WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2007. November 09. - 07:29:04 » |
|
És ha ezen lecserélnénk a GM jelet ugyanolyan chevy jelre, mint ami az elején van?
Szerintem ez lenne a legideálisabb! nem?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2007. November 09. - 18:06:46 » |
|
És ha ezen lecserélnénk a GM jelet ugyanolyan chevy jelre, mint ami az elején van?
Szerintem ez lenne a legideálisabb! nem? De. Cak akkor sima Chevys matrica lenne, nem klubos
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2007. November 09. - 18:11:59 » |
|
Szerintem ez lenne a legideálisabb! nem? De. Cak akkor sima Chevys matrica lenne, nem klubos Nem értelek. Hát a nevében van a honlapcím. De lehetne még egy megoldás, mégpedig az eleje maradna, a hátulján meg a GM jel helyett egy klublogo. Már ha lenen klublogonk! Ezt valahol találtam a gépemen:
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2007. November 09. - 18:16:37 » |
|
Szerintem ez lenne a legideálisabb! nem? De. Cak akkor sima Chevys matrica lenne, nem klubos Nem értelek. Hát a nevében van a honlapcím. De lehetne még egy megoldás, mégpedig az eleje maradna, a hátulján meg a GM jel helyett egy klublogo. Már ha lenen klublogonk! Ezt valahol találtam a gépemen: Nem tudom, nekem úgy jönne le, hogy Chevrolet...akkor www.chevrolet.huDe ha oda van írva, hogy www.chevroletklub.hu az megint más. Ütős kis logo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2007. November 09. - 18:24:53 » |
|
Ezt a kerek matricát lehetna Pl. feltenni a hátsó oldalablakokra, és a szélvédő alsó sarkába is. Szerintem jól nézne ki, és oldalról is meg lennénk jelölve. Nekem ez is tetszene. Nektek? Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2007. November 09. - 19:28:42 » |
|
A köralakú (aufpassé nicht kerek;) ) matrica nekem is bejön, bár szerintem a klub honlapcíme legyen rajta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2007. November 09. - 20:09:26 » |
|
Ezek chevrolet-betűk?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2007. November 09. - 20:13:20 » |
|
Ezek chevrolet-betűk?
Olyannak látszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2007. November 09. - 20:28:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2007. November 09. - 22:20:10 » |
|
Csak úgy. Ha kell valakinek belőle valami, az szóljon és elküldöm. ...Pl a chevi logo egész jó felbontásban megvan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2007. November 09. - 23:36:17 » |
|
Ez jó,csak a R-betűt el kell tüntetni a logo mellől,+ha sevis betűvel... Remélem én is tudok majd felrakni pálya művet a 7végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2007. November 10. - 08:14:01 » |
|
Alakul a dolog... A kerek az nagyon bejön. Bár tényleg diszkrimináció!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2007. November 10. - 08:31:22 » |
|
Ha diszkrimi, akkor a kocsi eleje helyett legyen a kormány rajza, de tudom, van multis is, meg sima is, nekem multis van, de elfogadom a simát is, ne hülyéskedjünk túl sokáig, mert a végén egy Sziszifuszi emblémánk lesz, de azt meg is érdemeljük. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2007. November 10. - 08:33:13 » |
|
Ha diszkrimi, akkor a kocsi eleje helyett legyen a kormány rajza, de tudom, van multis is, meg sima is, nekem multis van, de elfogadom a simát is, ne hülyéskedjünk túl sokáig, mert a végén egy Sziszifuszi emblémánk lesz, de azt meg is érdemeljük. Üdv: LadiGidy
dehogy is! csak hülyéskedtünk! Nekem tetszik, bár tényleg a honlapvím legyen rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|