ladlac
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. Október 23. - 16:05:40 » |
|
Úgy látom, hogy a logó választás is csak a MAG-ot érdekli, mint a moderátor választás.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. Október 23. - 17:39:55 » |
|
Úgy látom, hogy a logó választás is csak a MAG-ot érdekli, mint a moderátor választás.
Hát persze, de őszintén, mit vártatok? Tudomásul kell venni, hogy kb 20-an vagyunk, akik szeretik, tisztelik az autójukat.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. Október 23. - 17:52:15 » |
|
Inkább úgy mondanám finoman, hogy akik jobban szeretik autójukat, és a cartársakat, azok viszik a klubot-fórumot, akik segítenek a többieknek. Igy úgyebár barátságosabb a megfogalmazás? Ez a Lacetti-Mag-Klub a klubon belűl. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. Október 23. - 18:14:45 » |
|
Én ezzel a matrica/logo dologgal úgy vagyok, hogy még az autófóliás kb 20*10-es (ízléses) reklámmatricáját is leszedem az autómról Jobb szeretem nyers szépségében. Amúgy ha kell, szívesen segítek. Vannak dekóros ügyfeleim, ha kell beszélek velük hogy mennyiért dolgoznak.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. Október 24. - 07:25:25 » |
|
Inkább úgy mondanám finoman, hogy akik jobban szeretik autójukat, és a cartársakat, azok viszik a klubot-fórumot, akik segítenek a többieknek. Igy úgyebár barátságosabb a megfogalmazás? Ez a Lacetti-Mag-Klub a klubon belűl. Üdv: LadiGidy
Legyen igy, nem akarok senkit megbántani. Én úgy vagyok, hogy mindenkinek az autója megmutatja, milyen is Ő maga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. Október 24. - 09:38:05 » |
|
Legyen igy, nem akarok senkit megbántani. Én úgy vagyok, hogy mindenkinek az autója megmutatja, milyen is Ő maga. Nekem mindig tiszta kívül-belül, de legalább hetente egyszer biztos. Én sosem szemetelek az ülések alá, a hátsó ülésre, portalanítok. Mindig meglepődök, hogy ha új emberke ül az autómba, azt mondja: 'Végre egy autó, amiben jó illat van!'. Ez nem tudom mit jelent, de sejtem, mert van jó pár haverom akik szinte behánynak a kocsiba és úgy hagyják hónapokig-évekig. Meg az unokatesómnak is feltűnt, hogy az autóm mindig le van mosva. Legalább van fél óra alibim hetente, hogy megmeneküljek a házisárkánytól!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. Október 24. - 10:52:34 » |
|
Szerintem is ez igy jó. Láttam már autót belülröl, amibe tojásgránát sem tudna nagyobb kupit csinálni. Féltem beleülni, nehogy beleragadjak. Sajna: "mint a gazdája!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. Október 24. - 18:39:49 » |
|
Csao! Én is támogatom a dolgot, de már belekeveredtem! Most akkor mi lesz? Egységes design, vagy mindenki oldja meg, ahogy tetszik neki? Ha az utóbbi, valaki légyszi tegye közzé a beszerzési forrás elérhetôségét! A sufni/tuning [/color] topic-ban BeZe1974 emlitette, hogy a Homasita-ban fellelhetô, de én nem találtam a katalógusukban.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. Október 24. - 22:46:04 » |
|
Én bementem és megvettem volt egy csomó féle betű. 125 forint / darab.
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. Október 25. - 15:29:33 » |
|
Oké, de nekem kicsit gázos bemenni Zalaegerszegrôl! Az online áruházukban meg nem találtam, hogy tudjak rendelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. Október 25. - 16:55:42 » |
|
Én is rámozdulok a betükre, ha eljutok végre a homasitába. Ha sikerül és kell esetleg másnak is, jelezze, megveszem neki is és elküldöm bélelt boritékba. 300 körül viszi a posta belföldön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. Október 25. - 17:24:39 » |
|
Legyen igy, nem akarok senkit megbántani. Én úgy vagyok, hogy mindenkinek az autója megmutatja, milyen is Ő maga. Nekem mindig tiszta kívül-belül, de legalább hetente egyszer biztos. Én sosem szemetelek az ülések alá, a hátsó ülésre, portalanítok. Mindig meglepődök, hogy ha új emberke ül az autómba, azt mondja: 'Végre egy autó, amiben jó illat van!'. Ez nem tudom mit jelent, de sejtem, mert van jó pár haverom akik szinte behánynak a kocsiba és úgy hagyják hónapokig-évekig. Meg az unokatesómnak is feltűnt, hogy az autóm mindig le van mosva. Legalább van fél óra alibim hetente, hogy megmeneküljek a házisárkánytól! Én is próbálom óvni és tisztán tartani, de ez 3 kiskorú mellett nem mindig sikerül. Pl. az elmúlt két nap esőjét megsínylették a szőnyegek. Ha meg a legkisebb eszik- iszik... A gond az, hogy bár az oldalborda szereti az autót, azért mégis csak egy használati tárhgynak tekinti és amikor nem vagyok jelen, akkor bizony nem követeli meg a nagyobbaktól, hogy vigyázzanak rá. Takarítani meg én takarítom egyedül. :-(
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. Október 25. - 17:37:01 » |
|
Én is rámozdulok a betükre, ha eljutok végre a homasitába. Ha sikerül és kell esetleg másnak is, jelezze, megveszem neki is és elküldöm bélelt boritékba. 300 körül viszi a posta belföldön.
ladlac! Ha már biztos, hogy nem lesz egységes légyszi jelezz ha mész beszerezni, leadnám a rendelésem. Utánvét,-átutalás, hogy jobb Neked? Elôre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2007. Október 25. - 17:38:48 » |
|
ladlac! Ha már biztos, hogy nem lesz egységes légyszi jelezz ha mész beszerezni, leadnám a rendelésem. Utánvét,-átutalás, hogy jobb Neked? Elôre is köszi! Ha megyek, majd egyeztetünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007. Október 25. - 17:46:01 » |
|
ladlac! Ha már biztos, hogy nem lesz egységes légyszi jelezz ha mész beszerezni, leadnám a rendelésem. Utánvét,-átutalás, hogy jobb Neked? Elôre is köszi! Ha megyek, majd egyeztetünk... Kösz szépen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|