ladlac
|
 |
« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. Március 08. - 19:08:39 » |
|
Jelentem a csomagom megérkezett, így az én lacsim is beállt a matricás táborba! Mégegyszer köszönöm Cápa és Gidy jóvoltát! Apropó! Mivel Gidy 3 matricát küldött várom MIskolc és környéki tagok jelentkezését akik szeretnének az autójukra matricát, a megmaradt 2-őt átadom. A matricák kizárólag világos színű autóra valók.
Miskolc és környéke ébresztő tessék venni és vinni.Vinni továb a jóhínevünket!!! És akié sötét, az sipirc fényezni, legalább a hátulját! Miskolcra költöztél?  Kösssz.  Vagy esetleg lecserélni ezüst diesel-re? Ja. és évente, mert majd ha meglesz az ezüst matrica, akkor csere vissza sötétre...  Nem Én.  De a matricám nekem sem látszik igazán.  Bár engem nem zavar nagyon, mert a klubtagok úgyis észreveszik a jönnének esetleg mögöttem... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #406 Dátum: 2008. Március 08. - 19:14:21 » |
|
Jelentem a csomagom megérkezett, így az én lacsim is beállt a matricás táborba! Mégegyszer köszönöm Cápa és Gidy jóvoltát! Apropó! Mivel Gidy 3 matricát küldött várom MIskolc és környéki tagok jelentkezését akik szeretnének az autójukra matricát, a megmaradt 2-őt átadom. A matricák kizárólag világos színű autóra valók.
Miskolc és környéke ébresztő tessék venni és vinni.Vinni továb a jóhínevünket!!! És akié sötét, az sipirc fényezni, legalább a hátulját! Miskolcra költöztél?  Kösssz.  Vagy esetleg lecserélni ezüst diesel-re? Ja. és évente, mert majd ha meglesz az ezüst matrica, akkor csere vissza sötétre...  Nem Én.  De a matricám nekem sem látszik igazán.  Bár engem nem zavar nagyon, mert a klubtagok úgyis észreveszik a jönnének esetleg mögöttem...  Ha hiszed, ha nem, de én életveszélyesen megfordulok a szembejövő Lacsik után, hogy van-e matricájuk!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. Március 08. - 19:18:49 » |
|
Miskolc és környéke ébresztő tessék venni és vinni.Vinni továb a jóhínevünket!!! És akié sötét, az sipirc fényezni, legalább a hátulját! Miskolcra költöztél?  Kösssz.  Vagy esetleg lecserélni ezüst diesel-re? Ja. és évente, mert majd ha meglesz az ezüst matrica, akkor csere vissza sötétre...  Nem Én.  De a matricám nekem sem látszik igazán.  Bár engem nem zavar nagyon, mert a klubtagok úgyis észreveszik a jönnének esetleg mögöttem...  Ha hiszed, ha nem, de én életveszélyesen megfordulok a szembejövő Lacsik után, hogy van-e matricájuk! Én is figyelem, de még "véletlenül" nem találkoztam egyetlen lelkes klubtaggal sem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. Március 08. - 19:19:24 » |
|
Miskolc és környéke ébresztő tessék venni és vinni.Vinni továb a jóhínevünket!!! És akié sötét, az sipirc fényezni, legalább a hátulját! Miskolcra költöztél?  Kösssz.  Vagy esetleg lecserélni ezüst diesel-re? Ja. és évente, mert majd ha meglesz az ezüst matrica, akkor csere vissza sötétre...  Nem Én.  De a matricám nekem sem látszik igazán.  Bár engem nem zavar nagyon, mert a klubtagok úgyis észreveszik a jönnének esetleg mögöttem...  Ha hiszed, ha nem, de én életveszélyesen megfordulok a szembejövő Lacsik után, hogy van-e matricájuk! Ha nem..., de autópályán, hogyan oldod meg? Lehet, hogy Te vagy az utak ventillátora? A szelet is Te okozod? Nem semmi! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. Március 08. - 20:10:33 » |
|
Emberek!Az enyémet láttátok?(galéria)Nagyon büszke vagyok rá!!!! Elég feltűnő nem?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. Március 08. - 20:20:25 » |
|
Emberek!Az enyémet láttátok?(galéria)Nagyon büszke vagyok rá!!!! Elég feltűnő nem?
Nagyon + a gép is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. Március 08. - 20:23:31 » |
|
Jó lett nagyon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #412 Dátum: 2008. Március 08. - 20:24:23 » |
|
Nagyon + a gép is  A gép, ugyan 12 egy tucat, na de a matrica!!!!Sajnos még nem jön lépten-nyomon szembe veled az utcán.Na de ami késik.......az még lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. Március 08. - 20:28:42 » |
|
Ha hétfőn megjön a matricám nagyon szívesen szembe megyek veled 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. Március 08. - 20:30:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. Március 08. - 20:31:14 » |
|
Ha hétfőn megjön a matricám nagyon szívesen szembe megyek veled  Ok Veszprém és Füred között leszek valahol, gyere szeretettel várlak.Egyébként gratulálok a 100.-hoz.Újabb teljes tag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. Március 08. - 20:48:16 » |
|
Ah... köszi, köszi, köszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. Március 08. - 20:50:58 » |
|
Ah... köszi, köszi, köszi  Ez a legkevesebb.Remélem kellő lendületet ad a folytatáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. Március 08. - 21:29:07 » |
|
Nagyon szép a gép, meg ügyi a rendszámformálás!  Grat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. Március 08. - 21:31:39 » |
|
Nagyon szép a gép, meg ügyi a rendszámformálás!  Grat! Nem akartam,hogy valósághű legyen.Bár az eredeti találóbb A LCS-hoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|