Fer962
|
 |
« Hozzászólás #450 Dátum: 2008. Március 14. - 17:38:10 » |
|
Tegnap mosás után elkészült a matricázás. Sajna a sárga sehol sem látszott, de a fekete szerintem elég jól látszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #451 Dátum: 2008. Március 14. - 17:44:52 » |
|
Tegnap mosás után elkészült a matricázás. Sajna a sárga sehol sem látszott, de a fekete szerintem elég jól látszik.
Úgy, mint a Főszerelőjén! Abordó, sötétkék, és fekete kocsikra talán a krómszinű feliratos matrica lenne az igazi!  A sárga sajnos semmire sem jó, de a fekete azért megteszi, ha nem is messziről látszik jól, de legalább van!  Ja, és köszönjük Neked Cápa! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #452 Dátum: 2008. Március 14. - 17:46:53 » |
|
A zótó naggyon baba, de a felirat - sajna - szerintem ezen a színen sem az igazi...  Erre - is - biza' valami rikító színű felrat kellene... (Addig is ... khmm, khmm. tartsd szárazon a puskaport...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #453 Dátum: 2008. Március 14. - 18:35:44 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #454 Dátum: 2008. Március 14. - 19:16:09 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #455 Dátum: 2008. Március 14. - 19:29:36 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #456 Dátum: 2008. Március 14. - 19:39:53 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #457 Dátum: 2008. Március 14. - 19:52:01 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz? Legjobb hely: Szombathely 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #458 Dátum: 2008. Március 14. - 19:53:51 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz? Legjobb hely: Szombathely  Akkor nem olyan messze 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #459 Dátum: 2008. Március 14. - 22:05:59 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz? Legjobb hely: Szombathely  Keszthely the best hely! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #460 Dátum: 2008. Március 14. - 22:10:01 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz? Legjobb hely: Szombathely  Keszthely the best hely!  Itt laksz tőlem 1 köpésre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #461 Dátum: 2008. Március 14. - 22:12:54 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz? Legjobb hely: Szombathely  Keszthely the best hely!  Itt laksz tőlem 1 köpésre Tisztában vagyok vele, ott volt hegyünk régebben a Kő-orra alatt a kápolnánál. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #462 Dátum: 2008. Március 14. - 22:15:43 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Villogj nekem is  Ha jársz itt a városban, nagyon szívesen  Hol is laksz? Legjobb hely: Szombathely  Keszthely the best hely!  Itt laksz tőlem 1 köpésre Tisztában vagyok vele, ott volt hegyünk régebben a Kő-orra alatt a kápolnánál.  Ott sok pince bulit csinálunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #463 Dátum: 2008. Március 15. - 11:49:54 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Ok figyellek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #464 Dátum: 2008. Március 15. - 12:26:38 » |
|
Na, így már megismerlek a városban  Majd villogok...csak figyeld a kékes-fehér izzóimat  Ok figyellek  Keszthelyen ha digi tv-s autót látsz opel combó akkor is nyomd másnem nézek ki ez az őrült aki ledudál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|