captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #435 Dátum: 2008. Március 11. - 20:41:07 » |
|
Nekem körben mindenhol ott van: CHEVROLET. Szerintem engem eltéveszteni sem lehet! 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #436 Dátum: 2008. Március 11. - 20:42:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #437 Dátum: 2008. Március 11. - 20:43:45 » |
|
Ne akard, hogy gonosz legyek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #438 Dátum: 2008. Március 11. - 20:43:54 » |
|
majd csináltatok a féklámpára lacetti klubos fóliát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #439 Dátum: 2008. Március 11. - 20:46:47 » |
|
Ne akard, hogy gonosz legyek! Cap! Arra gondoltál amire én?  Akkor szégyeljük magunkat!  Ne bántsuk szegény Cápát!  Vége a reklámnak, irány a foci! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #440 Dátum: 2008. Március 11. - 20:47:02 » |
|
Ne akard, hogy gonosz legyek! sejtem...megismerik az enyémet, mert fel lesz támasztva a motorházteteje vagy négy napig mi? 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #441 Dátum: 2008. Március 11. - 20:48:25 » |
|
Ne akard, hogy gonosz legyek! sejtem...megismerik az enyémet, mert fel lesz támasztva a motorházteteje vagy négy napig mi?  Hé! Ne lógasd az orrod! Minden oké lesz! Neked a Cápa a védjegyed, nekem a körb-chevy-felirat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #442 Dátum: 2008. Március 11. - 22:07:58 » |
|
Ne akard, hogy gonosz legyek! sejtem...megismerik az enyémet, mert fel lesz támasztva a motorházteteje vagy négy napig mi?  Hé! Ne lógasd az orrod! Minden oké lesz! Neked a Cápa a védjegyed, nekem a körb-chevy-felirat! De utána megy mint a távirat
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #443 Dátum: 2008. Március 12. - 12:48:29 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #444 Dátum: 2008. Március 12. - 18:07:44 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni.  Sajna nem is a rendőrrel van a gond. Addíg míg a rendőr a közúti ell. során megdícsérte a Wartburgomon az alufelnit, addíg 1 másik alkalommal a KPM-es műszaki vizsgára rendelt be mondván műbizonylat kell anélkül szabály ellenes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #445 Dátum: 2008. Március 12. - 18:10:20 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni.  De a kék villogót nem használtad, ugye? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #446 Dátum: 2008. Március 12. - 18:11:36 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni.  De a kék villogót nem használtad, ugye?  Kikapcsolva nem látszik a sötétitett szélvédő mögött... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #447 Dátum: 2008. Március 13. - 21:49:53 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni.  De a kék villogót nem használtad, ugye?  Kikapcsolva nem látszik a sötétitett szélvédő mögött...  UV ledek elvileg használhatók amennyiben nem a szembejövő szemét égetik ki mint a kamionokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #448 Dátum: 2008. Március 13. - 21:58:01 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni.  De a kék villogót nem használtad, ugye?  Kikapcsolva nem látszik a sötétitett szélvédő mögött...  UV ledek elvileg használhatók amennyiben nem a szembejövő szemét égetik ki mint a kamionokon. Mi az az UV led?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #449 Dátum: 2008. Március 13. - 21:59:50 » |
|
Eddíg nem neheztelt meg egyik rendőr sem a fényvisszaverős matrica miatt. Esetleg lehet rajta gondolkodni.  De a kék villogót nem használtad, ugye?  Kikapcsolva nem látszik a sötétitett szélvédő mögött...  UV ledek elvileg használhatók amennyiben nem a szembejövő szemét égetik ki mint a kamionokon. Mi az az UV led? az a kék bigyó ami kiégeti a szemed némely autókon mikor veled szembe jön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|