kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Dátum: 2007. Október 19. - 16:17:24 » |
|
Mielőtt vérre menő vita alakulna ki a gépjárművek egymás általi azonosíthatóságának kérdésében, e közvéleménykutatás keretében javaslom meghatározni: Mégis hogyan gondoljuk? Természetesen nem gondolom, hogy bármely megoldás "győzelme" esetén azt bárkinek is magára nézve kötelezően alkalmazandónak kellene elismernie, de talán egységesebb képet mutatna a kis csapatunk... Amennyiben valaki úgy érzi, hogy egyéb (megvalósítható) opciót is illene felvenni a szavazhatóak mellé, kérem jelezze. Üdv mindenkinek: kripic
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 19. - 16:39:20 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2007. Október 19. - 18:16:22 » |
|
Na megvan az egyedi azonosítóm! Ha valaki ezt a farost látná maga előtt, tessék veszettül dudálni, villogni, mert én zömében a fordulatszámmérőt és a forgalmat figyelem, a tükröt alig. Gyakori megfordulási helyeimen hátulról ritkán érkezik gyorsabb ragadozó...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2007. Október 19. - 19:02:13 » |
|
Ha látunk, veszettül villogunk majd :-)))
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2007. Október 19. - 19:37:32 » |
|
Na megvan az egyedi azonosítóm! Ha valaki ezt a farost látná maga előtt, tessék veszettül dudálni, villogni, mert én zömében a fordulatszámmérőt és a forgalmat figyelem, a tükröt alig. Gyakori megfordulási helyeimen hátulról ritkán érkezik gyorsabb ragadozó... Duda, villogás, Te meg húzódj félre, mert akkor nagyobb ragadozó lesz mögötted! ÉN! :-)
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2007. Október 19. - 19:50:02 » |
|
Na megvan az egyedi azonosítóm! Ha valaki ezt a farost látná maga előtt, tessék veszettül dudálni, villogni, mert én zömében a fordulatszámmérőt és a forgalmat figyelem, a tükröt alig. Gyakori megfordulási helyeimen hátulról ritkán érkezik gyorsabb ragadozó... Duda, villogás, Te meg húzódj félre, mert akkor nagyobb ragadozó lesz mögötted! ÉN! :-) Jóvanna! Csak érzékeltetni akartam kissé nagyzolós stílusban, hogy látásom is mint a cápának. Elég vaksi vagyok. Amúgy sem hajszolom városban a gépet, de azon kívül nem bírok 100 alatt maradni..ez tény.:-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2007. Október 20. - 06:37:17 » |
|
Részemről a matricát a hátsó ablakon verziót preferálom. Nem azért, mintha nem tetszene a betüs felirat, de van akinek a felhasználóneve túl hosszú, vagy éppen nem akarja publikussá tenni, másrészt a valamikori eladás esetén hátrányos is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2007. Október 20. - 07:20:21 » |
|
Azt azért szeretném megjegyezni, hogy ez a betűs dolog - ugyanúgy, mint a GYÁRI felirat is...! - ELTÁVOLÍTHATÓ ám (csak egy kis plusz meleg kell hozzá), és vszínűleg nem hagy maradandóbb nyomot, minrt a matrica karosszérián. Betű eltávolításban - ha jól rémlik - cápaFeri a nagy májer...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 20. - 19:46:11 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2007. Október 20. - 09:30:36 » |
|
Azt azért szeretném megjegyezni, hogy ez a betűs dolog - ugyanúgy, mint a GYÁRI felirat is...! - ELTÁVOLÍTHATÓ ám (csak egy kis plusz meleg kell hozzá), és vszínűleg nem hagy maradandóbb nyomot, minrt a matrica karosszérián. Betű - eltávolításban - ha jól rémlik cápaFeri a nagy májer... Kedves tőled a titulus Kripic, de ez nem fedi a valóságot. Még nem csináltam ilyen betüeltávolítást autón. Amik vannak betüim a műszerfalon, azokat vettem boltban. Amilyen matricákat meg gyártatok és felteszek/feltettem az autómra, azokat nem is kell különleges módon eltávolítani. Olyan minőség, hogy nem szívja ki a nap (UV álló) több év után is szépen lehúzható (mondjuk én csak fél év után tettem) és nem marad alatta nyom. Feliratozásban azért néztem ki magamnak azt a csomagtartó-részt a rendszám alatt, mert nincs egybefüggő fényezett nagy felület, nem látszik ha nyom maradna a fényezésen. Központi helyen van, ha az ember mögött állnak (általában a rendszámra és a hátsó szélvédőre révül az emberek tekintete először) és nem rontja az autó összképét, még eladásnál sem gond. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2007. Október 20. - 14:26:43 » |
|
Azt azért szeretném megjegyezni, hogy ez a betűs dolog - ugyanúgy, mint a GYÁRI felirat is...! - ELTÁVOLÍTHATÓ ám (csak egy kis plusz meleg kell hozzá), és vszínűleg nem hagy maradandóbb nyomot, minrt a matrica karosszérián. Betű - eltávolításban - ha jól rémlik cápaFeri a nagy májer... Fox kolléga volt az "elkövető"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2007. Október 20. - 16:26:36 » |
|
Az enyém a betű tuning ugye. Eltávolítható. Még nyoma sem marad. Ne tessék fosni. És miazhogyeéaldás? Ilyen autót nem adunk el kollega!
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2007. Október 20. - 17:04:42 » |
|
Naná, megtartjuk, sokáig! Négy betű engem is érdekel: K,L,U,B, nagyon esetleg még kettő: L,G. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2007. Október 21. - 11:11:26 » |
|
A Sufni/Tuning-részben van már egy Betű, látványtuning rész. Nem kellett volna egybe venni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2007. Október 21. - 15:44:32 » |
|
Na, ahogy elnézem nemsokára már nem Te teszed fel ezeket a kérdéseket, hanem hozzád intézik! Sztem egyébként mindenki döntse el magának, hogy melyik megoldás a szimpatikusabb neki: matrica, betű vagy mindkettő. Persze jobban néz ki, ha sok egyforma jelzés van, de ez nem biztos, hogy könnyen kivitelezhető. Van aki nagy matricát szeretne, van aki kissebbet (én pl. a taxi miatt csak kicsit rakhatok fel, azt is külön engedéllyel). Az egyik ember fehér betűket szeretne, a másik feketét. A tartalom a lényeg. Nekem egyébként tetszik az a minta, amit Cápa vmelyik hozzászólásában közzétett. A legtutibb az lenne, ha a felirat fényvisszaverős lenne rajta (night shift ). Biztosan olcsóbb lenne, ha nagy tételbe rendelnénk meg a cuccokat, de ez nem csak a fentiek miatt jelent gondot: - ki szervezi meg (és fizeti ki, és gyűjti be a zsetont)?
- postázás? Lehet, hogy így már nem is olcsóbb.
Persze, ha valaki vállalja a szervezést, és találunk EGY olyan kivitelt, ami mindenkinek megfelel... Egyszerűbbnek tűnik a számomra, ha mindenki intézi magának. Persze a jó beszerzési helyekről informáljuk egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2007. Október 21. - 19:56:23 » |
|
A Sufni/Tuning-részben van már egy Betű, látványtuning rész. Nem kellett volna egybe venni?
Egy témán BELÜL nem lehet még szavazást is indítani (nekem legalább is nem sikerült... ), a szavazás mint külön téma "tud" létre jönni. Az észrevételed egyébként teljesen jogos, én magam is sokat métáztam rajtam, hogy akkor a fenti problemma miatt hol is indítsam... ÉS ugye már át is lett helyezve. onnan, ahol indult... Csak így tovább, figyelmesen, keményen, ahogy egy moderátor(jelölt)höz illik...!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|