élénkebb kéken bele lehetne írni eredeti lacsi betűkkel! Nagy segítség lehetne, ha valaki járna a gyulai felé. Úgy látom, el vannak halmozva mindenféle matricákkal, feliratokkal! Egy nagyjából méretes matricát kell tőlük szerezni, (vagy csulkó autójáról kölcsönvenni ) azt szépen le lehet másolni nyomdai úton, vagy szkennelni, színt adni neki, majd berakni a chevy-jelbe! Ha jól emlékszem, a Lacetti felirat döntve van a kocsin Azt is lehet alapul venni No igen...és mintha a két T betű valami Győrben készült sportkocsiról ugrott volna le! Amúgy a chevrolet felirat a faron is álló!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2007. November 10. - 23:08:11 » |
|
Megnéztük,a Lacetti feliratban csak a T-k érnek össze.Az E a T-vel nem.Mindjárt kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2007. November 10. - 23:16:16 » |
|
Tessék:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2007. November 10. - 23:48:47 » |
|
nemtetszik?Valamit reagáljatok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2007. November 10. - 23:52:47 » |
|
Pedig összeér a valóságban is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2007. November 10. - 23:54:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2007. November 10. - 23:58:04 » |
|
ok,mindjárt lesz olyan is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2007. November 11. - 00:06:18 » |
|
Külön T :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2007. November 11. - 00:14:30 » |
|
OK,majd eldöntitek,mindenesetre örülök,hogy tetszik.Na megyek alunni mert már alig látok.Jóéjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2007. November 11. - 08:10:25 » |
|
Külön T :
Esetleg egy denim blue háttérrel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2007. November 11. - 08:44:16 » |
|
Jó lett. Ha egy pici kritikával szolgálhatnék : a második T -nek a kalapja bal oldala nem egyenes. Akkor lenne 100%, így "csak" 99%-ot adnék rá. Ha csak Én vagyok kritikus, akkor stornó a megjegyzésem..
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2007. November 11. - 09:21:36 » |
|
Én szivesen raknék a két hátsó ablakra, engem ott nem zavar, meg azt a kevés utast sem szerintem, aki néha ott ül. Viszont valami kis matricát is sziveskednék a lökösre középre, bár a múltkor oda tolatott bele egy vonóhorgos szuzukis gyökér! Még jó, hogy előre éreztem, ez biztos belém tolat, pedig direkt úgy álltam, hogy bőven elférjen. Na mindegy!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2007. November 11. - 09:34:32 » |
|
Azért nincs háttér,mert ami itt fehér,az valójában színtelen,átlátszó.-Én ezt a helyetekben nem érteném...nem vagyok a szavak embere,de nem tudom máshogy megfogalmazni... De lehet hátteret csinálni,ettől függetlenül. A T ferdesége megoldható.Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|